Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התיעצויות עם מומחי הפורום לגבי קוד תקלה P0421 החלטתי ללכת על החלפת ממיר.

החלטה זו התגבשה לאחר בדיקה כי חיישן החמצן האחורי מראה נתונים לא תקינים (לפני מה שהבנתי תקין אמור להראות 0.6 ומעלה)

ואילו התוצאות כרגע מחיישן האחורי הם כמו הקידמי (נתונים משתנים בין 0.0 ל 0.9) מה שמראה שיעילות הממיר נמוכה.

השאלה שלי האם אפשר להחליף בין החיישן הקדמי לאחורי כדי לבדוק אם החיישן במקרה לא תקין? מישהו מכיר מוסך שמוכן להלוות חיישן לכמה ימים כדי לדעת בוודאות שהבעיה לא בחיישן (אין לי בעיה גם להחליף את הממיר אצלו במידה והחיישן תקין או לחילופין להתחייב לקנות את החיישן במידה ויתגלה כי החיישן שלי לא תקין)

ולסיום איך אני יכול לדעת מה המקטים של חיישן החמצן האחורי ושל ממיר סעפת קטליטי מקורי למאזדה לאנטיס שנת 2003 1600.

אולי אצליך למצוא משהו ב EBAY או לחבר יביא לי מארצות הברית בחודש הבא.

פורסם

הלכת לבדיקת גזים לפני שאתה מחליף ממיר?

אולי הבעיה בחיישן או במשהו אחר, אם תחליף ובסוף יתגלה שהתקלה במקום אחר, לא חבל על הכסף ובזבוז זמן.

אני כמעט משוכנע שהבדיקה עולה פחות ממיר.

בהצלחה.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם
גם אם בדיקת גזי הפליטה תהיה תקינה זה לא אומר שהממיר 100אחוז, המחשב ניהול מבקר את פעולת הממיר בצורה "מחמירה".

אני לא מבין! אם בדיקת גזי הפליטה תקינים משמע הרכב לא מזהם וזה מטרת הממיר לא?!

דבר נוסף הוא שככל שהמנוע פועל יש תהליך של המרה בממיר, כך מה שאתה אומר הוא נכון לגבי 100% תקינות, בגלל זה יש גבולות (limits).

לא עדיף לראות איפה הרכב נמצא בין הגבולות לפני הוצאה לא קטנה?

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

ביגלל זה יכול להיות שהחיישן האחורי מזייף, לכן הצעתי לך לנסות להחליפו באחד תקין.

ממיר חדש ומקורי עולה באיזור ה 5 אלף ש'ח.

ממיר חליפי לא יכבה את הנורה, רק אם הוא ממש איכותי.

כשאתה בודק את רמת המזהמים במכשיר הם יכולים להיות תקינים, עכשיו למה הכוונה תקינים, משרד התחבורה קבע רמות זיהום מותרות נניח סתם דוגמא כדי לא לסבך אותך, הם קבעו עד ערך "5".

יצרן הרכב קבע ערך "3"(מחמיר יותר).

מספיק שהממיר טיפה עייף ועדיין מתפקד הנורה תידלק.

הדרך הכי טובה לבדיקה היא ע"י החלפת החיישן האחורי באחד תקין, אולי יהיה מוסך שיסכים להחליף רק לבדיקה, ואז בסורק תקלות להשוות את הנתונים לפני הכניסה לממיר ואחרי הממיר וכך לקבוע את יעילות הממיר.

אם הרכב עבר את ה 150 אלף ק"מ אז הממיר כבר עייף.

פורסם

צודקים 100 אחוז אני גם חושב שהממיר שלי תקין בגלל שהרכב נוסע מצויין ועבר טסט לפני שבוע עם בדיקת זיהום אוויר מצויינת.

בדקתי אצל חבר הפורום aviparts אצלו ממיר חליפי יעלה לי 1200 שקלים והוא מתחייב שהנורה לא תחזור לפיו הוא זה שמוכר למוסכים מורשים ממירים קטליטים.

אני מאוד רוצה להחליף חיישן חמצן אחורי לבדיקה אבל לא יודע מי מוכן לעשות את זה. איפה הוא נמצא בכלל? האם אני יכול להחליף אותו לבד?

מה לגבי החלפה בין הקידמי לאחורי?

אתמול הייתי במוסך מורשה שילמתי 180 שקל על בדיקה בזיונית של חיבור הרכב למחשב וקריאת קוד תקלה P0421 ללא דיאגנוסטיקה מעמיקה תאמינו לי את הנתונים האלה ידעתי כבר לפני חבל על ה 180.

