Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הנ"ל היה היה בליסינג במקום העבודה שלי. עשה 30.000 קילומטר ב 3 שנים, ולאחר מכן נמכר לאחד העובדים, שעשה עוד 30.000 קילומטר. יש הסטוריית טיפולים במוסך מורשה משלושת השנים האחרונות. לא מופיעות בה תקלות כלשהן, רק טיפולים תקופתיים. בבדיקה מעמיקה גיליתי שהוחלפה כנף ונצבעה דלת ומכסה מנוע.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני בעלים של רנו קליאו ,אך שנת 2003 נפח 1600 16V

יצא לי לנהוג על גטס 2006 מנוע 1400 מושכרת ,ואני רוצה להגיד לך שנבחלתי מחווית הנהיגה ברכב פשוט מרגיש לא יציב על הכביש ולא מתקשר,דגם הבסיס לא מאובזר בגרוש.

חוץ מזה ,הרכב מאיץ מהר בצורה מכובדת למדי,הכיסא נוח,שילוב צבעים ועיצוב יפים למדי לטעמי.משמועות בלבד -האמינות של הרכב סבירה +.

לעניות דעתי ,הייתי מחפש רכב אחר לפחות באותה הרמה של הרכב שהיה לך (הקליאו רכב מעולה בכל הקשור לנהיגה ), שנאמר "מעלים בקודש ולא מורידים" :-)

ד"א: אם הנ"ל לא ממש מפריעים לך, הקנייה בהחלט יכולה להיות שיקול כלכלי טוב.

פורסם

שלום,

כנראה הגיע הזמן לעבור האלה מקליאו העתיקה.

השאלה, מה הציפיות מהרכב הבא?

אם אתה מחפש , בתקציב מצומצם, תחבורה פשוטה, זולה ואמינה, אבל ללא דרישות נוחות ברמה של רנו , ללא ציפיות להנאה - תיקח את הגטס הזאת.

מכונית אמינה ופשוטה. תיקח בחשבון שצריכת דלק תעלה קצת בהשוואה לקליאו , אבל לא כמו שמנפחים אותה בסיפורי איימה על גטס.

מה שלא אהבתי בגטס - הבלימה. בלמים קשים ולפי הרגשתי לא מהטובים - צריך להתרגל אחרי הרגשה של לחיצת "נוצה" ברנו.

אם הרכב מגיע כמיטב מסורת ליסינג עם צמיגים סיניים ( WANLI\ FEDERAL ודומה)- תחליף אותם למשהו סביר ( בסגנון KLEBER ) - תרגיש הבדל באחיזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הסתכלתי על האוטו באור יום מלא-

הוחלפה כנף ימין לכנף באותו צבע, הרכבה לא מושלמת.

דלת קידמית ימנית נצבעה, נראית טוב.

מכסה מנוע עבר יישור ופחחות, נראה לא טוב.

הוחלפו שני פנסים קידמיים ופח חזית, פנסים לא מכוונים.

פגוש קידמי (שלדעתי גם הוחלף לאחד באותו צבע, כי אין עליו סימני צביעה) יושב עקום.

מגן מנוע תחתון קרוע ושבור ויש שיפשוף (קל ולא משמעותי) על קרטר שמן.

זה כבר יותר מידי, ואני 99% מוותר.

פורסם

ממש מעצבן, אבל זה לא עוזב אותי:roll:

עשיתי עוד סיבוב על האוטו (סיבוב שלישי כבר), נוסע טוב ואין לי תלונות. מבפנים נראה חדש.

אז אולי בכל זאת, למרות שאני בספק.

כמה לדעתם אפשר לשלם על זה, בהתחשב בפגיעות שיש?

מחיר מחירון יד2 משוקלל - 29.000. מחירון לוי יצחק יותר גבוה ב 2000 שקל.

פורסם

היתה לך גטס? אתה באמת יודע אם זו צריכת הדלק האמיתית שלה?

