Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב למומחים,

הבעיה מעט קשה לתיאור, אך אודה לעזרתכם במה שאפשר.

הרכב המצוין בנושא (מנוע 1.6 AKL, אם זה משנה) לאחר תחילת נסיעה (כ 150 מטר) אני מרגיש התנהגות מאוד מוזרה של הרכב ומיד מבחין בכך שידית ההילוכים מאוד חופשית.

העברה להילוך שני ואז ראשון ובקושי מגיע כח לגלגלים. עצרתי מיד בצד. המנוע נשמע בסדר גמור, כנ"ל גם החום - פיקס.

ידית ההילוכים חופשית מאוד.

פרט מידע נוסף - הקלאץ' באוטו יחסית ישן.

ברור כי ביום ראשון בבוקר הרכב נלקח למוסך (אגב, המלצות למוסך פולקסווגן טוב ולא יקר בחיפה יתקבלו בברכה), אך אולי יש אבחנה אפשרית למומחי הפורום? הבעיה כנראה בגיר? ייתכן והקלאץ'?

ושאלה אחרונה לסוף - אם אכן הבעיה בגיר - היכן אני מוצא אחד משומש במצב טוב ומחיר סביר (פירוקיה מומלצת?).

תודה ושבת שלום!

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

אתה מביא מעט מאוד פרטים ושואל הרבה מאוד שאלות.

כרגע יש לך 2 ברירות

1. הברירה העדיפה - קפוץ למוסך שמבין משהו מהחיים שלו ושיבדקו לך את הרכב.

2. להביא לנו יותר מידע וננסה לעזור לך.

Bimmer

פורסם

אתה צודק לחלוטין, אך קשה לי לנדב מידע נוסף.

המנוע המשיך להשמע נורמלי לחלוטין אך הרגשתי ירידה משמעותית בכח - עד כדי זחילה בהילוך ראשון.

הסממן המוזר הבא הוא חופש מוחלט ממוט ההילוכים, אשר נע בקלות ובעת שילוב הילוך נשמע צליל נקישה מתכתי (לא בריא במיוחד), אם כי לא חזק.

It's a golf GENERATION...

like no other!

• תוכן חדש...