Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Need for Speed Hot Pursuit החדש: מטורף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה להוריד עולה גרושים מה 3 שקל ? בשביל ההרגשה הטובה שראיתה את המשחק , תוריד ... אבל תשמע לי , אחרי 3 מירוצים ואחרי 3 מרדפים שאתה שוטר אתה פשוט אומר לעצמך רגע מה כל מירוץ עכשיו יהיה ככה וכן ! כל מירוץ הוא אותו דבר רק במכוניות אחרת

פורסם

רק אני חושב שהשליטה במכונית פשוט מגוחכת?

לפני כמה שנים הם פשוט איבדו את זה לדעתי...אחרי האנדרגראונד השני נראה לי.

במשחק מרוצים השליטה ברכב אמור להיות פרט די חשוב, הלב של המשחק -

לא מספיק שבקודם הם הגזימו והיית צריך או להיות מוגבל ולשחק עם כל העזרים ואז אתה לא נוסע באמת אלה המחשב במקומך, או כל נסיון להוריד כולה את ה ESP נגמר בקיר בטון בשוליים (בשבילי לפחות).

Dirt2 עדיף בהרבה לדעתי.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני אישית חושב שמבחינת שליטה והרגשה\המחשה של הכוחות הפיזיקליים בסידרת הNFS, ה PORSCHE UNLEASHED היה יחיד במינו.

באמת היה מפחיד לנהוג ב911 טורבו הראשונה.

מאז ב סידרה היו כל מיני שיפורים בגרפיקה וכו', אבל שום דבר לא התקרב בהרגשה ה"אמיתית" של הרכב.

האחרון - SHIFT כמדומני, מעוצב ועטוף יפה, הרבה פירוט של שיפורים וה סטייג'ים - אך המשחק עצמו יותר מידי "מבוקר" כמו שמישהו פה אמר. אפילו לבלום בעצמך בקושי נותנים לך שם.

יואב :arrow:

פורסם
אני אישית חושב שמבחינת שליטה והרגשה\המחשה של הכוחות הפיזיקליים בסידרת הNFS, ה PORSCHE UNLEASHED היה יחיד במינו.

מאז ב סידרה היו כל מיני שיפורים בגרפיקה וכו', אבל שום דבר לא התקרב בהרגשה ה"אמיתית" של הרכב.

האחרון - SHIFT כמדומני, מעוצב ועטוף יפה, הרבה פירוט של שיפורים וה סטייג'ים - אך המשחק עצמו יותר מידי "מבוקר" כמו שמישהו פה אמר. אפילו לבלום בעצמך בקושי נותנים לך שם.

חייב להסתייג מהתגובה הקודמת שלי ולהסכים:

מבחינת ARCADE המשחק היה טוב היה CARBON

אבל מבחינת עד כמה המשחק מציאותי אין ספק ש PROSCHE UNLEASHED היה הכי טוב. אני לא אשכח שהיו שם שלבים בהם לימדו איך לעשות צלחות וכו'. הלכתי לבדוק באינטרנט - התנועות היו נכונות - ככה באמת היה צריך לעשות כדי להגיע לאותה תוצאה במציאות (חוץ מהעובדה שאלו היו מקשי מקלדת ולא הגה :wink:).

Bimmer

פורסם

אז יש אפשרות להוריד את כל הbrake assist ואת כל בקרות האחיזה\החלקה\ABS וכו'

רק שאז השליטה הופכת לקשה לאללה :?

לדעתי shift זה הNFS הכי טוב הכי כיף והכי מציאותי שיצא עד עכשו!

V5

פורסם
רק אני חושב שהשליטה במכונית פשוט מגוחכת?

לפני כמה שנים הם פשוט איבדו את זה לדעתי...אחרי האנדרגראונד השני נראה לי.

במשחק מרוצים השליטה ברכב אמור להיות פרט די חשוב, הלב של המשחק -

לא מספיק שבקודם הם הגזימו והיית צריך או להיות מוגבל ולשחק עם כל העזרים ואז אתה לא נוסע באמת אלה המחשב במקומך, או כל נסיון להוריד כולה את ה ESP נגמר בקיר בטון בשוליים (בשבילי לפחות).

Dirt2 עדיף בהרבה לדעתי.

אכן DIRT2 הרבה יותר טוב, אבל אם אתה באמת רוצה משהו שקרוב למציאות תנסה את LIVE FOR SPEED, זה סימולטור מעולה ששם יורדים עד הפרטים הכי קטנים(כוחות G,צריכת דלק, שחיקה של הצמיגים, שחיקה של הקלאץ', וכל כיול אפשרי כמעט שאפשר לבצע באוטו), החיסרון היחידי שזה סימולטור וזה אומר שהגרפיקה לא משהו, אבל היא בסדר גמור ואפשר להיסתדר איתה.

