Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת Infinity KAPPA FOUR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

ממש לפני רכישת מגבר, הצלחתי למתוח את התקציב.

המגבר יגביר סט שני חלקים אקטיבי מורל אילייט

אשמח לקבל חוות דעת לגביו Infinity KAPPA FOUR

נתונים על המגבר:

• Infinity KAPPA 4-Channel Class D Car Amplifier
  • RMS Power Rating:
    • 4 ohms: 125 watts x 4 chan.
    • 2 ohms: 150 watts x 4 chan.
    • Bridged, 4 ohms: 300 watts x 2 chan.

[*]Max power output: 300 watts x 4 chan.

[*]DirectFET transistors for increased power output

[*]Remote bass level input (remote level control sold separately

[*]LED power indicators for DC output, over/under voltage, and Short circuit protection

[*]Tuned Bass EQ (0-12 dB bass boost at 50 Hz)

[*]High-power class D circuit topology

[*]4/3/2 Channel operation

[*]Speaker-level inputs

[*]3-Way Smart System Protection

[*]Heavy duty heatsink for extreme heat dissipation

[*]RCA level inputs

[*]Screw terminals

[*]Variable high-pass filter (32-320 Hz, 12 dB/octave)

[*]Variable low-pass filter (32-320 Hz, 12 dB/octave)

[*]Frequency response: 10-75,000 Hz

[*]Dimensions: 13"D x 7-1/16"W x 1-3/4"H

[*]4-gauge power and ground wiring is required for installation. Contact us for information regarding a discount on select amplifier kits when purchased together with this amplifier.

לעמוד:

http://www.sonicelectronix.com/item_17780_Infinity+KAPPA+FOUR.html

תודה רבה חברים, אשמח לקבל תגובות.

רועי.

פורסם

המגבר הזה הוא עוד הוכחה לכיוון אליו עולם האודיו לרכב צועד, מגברים חזקים הפועלים בטכנולוגייה חסכונית בחשמל וצנומי גודל.

מה שאני לא מבין זה למה יש לו שני פיוזים של 40 אמפר וחיבורי חשמל 4 גייג'. מה שכן, הוא סקסי :wink:

אני מציע להריץ עליו חיפוש בפורומים בחו"ל, לא זכור לי שקראתי עליו חוות דעת כלשהיא אצלנו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סדרת הKAPA של אינפיניטי היא סדרת הביניים שלהם ומאז ועד עולם מדובר בסדרת מוצרים טובה אולי אפילו טובה מאוד ביחס לציודי המיינסטרים.

לאור הנסיון שלי עם מגבר קלאס D (לוויתן) שאני פשוט לא מוצא לו תחליף הולם וגם לא רוצה למצוא לו תחליף הולם ולאור מה שרשמתי מעלה

אני נוטה להאמין שזו תהיה רכישה חכמה מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני רוצה לאמר את שתי המילים - אבל לאלכס שמור חסד נעורים וגם זכויות יוצרים :-P:-P:-P

אז אני אומר כרגע תתחדש!

תעלה תמונות ביחד עם רושם ראשון מהמגבר הזה על הסט הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני גם לא - אני גם סקפטי לגבי האינפיניטי והיכולות שלו בקלאס D, אין לי מושג אם המיתוג של המגבר הזה מהיר כמו בלוויתן עד כדי כך שזה יהיה בלתי שמיע בעליל, אבל ההימור שלי הוא שהם לא יהרסו את סדרת הקאפא.

Pioneer TS-X150

פורסם
אדי, ראוי לציין שעדיין לא כולם תמימי דעים בקשר למגברי קלאס D

ערכתי לך את המשפט, אני מקווה שלא תתנגד :wink:

מיום ליום הכיוון ברור - עולם האודיו משתנה והסנוניות הראשונות כבר מתרבות במלוא המרץ. כנראה שטכנולוגיית קלאס D כבר הבשילה אם יותר ויותר יצרנים גדולים ומוכרים מוכנים לקחת על עצמם פרוייקטים כאלה.

אדי, אני נוטה להאמין שאופן פעולת המיתוג במגברים של אינפיניטי זהה לאופן הפעולה במגברים של סטיבן (המלך) או JL. אני כמעט בטוח שהרכיבים שמשמשים בכל מגברי קלאס D הם אותם הרכיבים והושני הוא בתכנון, בפילטרים ובהספקים.

אם לפני שנה הייתי סקפטי לגבי הביצועים של מגברים כאלה היום אין לי צל של ספק לגבי איכות הסאונד שיכולה להתקבל מהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין ספק שיש תאוצה גדולה למגברי קלאס D פול ריינג', אך זה לא אומר שזה יותר טוב.

קלאס D זה צעד מתבקש בדיוק כמו המעבר מפטיפון ל CD ומ CD ל- MP3, הטכנולוגיה לא מחכה לאף אחד.

אך אני מעדיף להתרכז במה שקיים בינתיים, ובינתיים, אני לא מכיר מגבר קלאס D שייתן על אילייט תוצאה טובה יותר מג'נסיס.

וגם בקלאס D מן הסתם יש טובים יותר ויש טובים פחות, ואיתמר- מי כמוך יודע שתכנון זה הרבה (מאוד), האלפיין היו זוועה, הלוויתן הציג שיפור מסויים, את ה JL עוד לא שמעתי, איך שלא תסובבו את התמונה, קשה לי להאמין שמגבר קלאס D של אינפיניטי יהיה טוב יותר ממגברי AB ברמה גבוהה כמו הג'נסיסים ומגברים אחרים ברמה גבוהה מאוד שנמכרים בגרושים ביד שניה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אני מחכה לבחורה הבאה של אדי, אולי כבר מחר? :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתי אומר תבדוק שנית...

:-D

ויהיו עוד...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...