Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צלצולים - קליאו 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קליאו 94 ידנית עם 153 אלף על השעון.

האוטו מטופל ברמה הגבוהה ביותר. כל החלקים מקוריים ושמן 10W40 של ליקווי מולי במיכל האפור.

המנוע עובד בצורה מושלמת בסרק. 900 סל"ד קבוע. מניעה בנגיעה.

הצלצולים מופיעים באזור ה2000-3000 סל"ד בעיקר בעליות וכשהאוטו מתאמץ. עזיבה או לחיצה על דוושת הגז מפסיקה את הצלצולים.

האוטו חובר למחשב ול4 גזים והתוצאות יצאו מושלמות.

חבר הציע בעיה בטיימינג. האם זה יכול להיות המקרה? עוד השערות? תודה רבה.

Renault clio RT 1994

פורסם

אלכס שלום רב !

יש להתחיל מהקל לכבד:

הסיבות לצלצול רבות ומגוונות, בינהם דלק מהול , תערובת דלק ענייה, פיח רב על ראשי השסתומים, והבוכנה , ושסתומים סגורים.

השאלה הנשאלת, האם בעיית הצלצול , בסלד המסויים שציינת, ובעומס, הייתה קיימת ומלווה אותך, מאז שיש לך את הרכב, או החלה באופן פתאומי והדרגתי לאחרונה, או מיד לאחר הטיפול? יש בנוסף לבחון אפשרות של מצתים לא מתאימים להוראות היצרן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הצלצולים קיימים מאז שיש לי את הרכב. המצתים תואמים בדיוק את הוראות היצרן ונקנו על פי מק"ט הרשום על יד המנוע.

דלק מהול זה גם לא כי ניסיתי כמה תחנות כולל תדלוק של 98.

איך אפשר לנקות פיח מראש המנוע? תוסך יעזור?

Renault clio RT 1994

פורסם

אלכס שלום רב !

למרות שאני לא חסיד של תוספים, במקרה הספציפי שלך, יש סכוי שתוסף דלק אכן יעזור, בהתאם לנתונים שסיפקת.

יש להחליף מסנן דלק לאחר התדלוק שאחרי הוספת התוסף.

בברכה

צביקה

פורסם

לאחרונה אני שומע בעליות הרבה רכבים מצלצלים. אולי הבעיה היא בדלק, ניסית להחליף תחנה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם כך, החלף תחנת דלק, כל הסימפטומים מראים, על דלק באיכות ירודה,האם הצלצולים פסקו, כשעברת זמנית לאוקטן 98?

תוסף דלק במקרה שלך לא יעזור,היכן מתבצע נסיעת המאמץ בעומס, שבו הרכב מצלצל, האם סנסיעה מתונה במישור הרכב לא מצלצל?

בברכה

צביקה

פורסם

גם ברשותי קליאו אך שנת 2000 , בעבר היו לי צלצולים או יותר נכון רעשים מכיוון המנוע בסל"ד באזור ה3K קבוע , מעל/מתחת לסל"ד הזה לא היה שום רעש .

בסופו של דבר זה היה החיבור בין צנרת הפליטה מהמנוע , שבסופו רותח .

הבעיה נעלמה לאלתר ואחרי חודשיים בערך חזרה התופעה רק שעכשיו זה רק צלצולים כמו שאתה מתאר בסל"ד מסויים וצלצולים קטנים שלא מפריעים כך שכדאי לך לבדוק מההבט הזה .

שמישהו יתן גז בזמן שאתה מחוץ לאוטו ונסה לראות מאיפה מגיעים הצלצולים .

פורסם

אם אני אעלה סל"ד כשהאוטו עומד לא יהיו צלצולים לא משנה באיזה סל"ד. הצלצולים קורים כשהאוטו מתאמץ בעליה. לדוגמא כשמתחילה עליה ואני לא לוחץ מספיק על הגז.

Renault clio RT 1994

פורסם

אלכס שלום רב !

נסבראך האחרון, מעלה חשד אחר ולא של צלצולי מנוע, הצלצולים בעומס ובעלייה, אמורים להיות בעת ניסיון להאיץ בחוזקה בעלייה

במידה והעלייה תלולה ניסיון להאיץ בהילוך גבוה מדי, וצלצול הבא בעקבתיו, מחייב הורדה להילוך נמוך יותר, במידה ואתה לא נותן מספיק גז בעלייה

אתה תתקשה לעלות את העליה בקלות, והדבר יחייב אותך להוריד הילוך, הרכב יתאמץ פחות, ויפסיק לצלצל.

נסה ותיווכח.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה לא הבנתי כל כך את הודעתך האחרונה ואשמח להסבר.

האוטו לא מצלצל בעמידה. לא משנה לאיזה סל"ד אני אעלה אותו. נניח אני נוסע במישור על 50 על הילוך שלישי קבוע ומגיע לעליה, אם אשמור על אותה המהירות בדיוק האוטו יחל לצלצל בעת העליה. אם אעזוב טיפה את הגז או שאלחץ חזק יותר הצלצולים יפסקו.

עוד דבר ששמתי לב אליו זה שכשהאוטו קר הצלצולים לא מופיעים. האם יש קשר?

Renault clio RT 1994

• תוכן חדש...