כבר שמענו כאן גם הגזמות חסרות בסיס כמו 1:8 על הגטס.

יש אתר שנקרא kml.co.il תבדוק מה הנתונים שם לרכב שאתה רוצה לקנות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי האתר הזה לא אמין במיוחד מכיוון שמתפרסם שם צריכת דלק לפי גולשים שיש להם את הרכב הזה, 99% ממי שיש לו רכב לעולם לא יעיד שצריכת הדלק שלו גבוהה רק לאחר שימכור אותו.

1:10 זה נתון מדוייק בתוך העיר שהיא עושה וכן ל-2 בני דודי יש גטס.

בכל מקרה לא הייתי נוגע בה רק בגלל שאין לה ABS (הציל אותי היום בגשם)

פורסם

כמי שנוהג על גטס מעל לשנה,

אני יכול לומר לך בפירוש שמבחינת אמינות הרכב מעולה, ביקר במוסך פעם אחת לצורך טיפול ותו לא.

אין לי בעיות מיוחדות איתו ולא רוצה גם לפתוח פה כמו שאומרים...

אלא שאני בעלים של גטס מרמת גימור GLX שהיא בכמה רמות מעל הGLF הזוועתית שבצחוק אפילו לא הייתי נוגע בה.

לא יודע על הנושא של המנועים או הגירים שצריכים לעבור שיפוץ ב80-120 אלף ק"מ, ראיתי גם גטסים עם מנועים וגירים מקוריים שעשו 300-350 אלף ק"מ, גם כאלו ש"נאנסו".

אם כבר גטס - אז לפחות רמת גימור GLI שכוללת 2 כריות אוויר וABS, ואם בא לך ללכת עד הסוף לך על הGLX או על GLS שכוללות 4 כריות אוויר, ABS ואפילו ESP.

דווקא מבחינת בטיחות ברמות הגימור הגבוהות הגטס לא נופלת מהקליאו כי שתיהן זכו ל4 כוכבים במבחני הריסוק למיטב זכרוני,

מבחינת נוחות אל תצפה ליותר מדי, סביר, קצת יותר טוב מרוב היפניות אבל זה ממש, אבל ממש לא משתווה לצרפתיות.

מבחינת צריכת הדלק - אגדה אורבנית מצויה ולא נכונה. (כמו הרבה אגדות אורבניות שיש בארץ). כמה? 1:11 בעיר עם גיר אוטומטי ומנוע 1.4. מחוץ לעיר 1:15 בכביש 6, כלומר משולב יוצא 1:13 בנהיגה לא הכי רגועה, בנהיגה רגועה יותר יכול להגיע ל1:14-1:15.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
יש גם בלאי של זמן, לרכב של 5000K בשנה.

כשהוא יתחיל, הוא יתבאס שלא השתדרג. יש זמן לעשות אקזיט לכל רכב, ו-10 שנים זה בהחלט זמן ראוי.

אתה צודק.

פיספסתי את ההזדמנות הראושנה וככל הנראה גם את השניה.

בסופו של דבר החלטתי להשאיר את הקליאו לעוד תקופה, עשיתי בקרת נזקים, וזה לא נראה טוב:

1. יש דליפת שמן מאטם ראש (נניח 3000-3500 ש"ח)

2. יש דליפת שמן ממחזיר שמן אחורי של המנוע (נניח 1500 ש"ח)

3. יש ככל הנראה דליפת קרר מהמדחס (נניח 2000-2500)

4. דוד אחורי רקוב, נניח 600-700 ש"ח.

כל אלו נזקים של התיישנות בלבד, ועלות התיקון עוברת את מחיר הרכב עצמו.

פורסם

אני לא הייתי מתקן, תסע ברכב עד שיתפגר ותמכור לחלקים. אתה בטוח שאין לך בריחת לחץ מהצלינדרים (בד"כ זו הבעיה כשיש הרבה נזילות מהרבה מקומות במנוע)?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...