Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד לפני כחצי שנה הייתה לי מערכת נחמדה

סאב סיני של 175 RMS ( לא ממש מדוייק, טוב היה הראשון שלי )

מגבר חמוד של פיליפס לא יודע דגם אבל מהסוג של המערכת הראשונה ( לפניו היה לי רוקפורד פאנץ ישן שנשרף לי )

בקיצור היו לי את הקומפוננטים BOSS SE60CK הם התמודדו מעולה עם מערכת שכזו ונשמעו ממש טוב ( לדעתי, לפי האוזן שלי. ) אבל אני מעוניין עכשיו להביא מערכת קצת יותר רצינית סאב HERTZ ES300 מגבר אני בטח יילך לכיוון של JBL GTO1004 ו איזה MAC AUDIO MPX4500 אני לא סגור עליהם ספציפית אךמדובר על סגנון רמה כזה.

הנתונים של הקומפוננטים הינם:

6-1/2" Chaos Special Edition Component System

Power Handling:

• Peak: 350 watts per set / 175 watts each side
  • RMS: 170 watts per set / 85 watts each side

Injection molded polypropylene cone woofer

Butyl rubber surround

1" Mylar dome tweeter

Neodymium tweeter magnet

Includes 2 crossover networks

4 ohms impedance

1" High temperature aluminum voice coil

Top-mount depth: 2-1/2"

הזוג קומפוננטים האלו נשמעים ממש טוב ועולים בסה"כ 300 שקלים ולמי ששואל מה עם הקודמים שהיו לי מכרתי אותם עם האוטו שהיה.

מה דעתכם לפי הנתונים עצמם הם יסתדרו טוב עם המערכת?

במידה ולא, חושב ללכת על מורל דוטק אבל מעולם לא שמעתי אותם אבל הבנתי שהם ממש מעולים.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

שומע הכול בעיקר אלקטרונית והיפהופ שאלו 2 סגנונות מוסיגה מאוד ניגודיים גם מזרחית

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

• תוכן חדש...