Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא הייתי נוכח ולכן אינני יכול להגיד בוודאות, אך נראה מהתמונות שרק 3 רכבים היו טורבו (?). המחירון שלהם 150K לעומת הדגם הרגיל שהמחירון שלו 130K (לא כולל צבע וכל תוספות הגימור ששמו על הרכבים. פסי כרום בצדדים, מראות עם כרום). כך שנראה שמי שהלך חסך סדר גודל של 4000-6000 ש"ח. לא רע.

ואכן, מסכים עם אדם. אירוע הזוי! ועוד בלי אפשרות כלל לנסיעות מבחן...

נסיעת מבחן היא בגדר אופציה בלבד ללקוח הישראלי.

קניית עדר אינה מחייבת נסיעת מבחן, אלא פשוט להיות חלק מהעדר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היה אירוע יפה מאוד, מסודר ומאורגן.

קצת הציק לי שלמנחים שהנחו את המכירה לא היה מושג וחצי לגבי המפרט של הרכבים (משפטים כמו "זו גרסת ה So Chic, אממ, ומה שזה אומר.... שהיא אוטומטית, וזה מה שצריך לעניין אותכם", הם ממש לא במקום גברת ויצמן), והעובדה שביקשו ממני בנימוס לעזוב את המקום אם אני לא מעוניין להשתתף במכירה הפומבית.

חלק מהרכבים היו רכבי הטורבו הידניים. באופן כללי הרכב נראה מרשים מאוד :)

!AWDSOME

פורסם

srack:

הסתכלתי שוב בתמונות ואין לרכבים את (כל) הגימור הסטנדרטי שיש לגרסת הטורבו. צודק!

CX25GTI:

עצוב עצוב עצוב! אבל נכון... שיטת העדר מדהימה אותי כל פעם מחדש. כשרציתי לעשות נסיעת מבחן על השירוקו לא היה לצ'מפיון רכב נסיעות מבחן במשך 3 חודשים (מפתיע?)... הרכב, לעומת זאת, נמכר כמו לחמניות חמות בלי זה (מעניין שעכשיו ישנם כמה רכבי שירוקו ביד2 עם 5-15 אלף ק"מ) :lol:

פורסם

הסיבה שלא היה רכב מבחן זה בגלל שמגזין רכב מסוים ריסק את הרכב מבחן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הסיבה שלא היה רכב מבחן זה בגלל שמגזין רכב מסוים ריסק את הרכב מבחן.

והיה גם איזה רכב שחזר עם צמיגים קרועים, אם אני לא טועה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי בבקשה, מה עובר על אנשי המכירות של לובינסקי?

צלצלתי הרגע, דיברתי עם איש מכירות והוא עושה לי טובה בכך שהוא מדבר איתי?

סה"כ שאלתי לגבי נסיעות מבחן על הDS3 ונאמר לי בטון הכי אנטיפתי שאפשר "שהרכב יגיע עוד כמה חודשים" ושהוא "לא יודע מתי יהיה בדיוק" וש"אין צפי" וש"אין מישהו שיודע" (כששאלתי אם יש מישהו שאולי כן יודע מתי יגיע).

שאלתי אותו אם זה היחס שנותנים למי שמעוניין לקנות רכב אז הוא אמר לי "תן לי את הפרטים שלך ואני אחזור אליך עוד כמה חודשים כשיהיה רכב". אמרתי לו שישכח מזה וניתקתי.

פספסתי משהו? זה מה שיש לי לצפות מרמת השירות של לובינסקי? נראה לי שבקצב הזה פשוט אוותר ואקנה רכב יד שנייה עם כל השטויות שכרוך בדבר.

עריכה:

ולפני שמישהו פה מתלהם (אם יש כאלה), התלונה היא על היחס, על הטון של השיחה. איש המכירות גרם לי להרגיש שאני פשוט מבזבז לו את הזמן.

פורסם

זה רק אני או שיש משהו שמפריע לי מבחוץ כאילו האוטו פלסטיקי כזה.....????

או שהתמונות משקרות והמציאות יפה בהרבה! 8)

פורסם
זו הגישה בכל סוכנויות המכירה (עם עומר הסליחה, שוב), אין מה לקחת את זה אישית או לובינסקית.
מהניסיון שלי... יחס מחפיר (בתור רושם ראשוני) מ:

לובינסקי (סיטראון)

צ'מפיון (VW, AUDI, SEAT - רואים דפוס שחוזר פה? :lol:)

דלק מוטורס - מאזדה

כולם "עשו לי טובה" שחזרו אלי או שדיברו איתי... דווקא באלפא, לנצ'יה וניסאן היה שירות בסדר גמור. טוב, תודה על התשובה וחסל סדר דרדור האשכול שאני עושה. יש מישהו שיש לו מידע פנימי מתי יגיע רכב כזה לנסיעת מבחן?

