Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

יש לי בעיה בצד אחד של הקומפוננט (הצד של הנהג) הוא עובד ממש נמוך ומקוטע .

רק כאשר אני מרים את הווליום לגבוה מאוד ומסיט את הבאלנס לצד שמאל לוקח לו כמה שניות והוא עובד , אבל כאשר אני מנמיך בחזרה הוא מפסיק לעבוד .

מה עשיתי ע"מ לסדר את התקלה :

הוחלף RCA לא משהו עם שם גדול , אך לצערי לא עזר .

הוחלף וופר מחשש שהוופר הקודם תקול ועדיין לא עובד (נשאר באותה התקלה ) .

הוצלבו כבלי ה RCA שמאל וימין - עדיין התקלה בשמאל .

אחרי הכל אני חושב שאני לא מצליח לבודד את התקלה ולהגיע לעומקה .

האם השלב הבאה הוא להצליב את הקרוסים ?

או אולי להחליף בין הRCA של הסאב לבין ה RCA של הקומפוננט ?

יש לי עוד כמה רעיונות אך עדיין מעדיף לקבל עזרה קטנה וסדר את התקלה בבטחון .

הקומפוננט FOCAL UTOPIA 3WAY.

מגבר JBL 75.4 .

בברכה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

היתה לי גם את אותה בעיה, עם קומפוננט JBL ומגבר JBL

בסוף נשרף לי 2 יציאות במגבר ואחר כך ה2 הנוספים :)

לא אומר שזה המקרה שלך אבל היה לי בול כזה דבר.

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם

נכון יציאה במגבר אינה טובה , תודה לכולם .

טופל.

דרך בידוד התקלה והתיקון :

הקשבתי לעצתו של המכוער ישראל , הצלבתי את הקורסים הבעיה עברה לצד השני ולאחר מכן החלפתי יציאה למגבר (2 יציאות לא היו בשימוש ועכשיו אני עובד עליהם .)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בדוק את תקינות חוט הרמקול, לאחר מכן בדוק את תקינות הקרוסאובר והערוץ במגבר.

אם אלה לא תקינים בדוק את ההד יוניט.

עריכה: אני רואה שהבעיה היא במגבר הגבנו בדיוק באותו הזמן.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...