Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה אחרי שהתקנתי סיויאר 12 ווהרוקפורד 5001 לא הגיע עדיין, נסעתי הביתה עם מונו מבית סאונדסטרים 350 רמס

אני חייב לציין שהייתי מאוד מרוצה ממה שהוא הוציא מהסאב על גיין נמוך יחסית

אבל חשוב לציין שלא הייתה לי במה קדמית עדיין והייתי עם קוואקסיאליים של הרץ

היום אחרי שחזרתי עם הסט השלם, שבו הסאונדסטרים הוחלף לרוקפורד 500ארמס והקדמיים לאנרג'י של הרץ, הסאב נשמע מצוין, אבל יש בי געגוע קטן לרטט בלב שעשה לי הסאונדססטרים, יכול להיות שהמגבר הותיק של סאונד סטרים מכניס את הקדמה בכיס הקטן או שפשוט אני לא סוחט את הרוקפורד אז ככה זה נשמע יחד עם במה קדמית בולטת?

פורסם

על איזה קידמה אתה מדבר.?

היום נימכרים מגברים "אולדסקול" איכותיים ב-EBAY במחירים יקרים שלא תאמין

כי "הקידמה" הפכה לג'אנק ,והאולדסקול זה הייאנד של היום.

פורסם

stas911 בוקר טוב

אין פה שום שמץ או עיניין לקדמה ולטכנולוגיה

הקדמה וההתפתחות הטכנולוגית עשתה רק טוב ודברים טובים יותר מיוצרים היום ממבעבר

בעיניין האמיתי שקרה לך ברכב קשור ב"שיווק" בלבד

ורוקפורד כמו הרבה חברות לפניה ואחריה מכרה את עצמה לאלוהי השיווק וייצרה ומייצרת ליינים שלמים שכל מטרתם היא למכור ולמכור הרבה וכל קשר בניהם לבין רוקפורד המיתולוגית הוא האותיות שממנו מורכב השם

כך גם הרבה חברות אחרות ו"סאונדסטרים" בניהם

אני לא בא או מנסה לבוא ולשפוט או לתת חוות דעת חיובית או שלילית על הנושא

אני פשוט מציין מצב שקיים ושנגרם מכניסת מפעלים סיניים שמייצרים חיקויים למותגים (דרך אגב חלק מהם עובד לא רע לצערי :|) ומשוק של קונים שרוב עיסוקו הוא במחיר המוצר ולא בטיב המוצר

ואז מה שנותר לקוצרנים הגדולים ולמובילים בתעשיה הוא ללכת בעקבות המגמה הזו או להקטין אופרציה ולהישאר מוביל בתחום ובמקביל להוריד מכירות

אני יכול למנות דוגמאות לכאן ולכאן אך לא אעשה זאת כי מייד אתפס כבעל אינטרס :wink:

דרך אגב רק לסבר את האוזן :

המפעלים שמעתיקים מוצרים (למרבה הפליאה) מעתיקים אותם אחד לאחד כולל הריג"קטים !! :roll:

מה שזה אומר שהם מקטינים ראש לרמת הטמטום הגדול ביותר עד כדי כך.

יום טוב

דרור

• תוכן חדש...