Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

7 שנים ו-11 עמודים המון המלצות שונות ועדיין אין קונצנזוס על מה כן עובד.

מישהו ניסה משהו יכול להגיד מה עובד ומה לא? במשך חצי שנה החתולים לא התקרבו לי לרכב מאז כמעט כל יום אני רואה (בד"כ עדויות לכך ש) חתול ישן על הרכב. חוץ מלכלוך בנתיים עוד לא ראיתי שום נזק אבל זה מציק שכל בוקר יש לי בוץ על הרכב ואני מפחד שיום אחד הם יתחילו להשחיז את הציפורניים על הגג וניל (MX5 NB). ברכב הקודם, אגב, במשך 6 שנים לא התקרבו אליו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 491
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אשמח לפתרון אפקטיבי להרחקת חתולים שאוהבים לטייל על מכוניתי.

תנסו לדמיין חתול שמגלה מכסה מנוע משופע לאחר ווקס, נאחז בציפורניו...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

החניה שלי במקום מקורה, כך שממש הייתי מעדיף להמנע מכיסוי.

פורסם

תרום אותם לאיתמר או matanfr - הם החכ"ים לענייני חתולים בפורום :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קיימים תרסיסים שיש להם ריח שאמור להרחיק חתולים וכלבים. לדעתי אם תרסס במקומות אסטרטגים (אני מניח שריסוס על הפח ישאיר סימנים אם לא תנגב), כלומר על פלסטיקים, גלגלים, מתחת לפגוש וכו' יש סיכוי שזה יעבוד..אני יודע שאפשר לרסס את הספריי הזה על צמחים ועציצים כך שאין חשש שהוא תוקף פלסטיק\פח\גומי.

בהצלחה

פורסם
תרום אותם לאיתמר או matanfr - הם החכ"ים לענייני חתולים בפורום :p

תודה תודה :lol:

אני מבקש-גם לענייני שמנים :wink:

טוב, כבעל חתולים יש לי כמה המלצות.

יש חתולים שלא כל כך מושפעים מכל התרסיסים הללו. לראייה-2 החתולים שלי לא מבחינים בו (והם ממש לא תתרנים). צריך ליפול על תרסיס ספציפי.

אתה יכול לנסות ולפזר קצת תמצית הדרים (שתהייה עם ריח מורגש!) על האזור המועד לפורענות-חתולים לא סובלים את הריחות האלה. יש לי בושם שמורכב בחלקו מתמצית הדרים והחתול שלי פשוט מתנדף מהחדר ברגע שאני מתיז אותו.

עוד אופציה-לשים נייר כסף או כמה שקיות ניילון מגולגלות ביחד באזור המועד לפורענות-חתולים נרתעים מהרעש שהם עושים כשהם באים במגע עמם. החסרון-תצטרך להשאיר את השקיות מוצמדות עם סלוטייפ עדין במשך כל הלילה ולהוריד אותן בבוקר ולשים אותן מחדש בכל פעם. צריך בערך שבוע-שבועיים עד שההרתעה תיכנס לראש של החתול.

פורסם

יש בחנויות לחיות תרסיסים דוחי כלבים וחתולים, תרסיס שונה לכל חיה. תרסס 360 מעלות מסביב לרכב שלך והבעיה אמורה להיפתר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

נקודה חשובה שיש לקחת בחשבון, הכיסוי לפעמים מדרבן אותם להוציא ציפורנים ולהאחז בו.

מנסיון כיסוי הרכב בלילה גרר קרעים בכיסוי וסריטות עדינות על הפח מתחת.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
יש בחנויות לחיות תרסיסים דוחי כלבים וחתולים, תרסיס שונה לכל חיה. תרסס 360 מעלות מסביב לרכב שלך והבעיה אמורה להיפתר.

תודה. אני אבדוק ואעדכן. אם מישהו יכול להפנות אותי למוצר ספציפי, תודה מראש.

• תוכן חדש...