Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בזמן האחרון ממש בא לי לקנות טרקטורון אבל יש כול כך הרבה כלים וסוגים שאין לי מושג מה להתחיל לחפש ומה לבדוק.

בעיקרון אני גר ביישוב שמול הבית שלי יש יציאה לפרדסים וחולות, מה שאני רוצה זה טרקטורון שיסיעה אותי ולפעמים עוד מישהו, אני לא מתכוון להשתגע איתו יותר מידי אבל אני גם לא רוצה שיהיה עגלה, אני מתכוון לנסוע איתו בדיונות של חול ובדרכי אפר.

אפשר לקנות משהו בתקציב של 7-10 אלף שקל? מה לגבי ביטוח איך וכמה זה עולה? מיגון? מהי עלות אחזקה של טרקטורון, האם אפשר לתחזק אותו בעצמך או שעל כול בעיה צריך לתת גיחה למוסך?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

חבר גם אני הייתי בדילמה שלך בידיוק!

התחלתי מ 7-8 אלף ₪ חיפשתי טרקטורנים ורציתי שנתון חדש כדי לא להכנס כל שני וחמישי למוסך

בהתחלה חיפשתי בומבדיר ראלי 200 סמ"ק שנת 2003-2004 הלכתי לראות כמה הוא נוסע סבבה פשוט גיר אוטומט הייתי כמעט סגור עליו אבל לאט לאט התחלתי לברר על חלפים והם פשוט יקרים בטירוף בשביל טרקטורון בסכומים האלה

הגעתי למשהוא ששיפץ גיר ב5 וחצי אלף ₪!!! חלקים והטיפולים ממש יקרים בסוף ירדתי ממנו.

העלתי את התקציב ל10-11 אלף ₪ ולפי המלצה של רבים זה הקימקו מקסר 250 סמ"ק!

לקח לי 3 חודשים למצוא אחד שמור כמו שרציתי בסכום שהקצבתי לעצמי ולבסוף קניתי שנת 2005 מבנאדם בן 73 שקנה את זה לבת שלו :)

אחרי 5 כלים שראיתי שהיו כמו הצרות שלי מצעירים מצאתי כלי במצב שמור יחסית כולל רישיונות מסודרים טסט בתוקף קשת(קשת זה חשוב מאוד שלא יהיה לך בלאגן עם המשטרה-רוב הכלים שראיתי לא היה להם וקשת זה סיפור יקר של 1500 ₪ לקשת אורגנלית לטרקטורון) מספר וקבלות על טיפולים שביצעו לו(ולא לשמוע כל מיני חירטוטים מאנשים שאומרים שטיפלו)

יש לי את הכלי 3 וחצי חודשים(בלי העין הרע) היתה לי תקלה אחת שזה נקרע לי הרצועה של הוריאטור סיפור של 350 ₪ כולל עבודה(אני אישית הוספתי עוד 400 ₪ כדי שיפץ לי את הסנדלי סחיבה כי לא היה להם בשר ואמר כבר אני במוסך והוא פותח את הגיר אז שישפץ-לא היתה חובה לבצע את זה)

קיצר חפש קימקו מקסר 2005-2006 בסיבובות 10-11 אלף ואפילו טיפה יותר שזה שנתון יחסית חדש חלפים זולים והטרקטורון בכללי אמין

הטרקטורון לא חזק אבל הוא מעולה בשביל טיולים בכיף בשטח

יום טוב

פורסם

רשמתי לעצמי, יש עוד מישהו שיכול ליעץ לי?

גם איך בודקים טרקטורון לא ענית לי השאלה החשובה הזאת, ומה לגבי ביטוח?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם

אני הלכתי עם אחי ובדקנו ככה לפי מה שהסבירו לי בפורום של טרקטורנים

תבדוק שאין נזיות

שאין ריתוכים בשילדה

תן למשהוא ללחוץ חזק על הגז לראות שהוא לא מעשן או זורק שמן או מים מהאגזוז

תבדוק שלא הניעו אותו לפני שבאת(שהוא לא חם) ותניע אותו תראה שהוא מניע מכה ראשונה בלי בעיות

תבדוק רישיונות מסודרים ועל שם הבנאדם שמוכר שהטסט בתוקף

שאתה נוסע עליו תתן ברקסים חדשים תראה שהברקסים והבולמים טובים

תבדוק שהמספר מנוע והמספר שילדה תואמים למה שרשום ברישיון(חשוב מאוד מאוד) במקרה שיש קומבינה ועוצר אותך שוטר אתה תיהיה בבעיה

