Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקן לפסי האטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 216
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים חושבים שזה רק בולמים אבל ממש לא. כל חלק ברכב מחזיק מעמד מספר מוגבל מאד של פעמים.

בכל באמפר כזה שקופצים עליו כל מערכת וכל בורג מזועזע באופן כזה או אחר, כמה שנים בודדות אחרי וכל פלסטיק בדשבורד (ולא רק) מקפץ ומרעיש.

פורסם

מצ"ב צילום מהנחיות משרד התחבורה

אני ממליץ להעביר את החומר למהנדס העיר על מנת שיבדוק האם הקבלנים ביצעו את פסי האטה לפי הנחיות משרד התחבורה , כל פס האטה שימצא מנוגד להנחיות יתוקן לאלתר .

xdkzmmo42d4i.jpg

zbdxzhdtlgjm.jpg

uyg42mj1ndz0.jpg

2q22nz02ugyi.jpg

zj2edmi2u5yo.jpg

פרט ביצוע

nqgt0t2woywq.jpg

פורסם

יש למישהו תמונה של המעברי חציה המוגבהים? 10 ס"מ זה משהו שיהיה בעיה לחלק מרכבי הספורט, לא לרכב מהשורה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

יש בהוד השרון מעברי חציה מוגבהים לפי התקן ככל הנראה.

אני ניגש אליהם עם ה135 שלי ב5 קמש וזה עביר. לא 50 ולא בטיח.

אתמול הייתי ביבנה, לא יודע באיזה איזור של בתי קרקע פרטיים, אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה פסי האטה כמו שזה משגרי מכוניות.

במסלולי דאונהיל אין לנו קיקרים כלכך גבוהים כמו פסי ההאטה שעברתי שם עם ה CRV :(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ehorev, תודה על הנתונים. אני אנסה לדגום כמה פסי האטה באזור שלי ולראות אם הם מתאימים להנחיות. שאר חברי הפורום מוזמנים לעשות אותו הדבר!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ביציאה מהרחוב שלי יש שלוש פסי האטה ברצף במרווחים של אולי מטר וחצי :screwy:.

אחד הדברים האידיוטים שיש.

מה אתה גר ברחוב "מוטוקרוס"???

Opel Adam S 2017

פורסם

האמת אני תמיד חשבתי לעצמי שכל הקטע של הבמפרים(אתם תהיו קצת בשוק) הוא איזושהי קומבינה על מנת להרוס את הרכבים ולהיכנס למוסכים כמה שיותר,זה כן מעשיר את קופת המדינה בסופו של דבר.

הרי יש כל כך הרבה מקומות שהבמפרים לא מכוסים,זאת בניה מאוד זולה במקום לחפש אלטרנטיבות אחרות שישמרו לנו על הרכב ועל עוברי האורח.

אבל עוד פעם,זאת רק מחשבה שעוברת לי הרבה בראש כשאני נתקל בהם.

אולי לא רק לי.

פורסם
סע למוסקבה, תראה מה זה... לפני חודש קפצתי ליממה במוסקבה לענייני עבודה.

הספקתי לנסוע בשני מוניות (פוקוס ויונדאי סונאטה), שלחו אחריי פוקוס נוספת (שנראתה טיפה שונה משום מה) וגם עשו לי סיבוב דאווין בבימר 760 ארוכה (חוויה).

קודם כל נוהגים שם כמו פסיכים, שוליים, קווי הפרדה ושמירת מרחק מרכב ביטחון/חירום לא קיימים שם. אבל כשמונית היונדאי גילחה פס האטה כזה מפלסטיק ב-80 קמ"ש בלי למצמץ הבנתי שאת העם הזה אי אפשר לנצח. :shock:

אכן כן! תשאל את הזמרת הרוסיה "אולגה סארמט" Ольга Сармат - Русь Душа

אצליהם הפסי האטה זה מפלסטיק, לכן הוא לא גורם נזק ממשי כמו פס מאלספלט,

עצירה מוחלטת לפני כל באמפר, עליה בהילוך ראשון בלבד.

כן אתה צודק, גם מי שיכול ישלב 4X4 LOW, הגזמת קצת ידידי, הילוך שני מהירות 20 זה מספיק טוב,

השכן המשוגע שלי עף על הפסי האטה האלו עם אסקורט 98 כמו פסיכי,

נזק ממשי לא ראינו,

אבל אתם צודקים, יש פסי הטרדה (האטה) שזה בלתי נסבל,

אם אני יודע שיש מקום שיש בו הרי האטה אני מעדיף לקחת את הGMC ולא את המאזדה,

כי עבור הלאנטיס שלי כל פס כזה יכול לפרק בה משהו, פעם אחת גירדתי

את הגחון שלה עם איזה הר האטה בצפון, מאז, למקום מועד לפורענויות אני לוקח את הטנדר,

שיעלה לי כפול בדלק! נזק למאזדה יכול לעלות יותר, הרבה יותר!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

תלוי בפסי האטה. את הדוקרנים ואלו הדקים ברוחב של 30 ס"מ (כמו במנהרות הכרמל) אני עוצר לפני ועובר אותם על פחות מבסל"ד סרק. את אלו מהאספלט זה מאוד תלוי, את רובם אפשר לעבור בנוחות סבירה גם ב-20 קמ"ש, חלק גם יותר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

טוב, סיכום ביניים משעשע\מפתיע:

כפי שאמרו בשרשור, מדובר היה על פסי האטה שניצבו פתאום בכניסה לטכניון בחיפה.

הלכתי לצלם מצויד בסרגל כדי לבדוק את התקניות שבדבר ופתאום גילית שלא שבוע אחרי שהוצבו, הם הוסרו :) אני לא יודע מה הסיבה, אבל אולי -בוס- כלשהו התעצבן וזרק מילה לאנשים הנכונים ופשוט העיפו את הדברים האלה משם.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

עצירה מוחלטת! כמו בתמרור "עצור". מעכב את התנועה, PROBLEM?

כן אתה צודק, גם מי שיכול ישלב 4X4 LOW, הגזמת קצת ידידי, הילוך שני מהירות 20 זה מספיק טוב,

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

באור יהודה התקינו בחודשים האחרונים פסי האטה מוזרים ביותר, הם לא בדיוק פסי האטה הם יותר כמו משטח שפשוט עולים עליו ממשיכים לנסוע ורק אחרי איזה 5 מטר הם נגמרים. אתה ממש מרגיש שאתה נוסע גבוה

• תוכן חדש...