Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי דייהטסו סיריון 2008 והחלטתי לשדרג את המערכת, זו המערכת שאני רוצה לקנות:

רמקולים קדמיים:

‏4 ‏אינטש PULSE 4 COAX Morel

קומפוננט אחורי:

‏6.5 ‏אינטש Tempo 6 Morel

רדיו דיסק:

Clarion DB566USB

יש לי שאלה, יש הבדל גדול בין הרדיו דיסק שרשמתי לזה Clarion DUZ386MP ?

מה אתם אומרים על המערכת? שווה להשקיע בזה? אני לא מחפש לשים ברכב מגבר או סאב...

פורסם

לגבי הרדיו,הייתי הולך על מכשיר המאפשר חיבור לאייפוד/אייפון דוגמת PIONNEER דגם DEH3500 או KENWOOD דגם KDCU446 שלדעתי מבחינת נתוני שמע עולה על מכשירים אחרים (ממיר 24 ביט מובנה).

ברמקולים ,הייתי משקיע בקומפוננט טוב מקדימה ולאחור מחפש 6.9 שיתנו השלמה של באס.

פורסם

Boris002 התקציב שלי הוא 2000

אני לא מבין גדול ברמקולים, עשיתי חיפוש וראיתי שאומרים שבקטגוריה של גודל 4 המורל טוב.

אותו דבר לגבי הקומפוננט האחורי...

אני לא רוצה לעשות הגבהה או חיתוך ברמקולים הקדמיים אז רק גודל 4 יתאים לשם

יש הבדל גדול בין קומפוננט 4 לרמקול רגיל 4? יש טעם להשקיע בקומפוננט גודל 4 או שהאיכות לא תהיה גדולה בהרבה מרמקול רגיל בגודל 4?

קונגו לגבי הרדיו דיסק אין לי צורך בחיבור אייפוד\אייפון אבל אם אתה מכיר בוודאות מערכת שיותר טובה מהקלריון שרשמתי והיא בטווח מחירים אני אשמח לשמוע

תודה

פורסם

בוקר טוב

אני אישית הייתי מחלק את התקציב אחרת

מעבר לרכישת הרדיו דיסק נניח לצורך העיניין מכשיר בסביבות 600-800 ש"ח

הייתי משקיע את חלק הארי בקומפוננט "4 קדמי (אני מדבר על סט איכותי שיידע לתת תשובה בסאונד למרות שהוא רק "4) ואני מכיר סטים מצויינים לצורך העיניין שנמכרים בסביבות 500-600 ש"ח

את יתרת הכסף כ 600-700 ש"ח הייתי משקיע כאופציה ראשונה ברמקול קואקסיאלי טוב בדלתות וזה לוקח אותך לאזור של 2000ש"ח כולל התקנה

כאופציה שניה (מועדפת מבחינתי) הייתי הולך על רמקולים 6*9 אחוריים איכותיים (בסביבות 600 ש"ח) שיורכבו על מגש אחורי (בדייהטסו סיריון התקנת רמקולים על מגש אחורי מחייבת בניית מגש) נכון שזה יחרוג מהתקציב המקורי כי ההתקנה ובניית המגש קצת יותר יקרה

עדיין זה לא חריגה כבדה אני מעריך באזור 2300-2500 ש"ח כולל הכל

לגבי פריטים ספציפיים אני יכול לענות בפניה פרטית בלבד

שבת שלום

דרור

פורסם

בוא אני אסכם לך את זה :

בלי קומפוננט 4 מקדימה ורמקולים 6X9 מאחורה אתה תהיה מאוכזב.

נב- יש הבדל גדול בין שני המכשירים שצינתה ה-Clarion DUZ386MP הוא בכלל מכשיר דאבל דין

ועולה כפול מה-Clarion DB566USB שלא נופל ממנו בכלום.

פורסם

תודה רבה על התשובות, עשיתי שינויים:

קומפוננט קדמי:

Dotech MKII 4 Morel

רמקולים אחוריים:

Tempo Coax 6 Morel

כרגע ההתלבטות היא לגבי הרדיו דיסק:

Clarion DB566USB

או

Pioneer DEH7250

• תוכן חדש...