Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית ציוד לצבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא ממליץ על מדרסי נעליים?

פנס אישי קטן?

נעלי ספורט למד"סים?

מצית לשפצורים?

שאקל קטן לאבטח את כל מה שבכיס?

בכל מקרה גיוס נעים ובהצלחה.

מתחדשת*

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מעשן אז מצת תמיד יש, מדרסים אני לא צריך ונעלי ספורט יש לי, תודה לעוזרים.

סמירו אני אשמח אם תאמר לי מה הולך שם בטירונות 03? כלומר מה עושים ומה לא עושים כי יש לי חברים שעושים 02 ויש לי חברים שעושים 05 אבל אין 03.

פורסם

איך אתה יודע שאתה לא צריך מדרסים?

במיוחד עם נעליים כבדות תאמין לי שאחרי 20 דקות אתה תתחנן למדרסים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין דבר כזה יותר נעלים כבדות בצה"ל, וגם לא לוף :roll: אח הצעירים האלה...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
אף אחד לא ממליץ על מדרסי נעליים?

מדרסים אני לא צריך ונעלי ספורט יש לי,

אתה כן צריך מדרסים! אם תגיד שכואב לך הגב יפנו אותך לאורטופד, האורטופד ישלח אותך לעשות מדרסי גבס בהתאמה אישית.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

אתה כ"כ תרצה מדרסים אחרי 3 מטר !

תשפצר את הדסקית שלך , הצוואר שלך יגיד לך תודה ...

ומנעול קוד כול ירוק צעיר יכול לדעת לפתוח , קנה מנעול לא קפיצי .

אח"כ קח חוט בעובי סביר באורך סבבה , חבר אותו לשאקל(טבעת) וצד שני למפתח , את השאקל את מעביר ממכנס למכנס והוא פשוט צמוד אלייך , חסך לי המון זמן בלחפור בכיסים איפה המפתח

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

Amisha - בטירונות אסור ללכת עם שאקל.

אילן - בטירונות אתה תעבור שבועות שטח(שדאות, שבוע קליעה, פרט חוליה). אתה תעבור תכנים על מאג, רימון וכו'. ייצא לך לירות במאג ואם תהיה מס' 2 בחוליה אז גם לזרוק רימון.

יהיו מד"סים שונים ומרובים, א"גי בוקר מדי יום ואימון קרב מגע אחד :lol: (אלא אם תעשה שבוע של קורס)

לאחר מכן תגיע להכשרה המתקדמת - שם תעבור תכנים הקשורים לפיקוד. שם אתם תהיו כמעט כמו מפקדים ותעבירו את הלו"ז. שם אתה תלמד על כל תכני הפיקוד, כל מיני שיטות הקשורות להעברת תכנים, פיקוד , התמודדות עם אוכלוסיה וכו'. יש שבוע חונכי ירי שזהו השבוע השטח האחרון. שם אתה תלמד איך לחנוך במטווח + תעברו המון סוגי ירי ממש ממש מהנים.

שבוע ללא מקלחת, לא רואה את הבית הרבה זמן(יחסית), הקפצות באמצע הלילה בשיא הקור, לינה בשטח(אצלינו התבצעה באוהל סיירים אולם שמעתי שעכשיו זה השתנה וישנים על מיטות שטח), שמירות, אולי כמו במקרה שלנו גם יהיו הפעלות שונות מחוץ לתכני הטירונות. בקיצור - קל לאו דווקא יהיה, תהיה שביזות אבל בסופו של דבר אתה תהנה מאוד, יהיה לך מאוד כיף ולאחר שתסיים את זה אתה תביט לאחור ותזכר בזה לטובה.

פורסם

סמירו תודה רבה לך, זה עוזר לדעת בערך מה אתה הולך לעבור אני חושב אז תודה.

רק עוד שתי שאלות...חבר שלי כרגע משרת בכפיר, גם הוא עבר טירונות 03 אבל אמר שכמעט ולא יוצא להיות על מאג. יש סיכוי שאני אעבור את זה? (סתם מתוך סקרנות)

ורציתי לדעת אתה עדיין משרת כמ"כ או שיצאת/השתחררת? הבנתי שהרבה אנשים יוצאים מהקורס ועוברים תפקיד. ואיך הולך לך בתפקיד?

פורסם

חבר שלך בכפיר אמור לעבור הכשרה 05 ואם אנ ילא טועה אז לעבור אימון מתקדם - 07.

מה שכן - בקורס מכים כמעט ולא יורים על מאג. כ15 כדורים.

אני בדיוק פיזרתי את המחזור השני שלי. הולך מצויין. אני נהנה מאוד למרות שהתפקיד קשה ושוחק. בקושי ישנים, אוכלים אחרונים ולא תמיד יש מה חח, כל הזמן על הרגליים ומיליון דברים על הראש. אצלי בבסיס יש עוד עניין מאוד קריטי והוא אבטחה ככה שאצלנו גם זה משתלב עם כל שאר הדברים שיש למ"כ על הראש.

ולמרות כל זה - עדיין אפשר להינות בתפקיד.

פורסם

אני משרת בבסיס זיקים לשעבר אשר כיום נקרא בה"ח העורף. זהו בסיס הכשרות של פלוגות חילוץ והצלה של פיקוד העורף ונמצאות בו עדיין שתי פלוגות של מגל - דורס וגולן(אשר אט אט הופכת גם היא לחלק מפיקוד העורף).

פורסם

תגידו שניכם, מעבר לזה שהשיחות הפרטיות שלכם אינן מעניינות את שאר הקוראים, אתם באמת חושבים שהמקום המתאים ביותר לדון בו בנושאים צבאיים הוא הפורום? :x

יאללה, עברו למדיה אחרת, רצוי כזאת שיש לה גם רמת אבטחה מעט יותר רצינית!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הבחור שואל שאלות, אני עונה. אלו לא ממש שיחות פרטיות היות והנושא יכול לעניין עוד אנשים.

מה שנאמר כאן גם לא הכי מסווג כך שאין צורך באבטחה. ועדיף שתרגע קצת עם התגובות. לא חושב שקרה כאן משהו פסול.

פורסם

ברור שזה יכול לעניין עוד אנשים! במיוחד כאלה שרוצים לדעת אילו פלוגות מוצבות בבסיס מסוים, במה הן מתמחות ועוד שאר פרטים "לא הכי מסווגים".

בקיצור, אני מציע דווקא לך להירגע. יש דברים שהשתיקה יפה להם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...