Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה זה כשהקנס על חציית כביש באור אדום הוא מגוחך (70 ש"ח בערך). לו יתחילו לתת קנסות שכואבים קצת יותר, מקרים כאלו יפחתו (לענ"ד, בכל אופן)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ככה זה כשהקנס על חציית כביש באור אדום הוא מגוחך (70 ש"ח בערך). לו יתחילו לתת קנסות שכואבים קצת יותר, מקרים כאלו יפחתו (לענ"ד, בכל אופן)

אנחנו מדברים כולו על הולכי רגל.

כבר מזמן 100 ש"ח.

יש עבירה חמורה ממנה הפרעה לתנועה של הולך רגל. אתה זכאי לקבל בשבילה קנס של 500 ש"ח + הסכת ושמע 4 נקודות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נכון, אנחנו מדברים בסה"כ על הולכי רגל, אבל אי אפשר לזרוק את כל האחריות על הנהגים. ברור שאי אפשר למנוע מהולכי רגל לחצות בצורה לא בטוחה (כי אז תצטרך שוטר כל 5 מטר בערך) אבל אפשר להגדיל את הקנס כדי שיכאב - "למען יראו וייראו".

אם אנשים יתחילו (לפחות) לחצות רק בירוק, אז דיינו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
במקרה אני מכיר את אשדוד ובני ברית בייחוד הסוף שלו מאיזור הפארק משטרה ועד ליציאה/כניסה של אשדוד יש לו צורה של כביש בינעירוני ולא יעזור כלום.

ואני יכול להגיד לך שאם ניקח בתור השוואה לדוגמא את הכביש שעובר על החוף בנתניה אל מול ההמשך של בני ברית שנכנס לתוך אשדוד המבנה שלהם דומה ואי אפשר לנסוע ב50 קמש במקום כזה

ואגב לא הבנת את הנק' שלי, התכוונתי שאל תטיף מוסר על משהו שאתה בעצמך לא שומר עליו.

אם הוא היה מדבר על הקצה הצפוני אתה צודק אבל הוא מדבר על הדרומי.

אף אחד לא חושב שצריך לנסוע שם חמישים אבל בטח לא תשעים וצפונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קרה לי לפני יומיים שנהג אוטובוס החליט לעבור לנתיב שלי ולהתעלם מקיומי... למזלי אני עדיין כאן

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אנחנו מדברים כולו על הולכי רגל.

כבר מזמן 100 ש"ח.

הפניה לאירופה (אאל"ט צרפת) - חצית כביש תוך שיחה בנייד = קנס 150 אירו. כולו הולכי רגל. כנראה שבכל זאת אכפת למישהו מחייהם. מצד שני - לנהגים סבלנות אין-סופית לשוטם אלה.

היה לי מקרה דומה באחד הביקורים הנדירים שלי למרכז הארץ. אני עומד ברמזור אדום, האור מתחלף לירוק מתחילים לנסוע ובחורה מתחילה לחצות את הכביש, מדברת בסלולארי כמובן ולא מסובבת את הראש לעבר המכוניות. בדברים כאלה בצפון עוד לא נתקלתי, כניראה במרכז זה משהו אחר.

אינך צריך להרחיק עד המרכז. ממליץ על כביש חיפה-עכו, עמדת תצפית מצויינת - צומת וולקן (חוצות מפרץ). הולכי רגל על הכביש במקום על הגשר, מכוניות החוצות מהנתיבים המוליכים לצ'ק-פוסט אל הגישה לכביש 22, רוכבי אופניים על כביש 22, מוניות השירות העוצרות בכל מקום לקליטת והורדת נוסעים באמצע המסלול ואחרי עיקולים, כל מיני כלי רכב שעולים ויורדים מהמת""צ בלי התראה ועוד ועוד ועוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...