Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנגן קצת בגיטרה חשמלית וחשבתי שיהיה נחמד לקחת את הקלאסית ששוכבת אצל ההורים שלי כבר כמה שנים טובות.

הגעתי אליהם ושלפתי מבין אחד הארונות את הגיטרה.

מדובר בגיטרה קלאסית "אנטוניו לורקה - מוד 14" . הגיטרה במצב ממש חדש, כמו ביום שאבא שלי קנה אותה לאחי.

במקרה בקייס שלה מצאתי את הקבלה, הייתי צריך לשפשף את העיניים - אוקטובר 1987(!).

יש למישהו מושג איך נחשבת הגיטרה הזאת או כמה היא עולה היום? (רק לידע כללי)

אני כמובן אחליף לה מיתרים, יש המלצה?

כמו כן, הייתי רוצה להמשיך לשמור על המצב המושלם שלה, איך עושים זאת?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יש פורומים הרבה יותר מתאימים לזה מאשר אוף-טופיק בקארזפורום -

חסרים פורומים דוברי-עברית בנושא גיטרות?

מגיגול קצר, מדובר ביצרן ספרדי מכובד, בסביבות ה-2000 ש"ח לגיטרה חדשה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה על התשובה.

לגבי פורומים לגיטרות, הבעיה היא שהפורומים האלה מוצפים בילדים.

לא מזלזל בהם, רק קשה לקבל מהם תשובה עניינית.

היתרון בפורום כאן הוא שרוב המשתמשים בו עברו את גיל 18...

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יש בזה משהו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אהלן,

פורום כלי נגינה ונגנים בתפוז הוא מקום מצויין למצוא בו את התשובות המלאות. נכון, רובו הם ילדים/נערים, אך לא חסרים כאלו שהספרה 3 היא לא רק בצד השמאלי של הגיל שלהם :).

בעיקרון, אני מכיר את יצרן, אך לא יודע אם הדגם עדיין מיוצר.

לפי דעתי, הכי קל לשמור על גיטרה קלאסית: החלפת מיתרים בזמן ולדאוג שהם לא יהיו רופפים - דבר אשר עלול להוביל לצוואר עקום ו...זהו "בערך".

רק לדאוג שהיא לא תקבל מכות :)

תהנה ממנה !

פורסם

דווקא פה גילתי שאפשר למצוא אנשים מכול הרקעים.

וגם אני מוצא את עצמי שואל פה שאלות שיש להם פורומים יעודיים ומקבל תשובות יותר מפורטות.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...