אגב, למי שמעניין אותו - זמן המתנה לרכב הזה (מרגע ההזמנה) הוא סדר גודל של לא פחות מ3 חודשים.

פורסם
זו הגישה בכל סוכנויות המכירה (עם עומר הסליחה, שוב), אין מה לקחת את זה אישית או לובינסקית.

ממש לא נכון. היום הייתי בסוכנות המרכזית של צ'מפיון, וכתמיד התייחסו אלי בכבוד, אפילו שהבינו שאת הרכב אחליף לא עכשיו אלא רק בעוד חודשיים. כל האמור, בהסתייגות מ"מנהלת" אולם המכירות (שהפעם לא היתה, תודה לאל), שמכירות ו/או הבנה ברכבים זה ממנה והלאה, אבל אני מניח שיש לה תכונות או יכולות אחרות. אינני יודע מהן, ואינני רומז לכיוון כזה או אחר, זו רק אבחנה שלי לגבי הבנתה הבסיסית ויכולותיה הבינאישיות/מכירתיות.

על כל פנים, גם באברט' מתייחסים אלי בסדר ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כמה שאני יודע, אף אחד מהרכבים לא היה טורבו. כולם היו הדגם הרגיל.

לפחות 5 יחידות היו טורבו ידניות. נכנסתי לאתר היעודי של הרכב, שם הוצגו כל 16 המועמדות למכירה פומבית על שלל צבעיהן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ממש לא נכון. היום הייתי בסוכנות המרכזית של צ'מפיון, וכתמיד התייחסו אלי בכבוד, אפילו שהבינו שאת הרכב אחליף לא עכשיו אלא רק בעוד חודשיים. כל האמור, בהסתייגות מ"מנהלת" אולם המכירות (שהפעם לא היתה, תודה לאל), שמכירות ו/או הבנה ברכבים זה ממנה והלאה, אבל אני מניח שיש לה תכונות או יכולות אחרות. אינני יודע מהן, ואינני רומז לכיוון כזה או אחר, זו רק אבחנה שלי לגבי הבנתה הבסיסית ויכולותיה הבינאישיות/מכירתיות.

על כל פנים, גם באברט' מתייחסים אלי בסדר ;-)

מבחן נכון ליחס ללקוח אינו יכול להיות כזה שנוגע בלקוח מוכר, רציני וותיק כפי שאני מניח אתה מצטייר ובצדק בצ'מפיון.

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי בבקשה, מה עובר על אנשי המכירות של לובינסקי?

צלצלתי הרגע, דיברתי עם איש מכירות והוא עושה לי טובה בכך שהוא מדבר איתי?

סה"כ שאלתי לגבי נסיעות מבחן על הDS3 ונאמר לי בטון הכי אנטיפתי שאפשר "שהרכב יגיע עוד כמה חודשים" ושהוא "לא יודע מתי יהיה בדיוק" וש"אין צפי" וש"אין מישהו שיודע" (כששאלתי אם יש מישהו שאולי כן יודע מתי יגיע).

שאלתי אותו אם זה היחס שנותנים למי שמעוניין לקנות רכב אז הוא אמר לי "תן לי את הפרטים שלך ואני אחזור אליך עוד כמה חודשים כשיהיה רכב". אמרתי לו שישכח מזה וניתקתי.

פספסתי משהו? זה מה שיש לי לצפות מרמת השירות של לובינסקי? נראה לי שבקצב הזה פשוט אוותר ואקנה רכב יד שנייה עם כל השטויות שכרוך בדבר.

עריכה:

ולפני שמישהו פה מתלהם (אם יש כאלה), התלונה היא על היחס, על הטון של השיחה. איש המכירות גרם לי להרגיש שאני פשוט מבזבז לו את הזמן.

דווקא מביקור בסוכנות בת"א, ולאחר מכן מספר שיחות טלפון עם אחד הנציגים, אני יכול להגיד שמאוד התרשמתי לטובה מהשירות.

אולי נפלתי על נציג מכירות לעניין, אולי לא. בכל מקרה, יש ויש.

!AWDSOME

• תוכן חדש...