Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי בשעה טובה מאזדה 2 חדשה לפני מספר ימים, כמובן עם מערכת מובנית.

קניתי יחד עם הרכב דיבורית מסוג parrot mki9200 שמתחברת למערכת וניתן להשמיע דרכה מוזיקה. זה תכונה טובה ומועילה משום שדרך הדיבורית אני יכול להתחבר עם האייפון או usb וזה חוסך צריבות דיסקים.

השאלה היא כזאת: אני מעוניין להתקין מגבר, רמקולים אחוריים וסאב. יש ברשותי את כל הציוד מהרכב הקודם. העניין הוא צורת החיבור. מעניין אותי לדעת אם מישהו יודע באיזו צורה הדיבורית מתחברת למערכת השמע של הרכב, ואיך ניתן יהיה לבצע את ההתקנה בצורה יעילה וטובה.

עצות יתקבלו בברכה.

פורסם

יש לי הרבה ניסיון, אבל לא עם מערכות מובנות... בגלל זה אני מברר, לפני שאני מפרק ועושה נזקים...

הרכב הקודם היה מאזדה לאנטיס שנת 2001, שם הכל עשיתי לבד...

פורסם

אוקיי, יש לי כניסת גבוהים במגבר. לגבי חיבור המגבר למערכת המובנית קראתי כמה עצים בפורום, והבנתי פחות או יותר איך זה עובד.

השאלה שלי,

האם מישהו מכיר את צורת החיבור של הדיבורית הנ"ל למערכת? האם זה יכול להפריע ההוספה של המגבר, או שאז אני ארויח שגם הדיבורית תעבור במגבר?

• תוכן חדש...