עוד המלצה היא לשחק עם הגה כי עם מקלדת לא באמת מקבלים פידבק וקשה לנצל את היכולות של המכוניות שם בלי הגה.

אפשר להוריד שם את הבקרות אבל לא משנה עם איזה מכונית שיחקתי ולא משנה איזה הגדרות שמתי תמיד קיבלתי תת היגוי מטורף או היגוי יתר מטורף שהרסו לי את המשחק.

מה שכן הגרפיקה שם נורא טובה(למרות שהיא לא יורדת ממש לפרטים הקטנים) ובכללי המשחק סבבה.

אהבתי גם שכשנוסעים ממש מהר הכל ניהיה מטושטש ורועד שמבחינה ויזואלית באמת נראה שאתה נוסע ממש מהר :)

אה ובקשר לHOT PURSUIT- לא התקנתי אבל אחרי שראיתי את הגיימפלי הורדתי אותו לסוף הרשימה ברשימת ההורדות שלי.

כמו תמיד אין שם מבט מהקוקפיט (בתוך האוטו, הזווית של הנהג), השליטה והפיזיקה שם ממש לא מציאותיים ואני גם מבין שאין ממש עלילה.

מה שכן הגרפיקה נראית ממש טוב יחסית לרוב המשחקים היום (הסירטון הוא הגרפיקה של המשחק, שילבו סרטון אמיתי עם אפקטים של מחשב ככה שזה יראה כאילו זה מהמשחק) אבל חוץ מזה לא היה שם משהו שמשך אותי לשחק.

They are trying to ban me...

פורסם

העניין הוא ש-NFS לא אמור להיות מציאותי, בשביל זה יש משחקים אחרים.

NFS צריך לספק הכי הרבה FUN, פעם אחרונה שקיבלתי מהסדרה הזו FUN היה ב-MOST WANTED, שלא רק שלא שיעמם אותי אחרי 3 מירוצים, אלא עברתי אותו איזה 3 פעמים :lol:

אבל מאז כל המשחקים שיעממו אותי לגמרי, כבר אחרי שעה הייתי מוחק. במשחק הזה יש סיכוי להנות מאדרנלין בכמויות אדירות שוב! :wink:

פורסם

מה יש לכם ימצחיקים נייד פור ספייד לעולם לא התיימר להיות משחק סימולציה אלה ארקייד , אם סימולציה זה מה שאתם חפצים בו אז יש לכם GT5 שצריך לצאת לפלייסטישן 3 ויש פורזה 3 לאקס בוקס ויש גריד למחשב

פורסם

טוב, הרצתי שני מירוצים ראשונים, כרגע אי אפשר להגיד יותר מדי על המשחק, כי אפילו מחסום לא שמו לי, דבר יחיד שראוי לציון זה שלא הצלחתי לנצח בקלות ולפתוח פער גדול כמו שהיה פעם, האמת לקחתי את המקום הראשון די קרוב לסיום המירוצים.

פורסם
מה יש לכם ימצחיקים נייד פור ספייד לעולם לא התיימר להיות משחק סימולציה אלה ארקייד , אם סימולציה זה מה שאתם חפצים בו אז יש לכם GT5 שצריך לצאת לפלייסטישן 3 ויש פורזה 3 לאקס בוקס ויש גריד למחשב

כן אבל בשביל GT5 וFROZA צריך לקנות קונסולה -_-

וגריד הוא לא ממש מציאותי, יש שם יותר מדי אחיזה והאצה והאטה יותר מדי חזקים ביחס למציאות.

שלא תבין לא נכון, GRID הוא אחד המשחקים היותר טובים והמהנים ששיחקתי ובתקופה שלו הגרפיקה שלו הייתה נחשבת לאחת הטובות(גם בכללי ובעיקר במשחקי המרוצים) אבל הוא לא הכי מציאותי שיש.

ולדעתי משחק מרוצים צריך להיות כמה שיותר מציאותי, ארקייד זה בדרך כלל משעמם אחרי כמה מרוצים כי אין באמת אתגר.

לדעתי כמה חברות צריכות לשתף פעולה ולקחת למשל את LIVE FOR SPEED ולפוצץ אותו בגרפיקה, סאונד טוב, עלילה וכל מיני דברים מגניבים ואז ייצא משחק בנ"ז, ואם משלבים אותו עם הרעיון של TEST DRIVE (שדרך אגב מבחינת הרעיון הוא הכי כייפי ומעניין) אז בכלל יוצרים פה משחק מטורף.

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...