Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיחור אופנתי, אך לא אופייני - אני מעלה את התמונות ממפגש מועדון החמש בנשר כהרגלנו בקודש :)

שבוע קשה עבר על כוחותינו... בין שעת ההשקמה החדשה (5:30 בבוקר) לפרוייקט בלימודים ולתפקיד החדש בצבא לא נותרה לי דקה פנויה מאז יום שישי כדי לשבת ולהשקיע בלעלות את התמונות...

תיאלצו לסלוח לי הפעם :roll::wink:

אבל מכיוון שעדיף מאוחר מאשר לעולם לא... ומכיוון שארז מחרפן אותי בהודעות, SMSים וצ'אטים בפייסבוק - אני מעלה סוף סוף את התמונות מסופ"ש האחרון.

בסופ"ש הקרוב ככל הנראה לא אוכל להגיע למפגש, עקב נסיעה להורים... אז אפשר לומר שיהיה לכם תמונות גם על שבוע שעבר וגם לקראת שבוע הזה.

** ככה בלי ששמתי לב, בסופ"ש הקרוב אני הולך לסגור שנה מאז הפעם הראשונה שצילמתי במפגש צפון (20.11.2009)... והנה אני כבר שנה בחברתכם!!

מאחל לנו עוד הרבה שנים ביחד :)

מי שרוצה לעלות קצת נוסטלגיה - הנה השרשור הראשון שפירסמתי בפורום - עם תמונות ממפגש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=293862

*כמו תמיד - אני מבקש לא לבצע שום שימוש פרסומי/שיווקי/עסקי בתמונות שאני מעלה, וכמו כן אין לעלות את התמונות באתרים אחרים ללא אישור מפורש ממני. כל הזכויות שמורות*

טוב... ועכשיו נעבור לנושא שלשמו נתכנסנו כאן - התמונות!

IMG_3115.jpg

IMG_3180.jpg

IMG_3163.jpg

IMG_3146.jpg

IMG_3148.jpg

IMG_3130.jpg

IMG_3119.jpg

IMG_3120.jpg

IMG_3167.jpg

IMG_3181.jpg

IMG_3118.jpg

IMG_3127.jpg

IMG_3126.jpg

IMG_3178.jpg

IMG_3150.jpg

IMG_3152.jpg

IMG_3134.jpg

IMG_3149.jpg

IMG_3144.jpg

IMG_3135.jpg

IMG_3138.jpg

IMG_3139.jpg

IMG_3159.jpg

IMG_3174.jpg

IMG_3184.jpg

והנה - במיוחד לך ארז:

IMG_3160.jpg

IMG_3191.jpg

IMG_3123.jpg

IMG_3169.jpg

IMG_3154.jpg

IMG_3131.jpg

IMG_3186.jpg

*אני מבקש לא לבצע שום שימוש פרסומי/שיווקי/עסקי בתמונות שאני מעלה, וכמו כן אין לעלות את התמונות באתרים

אחרים ללא אישור מפורש ממני. כל הזכויות שמורות*

לילה טוב לכולם! וסופ"ש נעים (שיגיע כבר!) :wink:

בברכה!

יונתן.

פורסם

יונתן בפעם הבאה שאפגוש את הרמטכ"ל אני אדבר איתו שיתן לך בכל יום ראשון 12 דקות ליד מחשב כדי להעלות תמונות ושחרור כל יום חמישי כדי שתוכל לישון טוב ולבוא לצלם. אם יהיה מזל אוכל לשכנע אותו לתת לך מכונית אספנות ממוזיאון צה"ל.

אבל, כמו שאמרתי, רק בפעם הבאה שאפגוש את הרמטכ"ל אוכל להעלות את הענין וגם זה מיד אחרי הדיון על התקיפה באירן.

התמונות נהדרות אבל בחלק נגמר לך הצבע...

אם אתה שנה איתנו נעלה אותך בדרגה לדרגת "רב צלם" כפוף לאישור הרשויות המתאימות. אולי לרב צלם יהיה תקציב ליותר צבע בתמונות שחור לבן.

שלמה דן גדרון

פורסם

ואוו יונתן תמונות מדהימות.

התמונות בחושך פשוט מדהימות. הברק שלהם,שבצילום שלך (אפילו פג'ו שלי).

תודה

עידית

פורסם

עידית הפיזו שלך נראה יפה בכל מצב. בדרך כלל שהאוטו יפה גם הבעלים יפה ,תראי אצלי הסובארו יפיפיה והבעלים חבל על הזמן.

מה לא כותבים בשביל לקבל קצת בוטנים

פורסם
עידית הפיזו שלך נראה יפה בכל מצב. בדרך כלל שהאוטו יפה גם הבעלים יפה ,תראי אצלי הסובארו יפיפיה והבעלים חבל על הזמן.

מה לא כותבים בשביל לקבל קצת בוטנים

"חן חן למתחנפן" .

אהבתי וצחקתי.

הבוטנים עליי.

עידית

פורסם
"חן חן למתחנפן" .

אהבתי וצחקתי.

הבוטנים עליי.

עידית

לא היגיע הזמן קצת לגוון ? :shock:

קאשיו, פיסטוק,שקדים ועוד

חלאס, נימאס מהבוטנים .....:wink:

עדי גולדנברג 13399

פורסם
לא היגיע הזמן קצת לגוון ? :shock:

קאשיו, פיסטוק,שקדים ועוד

חלאס, נימאס מהבוטנים .....:wink:

יו יא רומני שקדים יש, גרעינים יש, פול יש...

עידית

פורסם

היי יונתן,

התקדמת יפה עם הצילום לגבי "שנה בסה"כ".

סוף סוף יוצאות לך תמונות לא רעות.

מאחל לך שגם בשנה הבאה תשתפר :)

ד"ש, אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...