Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי חייב לשתף אתכם במה שקרה לי היום.

חזרתי מאשקלון לביתי ב-9 בערב, נוסע בכביש על כ-100-120 קמ"ש.

הגעתי לצומת עוצם, צומת מרומזרת, והרמזור השתנה לי לירוק, כמה מטרים לפני הצומת (מהיכרות שלי עם הצומת, אני יכול להספיק את הרמזור).

פתאום!!! אני בולם את הרכב, כיוון שאיזה בחורה החליטה שהיא חוצה את הכביש תוך כדי דיבור בטלפון הנייד לפני שאני נכנס לצומת, וכל זה בזמן שיש לי ירוק מלא, אני בולם וצופר לה והיא מגיעה למדרכה, אני עובר את הצומת, עוצר בתחנת אוטובוס הסמוכה, כולי במצב של פאניקה וצועק לבחורה שהיא לא נורמלית והייתי עלול להרוג אותה והיא שומעת וממשיכה ללכת בשלה, למזלה היא חצתה באיזור מאוד מואר.

5 דקות לקח לי להרגע, להניע את הרכב חזרה ולנסוע לבית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תמיד כדאי להאט לפני צומת בגלל שיש אנשים מפוקפקים שהחיים לא כל כך מעניינים אותם, או אם מישהו במקרה עבר באדום, שיהיה לך זמן להסתכל ולבלום.....

בכל אופן, מה שקרה לך קורה כל יום אינספור פעמים ובגלל זה גם רבים נדרסים.

אין מה לעשות נגד זה...

פורסם
הייתי חייב לשתף אתכם במה שקרה לי היום.

חזרתי מאשקלון לביתי ב-9 בערב, נוסע בכביש על כ-100-120 קמ"ש.

הגעתי לצומת עוצם, צומת מרומזרת, והרמזור השתנה לי לירוק, כמה מטרים לפני הצומת (מהיכרות שלי עם הצומת, אני יכול להספיק את הרמזור).

נהגים כמוך פותחים אח"כ שרשור על מעבר צמת כשמופע האור האדום ברמזור דולק.

אחד התירוצים שלהם הוא: אבל פחדתי לבלום, רכב היה נכנס בי מאחור :evil:

לפני צמת מאיטים, גם אם מופע אור ירוק ברמזור.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לי ירד בשעה 12 בלילה רוכב אופניים לכביש שהיה רמזור ירוק ואני טס על 90+ בבני ברית באשדוד עם גל ירוקים מאיזור תעשיה צפוני לכיוון איזור ט''ו, פתאום משום מקום ברמזור של הסיטי (לאשדודים שבינינו) רוכב אופניים מחליט שבא לו לרדת לכביש דווקא שאני כבר קרוב (הוא ראה אותי מרחוק וחיכה), נאלצתי לבלום חזק ולסטות ימינה כמעט לעלות על המדרכה כדי לא להעיף אותו לעולמו יחד עם האופניים שלו.

יש מטורפים, אל תשתגע זה לא הראשון שזה קרה לו וגם לא האחרון לצערי הרב =\

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לא כול כך קשור לנושא אבל אתמול במחלף אזור נהג לו נהג במאזדה 2 אפורה בכלל לא הסתכל על הכביש.

הוא גם קרא עיתון הבוקר וגם החזיק חצי מהזמן פלאפון ביד. :x ועוד הוא חתך נתיבים מצד לצד.

איזה נהגים יש פשוט אסון.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

1לא מפתיע בכלל כל מה שאתם כותבים.

כבר הפסקתי לספור את הפעמים, שאנשים חצו לי באור אדום (כהולכי רגל), בזמן פניות שמאלה.

הם רואים שבנתיב שממולי, החבר"ה פונים שמלאה, ולמרות שלרובם (כך אני מניח) יש רשיון והם מודעים לכבישים האלה, הם פשוט חוצים, כאילו שלרמזור האדום אין משמעות.

דבר אחד אני יודע בוודאות:

הרמזור הוא בסך הכל צבע, נכון, צריך וחובה להישמע לצבעים, שיחליטו עבורך מה לעשות, אבל בכל זאת, אחרי הכל הרמזור הוא גולם, הוא שם כדי לשמור על הסדר, אבל לפעמים אין סדר ואנחנו בתור נהגים, מוכרחים להיות ערים למצב שבו, הרמזור מתקלקל/דעתם של הולכי הרגלהנהגים האחרים נשתבשה עליהם.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

היה לי מקרה דומה באחד הביקורים הנדירים שלי למרכז הארץ. אני עומד ברמזור אדום, האור מתחלף לירוק מתחילים לנסוע ובחורה מתחילה לחצות את הכביש, מדברת בסלולארי כמובן ולא מסובבת את הראש לעבר המכוניות. בדברים כאלה בצפון עוד לא נתקלתי, כניראה במרכז זה משהו אחר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לי ירד בשעה 12 בלילה רוכב אופניים לכביש שהיה רמזור ירוק ואני טס על 90+ בבני ברית באשדוד עם גל ירוקים מאיזור תעשיה צפוני לכיוון איזור ט''ו, פתאום משום מקום ברמזור של הסיטי (לאשדודים שבינינו) רוכב אופניים מחליט שבא לו לרדת לכביש דווקא שאני כבר קרוב (הוא ראה אותי מרחוק וחיכה), נאלצתי לבלום חזק ולסטות ימינה כמעט לעלות על המדרכה כדי לא להעיף אותו לעולמו יחד עם האופניים שלו.

