Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחבר מערכת שלמה של מגבר+ סאב + קומפוננט איזה כבלים אני צריך?

אני לא מבין בזה אז אם אפשר לדעת מה ההבדל בין הכבלים...

אני רוצה להביא למתקין את הכבלים ושיחבר איתם את המערכת,

אני לא רוצה שהמתקין יחבר לי מערכת עם כבלים חלשים לכן אני מעדיף להביא את הכבלים לבד...

תודה...

פורסם

תלך למתקין נורמאלי והוא לא יחבר לך כבלים חלשים. הוא גם ימליץ מה אדיף למערכת שלך + ייתן את האפשרות לבחור לפי הכיס.

פורסם

כלכלית זה נישמע טוב,אבל מיקצועית לא כלכך אם מישהו מוכן להתקין מגבר סאב רדיודיסק והתקנה וכיוונים ופלטה למגבר ב500שקל..אני לא בטוח לגבי טיב העבודה.אולי אני טועה אולי אני מגזים אבל שווה להשקיע בהתקנה טובה פעם אחת ולא לחזור מאה פעם לאחר מכן.

אני מניח שסט טוב של 8G יעשה את העבודה לא יותר מ250שקל לחברה טובה(במחיר הזה תימא גם 4G טוב אז לך אליו כבר...).

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

הרכבתי בסוף את המערכת הבאסה זה שעכשיו מחובר מגבר + סאב והרמקולים 300W מחוברים ל-HU כי הקומפוננט מידה 6.5 אינץ' ואני צריך 5.7 אז אני צריך להחליף שבוע הבא את הקומפוננט למידה המתאימה...

יכול להיות שבגלל זה לא שומעים את הסאב כל כך חזק?

פורסם

יש לי בעיה קטנה ואני צריך ייעוץ...

יש לי קומפונט של מורל טמפו 6.5 אינץ' ואין לי דרך להחליף אותו לקומפוננט 5.7 או 5.2 אינ'ץ כי אין אותו בחנות שאותה רכשתי את הקומפוננט.

האם כדאי להשים את הקומפוננט מאחורה?

ואם הוא בכלל יתאים לאחורה?

מדובר על מאזדה לאנטיס 2001

עריכה :

רשום לי על הרמקולים האחורים שמחוברים 6X9

פורסם

קח מידות מהחור של הרמקול ומהגודל הזה אתה צריך "להוריד" לגודל 6.5 שגם את המידות האלו תיקח מהמידוופר שלך.

אפשרי לעשות את זה עם סיליקון.

Scan Speak

פורסם

במקום שאני אפתח נושא חדש אשאל כאן,

יש הרבה רכבים שמחובר אליהם סאב באוטו שומעים את הפח, גם אצלי זה ככה.

אני זוכר ששמעתי פעם משהו על אטימה משהו כזה, יש דרך למנוע את השמיעה של הפח הזאת שהסאב יוצר?

סתם פתחתי את הבגאז' כדי לשמוע את הסאב ועדיין שמעתי את הפח דופק ותפסתי ומשכתי קצת את הרמקול האחורי כלפיי מטה הרעש הפסיק כאילו שאני צריך לחזק את הברגים של הרמקול שיהיה תפוס כמו שצריך כדי שלא יהיה רעש, זאת יכולה להיות הבעיה לראש של הפח?

• תוכן חדש...