וחשוב מאוד המצב פלסטיקה שאין שברים או חסר חלקים או שיש פיצוצים של התהפכויות למינהם(תראה שהטרקטורון במצב אורגינל)

לגבי ביטוח זה קצת בעייתי,עלות ביטוח לשנה היא 6 ומשהו אלף ₪ ורק חברה אחת מבטחת (הפול)

פורסם

לדעתי בתקציב של פחות מ 15 K לא שווה להתעסק עם טרקטורונים למה הם ישנים וייכנסו מהר מאוד למוסך אך אם בכל זאת חשקה נפשך בטרקטורון אני ממליץ לך על גיר ידני או אוטומטי מעל 350 סמק שתוכל בכלל להתקרב לדיונות.

חשוב לבדוק בבדיקה שאין ריתוכים פלסטיקה שבורה מעיד על התהפכות נזילות שיש שמן פילטר אויר נקי מעיד על טרקטורון שטופל, פטמות גירוז שאכן מגורזות והיד עוד נטוייה אם ברצונך להעמיק בנושא פנה אליי בהודעה פרטית ואשמח לעזור לך בכל מה שקשור לבחירת הדגם ואיך לא ליפול בעסקאות כושלות.

פורסם

תגידו מה אתם אומרים על הפולריס שנת 95 דגם 400l, ב9K.

פורסם

אל תתקרב לפולאריס ישנים.

רק החדשים בסדר.

אני הייתי ממליץ ללכת על קימקו מקסר שהוא חדש אוטומטי ונחשב לאמין וזול יחסית.

או על האגדה.

HONDA EX

תחפש אחד שמור. רובם שחוטים לגמרי

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

שמתי לב שכול המקסר הם 250-300 סמ"ק, זה לא חלש מידי בשביל לעלות גבעות ולעבור דיונות עם שני אנשים?

וההונדות באמת גמורות, אני מעדיף שלא להתקשר לאחמד מבאר שבע....

פורסם

חביבי, גם ביל גייטס התחיל מ11 אלף שקל.

בשבילך, עדיף שלא תתחיל עם קאן-אם 450 או טרקטורון חזק אחר

טקרטורון יקר יותר ובעל נפח מנוע גדול יותר, גם יצרוך יותר דלק, גם יפתה אותך ללחוץ קצת יותר

כיוון שהגבולות שלו לא ממש ברורים, וגם מוקדם מדי להתחיל במשהו כבד כשאתה עוד מתחיל.

אינני מבין גדול בעסק הזה, אבל קיבלת פה אחלה טיפים ממה שאני רואה.

נסעתי כמה וכמה פעמים על טרקטורונים, יכול לומר שנהניתי מ450 מפחיד כשחבר נהג,

אבל לעצמי, לא הייתי מוכן להתחיל עם דבר כזה, צבור ניסיון, ויהיה לך יותר קל.

בהצלחה

רותם.

פורסם

הקימיקו הוא כלי להתחלה שאין לא פוטנציאל לדיונות במילים עדינות הוא יותר מתאים לשיבילים ולהתחלה כי תוך חודשיים יימאס לך ממנו ורק תפסיד כסף בישביך מכור אותו.

אינ הייתי ממליץ לך לחסוך עוד קצת ולהעלותא ת התקציב למינימום 16K וככה תוכל לשקול אופציות ספורטיביות כמו דיאס 650 פרדטור ודיויאיקס.

עצתי לך לא להתקרב לפו(חו)לריס בשנים האלו כי אתה רק מרור תקבל מהכלי ולא תהנה איתו כי כל יציאה עם הטרקטורון נגמרת אצל המוסכניק שעל אנשים כמוך הוא פותח את המוסך כל בוקר...

פורסם

Gunner, אני מסכים לגבי מה שאמרת, אבל בסופו של הדבר הטרקטורון מיועד לשני אנשים [אני וחברה] ואני שאני אחראי וחוץ ממלחוץ בעליה לדיונה או בכביש עפר ישר [יש הרבה כאלה ביישוב ואני מכיר את כולם בעל פה] אני לא מתכוןן להשתגע.

shlomi- הרישיון שלי לא נותן לי מעל 500 סמ"ק אז אצטרך לעצור שם, לקחתי את עצתך לגבי הפולריס.

כנראה שבאמת אני יעלה את התקציב שלי ל15-18 אלף, מה שאומר שבזמן הקרוב אני לא יקנה כלי, אני אחזור לנושא הזה לשאול שאלות ולקבל עצות, תודה לכולם :-D

• תוכן חדש...