יש מטורפים, אל תשתגע זה לא הראשון שזה קרה לו וגם לא האחרון לצערי הרב =\

תסלח לי אבל המטורף זה אתה.

אתה נוסע בכביש עירוני באיזור מאוכלס בצפיפות בכזו מהירות ועוד בא בטענות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתמול, דווקא אשתי נהגה ואני ישבתי לידה. ברמזור של גשר ההלכה (אנו מגיעים מכיוון רמת גן וממשיכים ישר לתוך ת"א) אנו עומדים בנתיב האמצעי ועל השמאלי בחורה על טוסטוס. הרמזור מתחלף לירוק ואשתי מתחילה לנסוע. לאט, אגב. לפתע הטוסטוסית הטומטומית חוצה מהנתיב הכי שמאלי, שלושה נתיבים ימינה, מילימטרים ספורים לפני הפגוש שלנו. אשתי בולמת, והטוסטוסית מסתכלת עליה כלא מאמינה איך היא כמעט דרסה אותה ומה היא נוסעת כמו משוגעת. אשתי, סובלנית שכמוה, לא מגיבה. אני כבר הייתי מסביר לה את דעתי.

ומה זה מוכיח? שמחירי הביטוח לטוסטוסים כנראה לא מספיק גבוהים... ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בוא לא נהיה תמימים ואל תגיד שאתה נוסע על 50 בתוך נכון ?

אני בטוח שאתה מיישר קו עם כולם נוסע בעיר 70-80 שזה לא פחות גרוע מ90-100

לא חמישים אבל גם לא 90+. אני מכיר טוב את שד' בני ברית ולא עובר שם את ה 70 בגלל אותם הולכי רגל שקופצים לכביש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבעיה עם רוב הדו"ג היא הקסדה.

נראה כאילו היא לוחצת על הגולגולת שלוחצת על חלקים במוח, האחראים לכך שבד"כ בן אדם מתרחק מסיכוני התאבדות.

או שהיא פשוט מכסה על העיניים פריט חשוב כאשר אתה בכביש, היא גם מכסה את האוזניים , כך שהם לא שומעים את אשר נעשה מסביב, לפעמים גם הפלאפון שתקוע בצורה וירטואוזית בקסדה וצמוד לאוזן מונע מהם חיבור לכביש.

ובקשר לבני ברית באשדוד , סתם נסיעה רגועה. לא מיהר הבחור.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במקרה אני מכיר את אשדוד ובני ברית בייחוד הסוף שלו מאיזור הפארק משטרה ועד ליציאה/כניסה של אשדוד יש לו צורה של כביש בינעירוני ולא יעזור כלום.

ואני יכול להגיד לך שאם ניקח בתור השוואה לדוגמא את הכביש שעובר על החוף בנתניה אל מול ההמשך של בני ברית שנכנס לתוך אשדוד המבנה שלהם דומה ואי אפשר לנסוע ב50 קמש במקום כזה

ואגב לא הבנת את הנק' שלי, התכוונתי שאל תטיף מוסר על משהו שאתה בעצמך לא שומר עליו.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אותו כותב כתב הרמזור של הסיטי ועד כמה שאני זוכר את אשדוד זה בתוך העיר ולא בקצה העיר ליד צומת הנמל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הבעיה עם רוב הדו"ג היא הקסדה.

נראה כאילו היא לוחצת על הגולגולת שלוחצת על חלקים במוח, האחראים לכך שבד"כ בן אדם מתרחק מסיכוני התאבדות.

או שהיא פשוט מכסה על העיניים פריט חשוב כאשר אתה בכביש, היא גם מכסה את האוזניים , כך שהם לא שומעים את אשר נעשה מסביב, לפעמים גם הפלאפון שתקוע בצורה וירטואוזית בקסדה וצמוד לאוזן מונע מהם חיבור לכביש.

צריך המוווווון סבלנות לטוסטוסים האלה. רובם שליחים שחשוב להם להספיק עוד משלוח בשביל 5 שקל טיפ, או להעביר איזה מעטפה בזמן לא שפוי שהבוס מכתיב.

כבר כמה פעמים הייתי קרוב להעביר כמה מהם לעולם הבא. החל מחארות שחצו שניים - שלושה נתיבים בלי לאותת והחליטו שהכי כיף לעשות את זה מילימטר מהפגוש הקדמי שלי, וכלה בטינופות שהחליטו שאור אדום הוא בגדר המלצה בלבד ולמרות הצבע אין בעיה לחצות את הצומת כשאצל מישהו אחר יש ירוק מלא.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...