Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שזה מדבק, אבל במשפחה יש 2 רכבים 207 מליסינג וסיאט ליאון ידנית בת שנה.

בתקופה האחרונה אני מתחיל פחות ופחות לאהוב את הנסיעה ב 207 ונסיעות משפחתיות נעשות בליאון.

לאט לאט התחילו מבטים מהכסא לידי ושאלות צצו לאויר:

"אתה עכשיו בשני? " , "איך יודעים מתי להעביר לשלישי?" "מה זה משנה אם הסל"ד גבוה או נמוך?" ועוד ועוד ,

היום שנה וקצת אחרי בזמן שחזרנו מבילוי בהרצליה מגיעה בקשה לא שגרתית: "אפשר לנסות גם?"

בשמחה עצרתי את הרכב בצד, והתחלנו לתרגל (אחרי שנים של נהיגה באוטומט ההתחלה הייתה לא משהו, הרבה פול גז בניוטרל אבל ההמשך מבטיח). בסוף הנסיעה התגובות היו חיוביות מאד.

בשורה תחתונה אני מבסוט, לאט לאט אני מנסה להדביק בחיידק גם את הבת הגדולה (גדולה קטנה , רק בת 10) כדי שלא תלך עם העדר. ימים יגידו אם היה שווה לנסות, או שבתרגול הבא הרומן יסתיים בפחחיה הקרובה ...

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מצויין!

עכשיו צריך רק עוד כמה מאות אלפים כמוך - ואולי יהיה סוף-סוף שוק למכוניות ידניות בישראל :-)

השלב הבא הוא הקורס המתקדם: לא להחזיק את הקלאץ' ברמזורים, זינוק בעליה, וגולת הכותרת: לחיצה על הגז והברקס במקביל כשמורידים הילוך בהאטה (heel and toe).

אבל עכשיו ברצינות: אני קצת מקנא שיש לך בכלל אוטו ידני. אני כבר התייאשתי. בהצלחה עם הבת!

פורסם

"מבצעי" האיביזות האחרונים שהיו מוכיחים שיש דווקא שוק לא רע לרכבים ידניים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

גיסתי סולדת מאוטומט. ולא היא לא חובבת רכב כבדה. היא ממש רחוקה שנות אור מכל דבר שקשור ברכב. פשוט ככה היא רגילה.

פורסם

האמת היא שגם אני רגיל לאוטומט אבל מאז שיש לי ידני לפעמים קשה לי להאמין שאני יקנה אוטומט ואם כן זה ינבע מעצלנות :-D.

בקיצור מהגיר הרגיל יש יותר פאן עד הפקק שבו קצת מתבאסים וכשנוסעים בכביש פתוח שוב נהנים ואומרים אין כמו גיר רגיל. :)

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

מגיע לך מזל טוב ואפשר להכיר את אשתך?? או הייכן מוצאים כאלו:)

אישית אני חושב שהתיבה האוטומטית זו רעה חולה . נהג שנוסע בידנית, הרבה יותר מודע למצב הנהיגה ויותר מרוכז ולו בשל העובדה שכל הזמן בראש יש לו את נושא ההילוכים ובכלל, זה פשוט יותר כיף. למזלי, מהיום שהוצאתי רישיון ועד היום, תמיד היו לי ידניות כרכב ראשון או שני.

פורסם

קודם כל ברכות על 'גיוס' אשתך למועדון הגיר הידני. :-) היא תהפוך לנהגת טובה יותר על הכביש.

אהבתי את היוזמה לתת לה לנסות גיר ידני באוטו שלך.

את זה לא הייתי מתיר [באלף שנה] לחצי השני שלי, היא ממילא גרועה בתיבה אוטומטית.

אפשר לשאול איזה דגם לאון יש לך?

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
פורסם
מגיע לך מזל טוב ואפשר להכיר את אשתך?? או הייכן מוצאים כאלו:)

אמנם זה לא מדגם סטטיסטי מייצג אבל אני מכיר לפחות אחת שעושה ג'ימקנות עם FR

קודם כל ברכות על 'גיוס' אשתך למועדון הגיר הידני. :-) היא תהפוך לנהגת טובה יותר על הכביש.

אהבתי את היוזמה לתת לה לנסות גיר ידני באוטו שלך. את זה לא הייתי מתיר [באלף שנה] לחצי השני שלי, היא ממילא גרועה בתיבה אוטומטית. אפשר לשאול איזה דגם לאון יש לך?

1. תודה על הברכות , בכל מה שקשור לנהיגה אפשר לפרגן לה, חוץ מפעמים בודדות שהיא מתעקשת לנסוע 110 בצד שמאל ולא חוזרת ימינה ב 99% מהמקרים היא נוהגת בסדר גמור.

2. הדגם 1.8TSI לא משופרת.

פורסם

כשעברנו לגור ביחד עוד בטרם נישאנו היה לנו רק רכב ידני אחד לשנינו.

לא היתה פה העדפה אלא עובדה.

מאז אותה ספייס עברו אצלינו מגוון של רכבים ידניים ואת כולם נהגה האישה ללא בעיה כלל.

היא לא מבקשת שנעבור לאוט' ויודעת להעריך את יתרונות הדוושה השלישית.

את הWRX היא לא כ"כ אהבה אך לאחר שעברנו לVRS היא אמרה לי פעם:

"אתה יודע, בפתיחות האימפרזה היתה יותר חזקה..."

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה עונה ל ch2856 איפה אפשר למצוא נשים כאלה.

פורסם

הפעם הראשונה שזוגתי נהגה באוטומט היתה כשההורים שלה רכשו פוקוס. ביומיום היא נוהגת בידני בלבד, ונוהגת לא רע, יש לציין. נו טוב, היה לה מורה טוב :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אישתי לעתיד (עוד שבוע :) ) מצליחה לאחרונה להסתדר עם הקלאצ' חדר כושר של הקליאו, משימה לא פשוטה בעליל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...