Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי איביזה טורבו שנת 2002 דגם מנוע AYP 1.8 20VT במנוע יש טלטלים מחוזקים בוכנות מקוריות טורבו GT2871 עשיתי לפניי חודשיים שלוש טיפול והשתמשתי בשמן מוטול 300V 15W50 אני יודע שלפי התקן זה 5W40 אבל מכונאים שמבינים אומרים שזה שמן דליל 5W40 מה אתם אומרים לגבי המוטול 15W50 במנוע כמו שלי? והאם יש המלצה לשמן שיותר מומלץ? את הLM אני לא אוהב וAGIP יש לי ניסיון לא טוב איתו האם קסטרול 10W60 יתאים למנוע שלי?

פורסם

המכונאי שלך מבין ענין

המוטול V300 הוא שמן מעולה ברמה גבוהה מאוד,ממה אתה לא מרוצה בשמן נדיר זה?

החסרון היחיד הוא המחיר

לגבי המלצות יצרן

1.פה זה לא אירופה

2.הרכב מזמן כבר לא מוגדר כמקורי

פורסם

לא אמרתי שיש בעיה איתו שמעתי עליו רק דברים טובים פשוט רציתי לדעת אם זה טוב שאני משתמש איתו במנוע שלי ואם יש טובים ממנו שמומלצים ל20VT

פורסם

שמן מעולה+++ המנוע לא עובד יותר שקט ועגול עם המוטול?

סוס מנצח לא מחליפים

החסרון היחיד של השמן=מחירו

כמה חויבת על השמן?

פורסם

כול עוד אתה עם מנוע מקורי אין לך טעם בלעבור לצמיגות אחרת.

יש למוטול גם 5W40 מצוין,רק תחליף בתדירות גבוהה לשמירה על הטריות שלו.

• תוכן חדש...