Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין רמקולים 6.5 morel

kobis2009
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, יש לי פולקסווגן ג'טה מודל 2008 ברכב כידוע במושביים האחוריים אין רמקולים

ורציתי להתקין רמקולים מאחורה 6.5 בלי מגבר עכשיו ההיתלבטות היא כזאת איזה רמקול יותר טוב מבחינת עוצמה

שמיעה טובה והכול בכללי ?

רמקול לא קומפונטנט,

1.morel maximo 6.5

2. 6 morel tempo

שאלה דחופה תודה מראש :-).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על פיי הנייר ועל פיי הרמקול אין מישהו שיודע בברור המוכר הציע לי לקחת את morel maximo

על הטמפו הוא אומר שהם בהרבה יותר טובים מהטמפו ??

וגם המחיר משתנה פה הטמפו 490 ו-maxim 590

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי הציע לך את זה אם הפשאר לדעת?

לי ברכב יש גם טמפו וגם מקסימו, ולפי דעתי טמפו הרבה יותר איכותיים.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המקסימו ממותגים מתחת לטמפו ומהווים את "סדרת הכניסה" של מורל.

משום מה בארץ מתרחש מקרה הפוך בו הטמפו זול יותר מהמקסימו, לא ברור לי למה :?

באותה הזדמנות, אם מישהו מתכוון להגיע למפגש מרכז הקרוב ומותקן אצלו המקסימו אני יותר מאשמח לשמוע אותו בפעולה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה אני לא יודע מה איתכם אבל לפי דעתי הרמקולים של טמפו בלי מגבר חלשים ..

לעומת ה- maximo בלי מגבר עוצמתיי איזה מגבר אתם מציעיים לי להתקין ברכב לרמקולים ולקומפוננט מקדימה

של החברה מחיר בין 500 ל 800 ??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...