Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמדית בפני אוה בחירה לפני כחודשיים - כאשר אלה היו הדגמים שהוצעו לאשתי בליסינג. ה-I30 נפסלה בגלל תא המטען הזעיר. מתוך נסיון של כמה שבועות עם מאזדה 3 1600 עולה תחושה ברורה שמדובר ברכב הבנוי למנוע 2 ליטר, עם המנוע הקטן (105 כ"ס) והתיבה הקיימת (טיפטרוניק 4 הילוכים) הוא קצת חלש, במיוחד בעליות של הכרמל. לדעתחי הרכב גם ניחן בחוסר נוחיות קיצוני (כאמור - דגם ליסינג).

כאשר אני משווה אותו ל-SX4 שלי (מנוע 119 כ"ס, גם תיבת 4 הילוכים) הסוזוקי מראה יותר מרץ וצריכת דלק נמוכה באופן משמעותי. כמובן שאי אפשר להשוות ל-I30 שכן ההבדל בתחושה נובע לא רק מהספק המנוע אלא גם מהמומנט ומהתנהגות תיבת ההילוכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתאוצות מעמידה אכן יש יתרון ליונדאי אבל בתאוצות ביניים לצורך עקיפה למשל הוא מצטמצם כי התיבה של היונדאי נתקעת בהילוך ודורשת לחיצה חזקה בכדי לבצע "קיק דאון", הסטה ימינה של הידית תוריד את התיבה להילוך שלישי ללא צורך לאמץ את המנוע ולגרום לרעש ובזבוז דלק מיותר.

שתיהן בחירות טובות. האם יש עוד פרמטרים שחשובים לך מלבד עניין הביצועים? אף אחת מהן לא עגלה ולא ציעצר באמצע אף עליה, לא תביך בתאוצות רמזורים וגם לא בעקיפות, העידן הזה נגמר לפני 2 עשורים לפחות.

בהצלחה

פורסם
האם ה-20 כ"ס הבדל בניהם (והמשקל) מורגשים ?

תודה.

להספק אין כמעט משמעות כשאתה מחפש "סחיבה", הספק נמדד בסלדי"ם שונים בין רכבין שונים ויש מין "עבודה בעיניים" כזו כי לסלדי"ם הללו מגיעים רק עם לחיצות עד הסוף על הדוושה... אם אתה רוצה לדעת כמה כוח יש לרכב באמת תסתכל יותר על מומנט כי זה מה שיקבע.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מניסיון עם שתיהן, דווקא ה-3 היא זו שמרגישה זריזה יותר ובעלת התנהגות עדיפה לטעמי. יחד עם זאת - מבחינת הנדסת האנוש והשימושיות, אני חושב שדווקא ה-i30 עדיפה. מי שעיצב את הסטריאו\אקלים ב-3 יש להוציאו להורג, עדיף בסקילה (בישנה לפחות, החדשה עדיפה במעט). והצג הלבן ליד זה הכתום (בחדשה) נותן תחושה של חלק שהתווסף ברגע האחרון על ידי יפני נלהב.

פורסם

אני אמור לקחת רכב מהעבודה ואני בהתלבטות.

חשבתי על ה-308 (200 שקל תוספת), ג'טה (450 שקל תוספת ללא צבע מטלי) או אוקטביה (500 שקל תוספת ואין צפי להגעה) אבל הם נפסלו בגלל המחיר ככה שנשארתי עם קורולה (יש לי כרגע רובוטית), מזדה 3 או i30.

את הקורולה אני לא רוצה שוב כי בא לי לגוון וגם אחרי 3 שנים עם האוטו אני לא יודע כמה היא נוחה לי ככה שנשארו לי ה-2 הנ"ל.

פורסם

באלבר, זו פשוט עסקת ליסינג במחיר אטרקטיבי כביכול בגלל שזה נחשב מכירה קבוצתית. בגדול זה סתם בולשיט.

אם אתה זקוק לרכב משפחתי בכדי להוביל גם ילדים ומטען אז בדוק את היונדאי I30 סטיישן. זאת בחירה מעולה.

בהצלחה.

פורסם
את הקורולה אני לא רוצה שוב כי בא לי לגוון וגם אחרי 3 שנים עם האוטו אני לא יודע כמה היא נוחה לי ככה שנשארו לי ה-2 הנ"ל.

אחרי שפסלת את האפשרויות האחרות, ואם אתה מרוצה מהקורולה, נראה לי שעדיף להנות בלי לגוון, כלומר לקחת קורולה חדשה.

אישית התאכזבתי מאד מה-3 החדש (גרסת ליסינג), בעצם לא מצאתי בה שום דבר טוב: המכונית מאוד לא נוחה, צפופה וחלשה. כפי שכתבתי קודם - ה-I30 מתאימה לזוג, אבל קטנה למשפחה עם ילדים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הפתרון הוא פשוט - I30 CW.

היא לא הופיעה ברשימה שלו.

בדיון אחר כתבתי את דעתי על תא המטען שלה, שלטעמי השימושיות שלו פגומה (בגלל שטח רצפה קטן, לא מתאים לקניה שבועית בסופר).

פורסם

אני לא צריך אוטו לילדים או מטען. באותה מכירה קבוצתית מצאתי יונדי אי 30 מתחת למחירון איך הרכב?

לאחד החברים יש אותו והוא מרוצה מה אתה אומר?

פורסם

אני יכול להעיד מנסיוני האישי הדיי ארוך עם היונדאי שזאת בחירה טובה מאוד. רכב מאובזר ונעים לנסיעה, ביצועים זריזים וגם עיצוב נאה. אם אינך זקוק למרווח גדול במושב האחורי ולתא מטען גדול מדובר בבחירה טובה מאוד.

בהצלחה.

פורסם

וואלה וואלה סגרתם לי את הפינה.

שמעתי גם כמה קולות ברחוב שאומרים שיונדאי יושב על הצרכים שלי

אני חושב שאני לפני קניה.

רק שאלה אחרונה, המכירה הקבוצתית הזו של אלבר, הם מציעים לי מחיר מתחת למחירון כביכול בגלל שקונים אותה כמה אנשים כמו קבוצת רכש כזאת

מישהו קנה שם כבר רכב? מישהוי מכיר?

פורסם

אני אישית לא מתלהב מה I30CW.

מבפנים יש המון פלסטיק שחור וזול, האור הסגול של השעונים והמסך מבהיק מדי ונראה מצועצע. נוחות נסיעה סבירה - פחות טוב מהפוקוס הקיימת.

הרכב זריז יחסית אבל מפריע לי שאין יכולת להעברת הילוכים ידנית (טיפטרוניק). לי היה נדמה גם רעש מנוע די חזק במהירות של 110~ וצפונה, הסל"ד גם נשק ל 3500 ב130קמ"ש.

עיצוב חיצוני - עניין של טעם אישי (הCW לדעתי מאוד בנאלי)

הקיצור לא מתחבר לאוטו ולתמורה שכביכול מציע.

אישית הזמנתי פיג'ו 308. התרשמתי מאוד מהעיצוב והנוחות בפנים. נוחות נסיעה טובה מאוד. צריך להתרגל קצת לצורת העברת ההילוכים של התיבה אבל האמת נראה לי דווקא סבבה - מרגיש יותר ספורטיבי מאשר תיבת הילוכים אטומטית רגילה (לא רובוטית).

אחרי שאסע קצת על האוטו אכתוב משהו יותר מסודר

• תוכן חדש...