Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרפה מטורפת בכרמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נמצא בדרך לארץ מטוס הכיבוי הגדול ביותר בעולם.

שממנו אגב קיימות 2 יחידות בלבד:

1571966.jpg

1373907.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Evergreen_747_Supertanker

אתה טועה. המטוס הגדול בעול זה IL-76 של רוסים. על תטעה את אחרים ואת עצמך. ואגב, הלואי שהיה לנו מטוס מסוג BE-200. הוא היה יכול לשמש לא רק במקרה שריפה, אלא גם במקרה של מתקפה כימית, כאשר ממנו אפשר לפזר חומרים נגד.

פורסם
רוסים לא נוהגים להצטייד במטוסים של בוינג,

ועוד איך נוהגים. רק שזה בדרך כלל בוינג 727 שיוצר בשנות ה-50, טס 10 שנים בארה"ב, אחרי זה נמסר לדרום אמריקה, איפה שהוא בילה עוד 20 שנה, אחר כך נמכר לאיזה AIR TAGABUBU מאפריקה לעוד 20 שנה של התעללות. אחרי שכבר לא יכל לטוס, עמד 5 שנים בג'ונגל כשחלקי אלומיניום פורקו ממנו ע"מ לשמש כגגות לבקתות של המקומיים.

לאחר מכן, נמכר תמורת שק תפוחי אדמה רקובים לחברה תעופה מחבר העמים, תוקן בחלקים של טנקים סובייטיים ישנים, ומוטס ע"י צוות סיים בית ספר טיס באזרבייג'אן בציון מספיק בקושי (וגם זה תמורת ארגז וודקה לבוחן).

זהו, אני מקווה שאם ייצא לכם לטוס למדינות חבר העמים, תשכילו לטוס אל על.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא טועה ולא מטעה אף אחד. IL 76 הוא לא המטוס הגדול בעולם, לא באופן כללי ולא כמטוס כיבוי.

מטוס IL 76 מכיל כ11000 גלון, מטוס tanker 910 DC -10 מכיל כ12000 גלון,מטוס supertanker 747 (של אברגרין) מכיל כ20000 גלון.

V5

פורסם
מקווה שתושבי חיפה יחליפו את ראש העיר חיפה ושמצנע יחליף אותו , איך יכול להיות שלא נמצא פקח קבוע בהר הכרמל??? לאור מה שקרה בעבר.

יצא לי להיות בחיפה לפני שנתיים שעזרתי לדוד שלי במשרד עמיל מכס להעביר את הרכב שלו על אוניה חזרה לגרמניה.

בדרך אכלנו בשדרות העצמאות אם אני לא טועה באיזה מסעדה, האוכל היה טעים אבל חזות מרכז העיר נראית מוזנחת .

אי אפשר לקרוא לשדרות העצמאות מרכז העיר.

זה אכן חלק מוזנח של חיפה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

איך זה שאין פסי הפרדה אפקטיבים?

הרי בכל מקום מתחוללות שריפות , אם מרשלנות ( כמו בכרמל) או מסיבה אחרת, אבל איך זה שהאש מתפשטת והשריפה גודלת בשטח?

האם אף אחד בקק"ל לא חשב שצריך להשאיר פסי הפרדה ( שבהם אין צמחיה) כך שהאש לא תתפשט הלאה?

יהודה

פורסם

אני רואה פה את המטוסים הגדולים באים והולכים מ\אל תל-נוף. באמת טוב לדעת שהעולם בא לעזור לנו אחרי שאנחנו שולחים את חילוץ והצלה לכל אירוע בעולם!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רק אותי עיצבן המרואיין הזה בערוץ עשר מכפר הזמרים או איך שלא קוראים לו שירד על הכבאים שהם לא עושים כלום ורק עומדים ומסתקלים והוא והשכנים שלו הצילו את הבתים שם?! אין לו בושה? מפנים אותם מהבתים כדי לא לסכן חיי אדם והוא מסרב להתפנות ואז בא בתלונות למה הכבאים לא עושים כלום. אז עכשיו יסכנו צוות של 20-30 כבאים כדי להציל את הבית שלו?! והסכנה שם ממשית ביותר. חוצפן!:evil:

פורסם
רק אותי עיצבן המרואיין הזה בערוץ עשר מכפר הזמרים או איך שלא קוראים לו שירד על הכבאים שהם לא עושים כלום ורק עומדים ומסתקלים והוא והשכנים שלו הצילו את הבתים שם?! אין לו בושה? מפנים אותם מהבתים כדי לא לסכן חיי אדם והוא מסרב להתפנות ואז בא בתלונות למה הכבאים לא עושים כלום. אז עכשיו יסכנו צוות של 20-30 כבאים כדי להציל את הבית שלו?! והסכנה שם ממשית ביותר. חוצפן!:evil:

בערוץ 2 פורסם שטייס דיווח על איך שהתחילה השריפה ב 12:30 וכיבוי האש הגיעו רק אחרי שעתיים ....

אם היו מגיעים מהר כל זה לא היה קורה. אני דווקא מבין אותו.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

צודק מיכאל, מתנצל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
איך זה שאין פסי הפרדה אפקטיבים?

הרי בכל מקום מתחוללות שריפות , אם מרשלנות ( כמו בכרמל) או מסיבה אחרת, אבל איך זה שהאש מתפשטת והשריפה גודלת בשטח?

האם אף אחד בקק"ל לא חשב שצריך להשאיר פסי הפרדה ( שבהם אין צמחיה) כך שהאש לא תתפשט הלאה?

יהודה

מהו לדעתך פס הפרדה אפקטיבי?

הרה מהשריפות ומוקדים אחרים נוצרו בעקבות גיצים שנישאים ברוח.

אל תשכח שהרוחות בצלע ההר הזה מאד חזקות ואש מדלגת מטרים רבים מעץ לעץ.

הכרמל הוא אזור מיוער גדול מאד ולא ניתן הגיע לכל מקום בעזרת כבאיות ולכן נדרשים המטוסים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...