פורסם

החיישן נמצא על צינור הפליטה הוא מתברג ויש לו קונקטור.

לגבי מחיר הסריקת תקלות במורשה אתה צודק לגבי המחיר שהם גובים זה יקר, אבל אין מה לעשות במורשים יש סורקי תקלות שמתאימים ב 100%.

אם אביפארטס מתחייב לך שהנורה לא תידלק בעקבות הממיר אז אני הייתי הולך על זה.

למרות שאתה יכול להמשיך ליסוע ככה ללא שום בעיה, ולדחות את החלפת הממיר.

אם הממיר לא סתום אז לא יגרם שום נזק ומה שנשאר לך הוא להתעלם מתקלה הזו.

פורסם
החיישן נמצא על צינור הפליטה הוא מתברג ויש לו קונקטור.

לגבי מחיר הסריקת תקלות במורשה אתה צודק לגבי המחיר שהם גובים זה יקר, אבל אין מה לעשות במורשים יש סורקי תקלות שמתאימים ב 100%.

אם אביפארטס מתחייב לך שהנורה לא תידלק בעקבות הממיר אז אני הייתי הולך על זה.

למרות שאתה יכול להמשיך ליסוע ככה ללא שום בעיה, ולדחות את החלפת הממיר.

אם הממיר לא סתום אז לא יגרם שום נזק ומה שנשאר לך הוא להתעלם מתקלה הזו.

מה לגבי החלפה בין הקדמי לאחורי לצורך בדיקה?

פורסם

החיישן של בוש מצויין, רק שים לב שאתה צריך חיישן שמתאים ספציפית לדגם של הרכב שלך, אל תתקין חיישן אוניברסאלי.

אין לי מידע על החיישן האחורי שלך ואם ניתן להחליף בניהם, לדעתי הסינגל של האחורי שונה מהקדמי.

פורסם
החיישן של בוש מצויין, רק שים לב שאתה צריך חיישן שמתאים ספציפית לדגם של הרכב שלך, אל תתקין חיישן אוניברסאלי.

אין לי מידע על החיישן האחורי שלך ואם ניתן להחליף בניהם, לדעתי הסינגל של האחורי שונה מהקדמי.

זה החיישן שקיבלתי ממוסך מורשה מאזדה , היה שם מחסנאי נחמד שהחליט לתת לי את מספר המקט וככה חיפשתי באינטרנט אני מאמין שזה לא אונברסלי וגם כתוב שם עבור מאזדה לא?

יכול להיות שחיישן קידמי ואחורי הם שונים? וגם המקט שלהם שונה?

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום אמיר.

אכן המק"טים של חיישני בוש לדגם זה הם שונים -

חיישן קדמי - (לפני ממיר) - מק"ט - 0258986507 .

חיישן אחורי - (אחרי ממיר) - מק"ט - 0258986602 .

למרות שאני חושב שאתה טועה במחשבה שע"י החלפת חיישן שמדווח שהממיר לא תקין \יעיל ולא הוא עצמו, יפתרו את הבעייה .

( לחיישני חמצן לא תקנים\יעילים\עובדים ,יש ליחידת הבקרה קוד תקלה ספציפי ,בטח ברכב עם מע בתקן eobd2 ).

בברכה.

חיים יוד.

פורסם
שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום אמיר.

אכן המק"טים של חיישני בוש לדגם זה הם שונים -

חיישן קדמי - (לפני ממיר) - מק"ט - 0258986507 .

חיישן אחורי - (אחרי ממיר) - מק"ט - 0258986602 .

למרות שאני חושב שאתה טועה במחשבה שע"י החלפת חיישן שמדווח שהממיר לא תקין \יעיל ולא הוא עצמו, יפתרו את הבעייה .

( לחיישני חמצן לא תקנים\יעילים\עובדים ,יש ליחידת הבקרה קוד תקלה ספציפי ,בטח ברכב עם מע בתקן eobd2 ).

בברכה.

חיים יוד.

חיים ראשית תודה רבה.

אני לא חושב שדווקא החיישן חמצן לא תקין אלא סתם בודק כמה יעלה לי חיישן חמצן במידה והממיר היה תקין.

הייתי מאוד שמח למצוא מישהו שיחליף לי את החיישן ויבדוק במחשב אם עדיין הממיר לא תקין כך אוכל להיות בטוח אבל כנראה שזה לא יקרה.

בכל אופן כמו שגם אתה ראית אני כנראה אלך ל aviparts כדי להחליף את הממיר .

מה שעוד מעניין זה שהחיישן עולה 50 יורו וזה ממש זול! יחסית למה שלוקחים כאן!!!

• תוכן חדש...