Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוהאן, קונדסון צודק, אצלי יש 30 קג"מ ב 1900 סל"ד, אין בעיה לצאת מהמקום אפילו בעלייה בפחות מ 1000 סל"ד :-P

כל מה שנשאר לעשות זה להשתמש ברכב :?

אל תשאל, אחרי הצנרת של פורג' שהותקנה, היה שבוע מגניב בלי צ'ק אנג'ין, כבר התחלתי לחגוג ... ואז... אתמול... הנורה המסריחה נדלקה שוב, יש משהו שמעצבן את המחשב בנושא pressure drop :cry:

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

ראיתי שהנושא יישן אבל בכל זאת מעניין אותי,הקלאצ' אצלי מראה סימני גסיסה.

איך פתרת את בעייה הנורה עם כל ההחלפה הנ"ל?

בתודה אלדן.

פורסם
כל מה שנשאר לעשות זה להשתמש ברכב :?

או למכור אותו :wink:

אני עם הגלגל הנ"ל למעלה משנה. מרוצה מאוד מבחינת השיפור בתגובה למצערת והטיפוס בסל"ד. הרכב מרגיש קל יותר.

מצד שני, אני מקבלת הערות מ"מביני עניין" ש"האוטו שלך עושה רעשים לא טובים"... זה באמת נשמע רע, אבל בשביל זה יש רדיו.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
או למכור אותו :wink:

אני עם הגלגל הנ"ל למעלה משנה. מרוצה מאוד מבחינת השיפור בתגובה למצערת והטיפוס בסל"ד. הרכב מרגיש קל יותר.

מצד שני, אני מקבלת הערות מ"מביני עניין" ש"האוטו שלך עושה רעשים לא טובים"... זה באמת נשמע רע, אבל בשביל זה יש רדיו.

תמר מה המצב?

עדיין מצילה בעליי חיים?

• תוכן חדש...