Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש באשקלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה נחמד בתור התחלה.. הגיעו מספר לא קטן של אנשים, אני משער באיזור ה 80 איש בערך.. בעצם יותר.

בכל אופן , לא רע, זאת התחלה 8)

תמונות, יעלו בהמשך אני משער אנשים שהיו שם עם מצלמה.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם שבוע הבא יש מפגש או שזה חד פעמי??

יכול להיות...אם כן זה יתפרסם בהמשך...אבל תעזרו אנשים !!! צריך הרבה מכוניות בישביל שהמפגש יתקיים כראוי...

מש"ק זרזור

פורסם

אם אתם רוצים שהמפגש יצליח שכל אחד שרואה מכונית משופרת או ספוטיבית שיודיע לו על המפגש וגם שכל אחד יגיד לכל מי שהוא מכיר (עם מכונית שווה) לבוא.

פורסם
היה נחמד בתור התחלה.. הגיעו מספר לא קטן של אנשים, אני משער באיזור ה 80 איש בערך.. בעצם יותר.

בכל אופן , לא רע, זאת התחלה 8)

תמונות, יעלו בהמשך אני משער אנשים שהיו שם עם מצלמה.

באמת שבשביל פעם ראשונה היה די נחמד,מה שכן מס הרכבים המעניינים היה קטן, ומה שהיה היה מוכר ונראה תמיד..לא יזיק יותר :lol:

פורסם

הייתי במפגש היה מעפן היו הרבה ערסים שבוא לעשות דאוונים על החברה עם הצלחות שלהם

בקיצור גם לא היה הרבה מה לראות (חוץ מאיזה איפרזה והגולף שלי :D ) בקיצור לא שווה נסיע מפגש של חובבים בלי רכבים ככה אני מתאר את זה

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

פורסם

הכי יפה היתה הסיטרואן של ** והקליו שלך ג'וקר והאימפרזה ומקס כמובן....

אבל בכל זאת אהבתי איך ** טחן את הרנו של מ** בלחיצה בכביש קרלסברג...

היה יפה הלוואי שימשיך ככה וזה עם הפג'ו הלבנה והמכסה השחור יופיע גם!!!

מחפש אזעקת ביפר עם כמה שיותר תוספות

וגם סאב של רוקפורד

פורסם

הגולף שלך ? תסלח לי שאני יתן גיחוח קליל כאן.

בכל אופן, זה היה מפגש ראשון, אישית ציפיתי להרבה פחות!.

היתה התענינות ויש הענות לעניין, פשוט צריך יותר פרסום.

פורסם

לפי ספירה שלי היו בערך 8-10 רכבים שזה יפה לפעם ראשונה.

צריך עוד פרסום בשביל שיהיו יותר מכוניות.

פורסם

מה שכן אני דיברתי על זה כל כך הרבה לכל מי שאני יכול עכשיו יש לי שאלה

מה אף אחד לא מכיר אישית את זה עם הפג'ו עם המכסה מנוע השחור?

אני רוצה שהוא יבוא לשמה :cry: אני מת על האוטו הזה חללללום (איזה הר געש יש לו מתחת למכסה היפה הזה.....).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

צריך עוד פרסום בשביל שיהיו יותר מכוניות.

אתה צודק בהחלט !

אם אתה(בתור צופה) מעוניין באמת שהמפגש יצליח, וכמו שהבנתי אתה אוהב מכוניות משופרות - גם לצלם אותם :wink: , אז אם ברצונך שיתקיים עוד מפגש דומה אבל עם הרבה יותר מכוניות...תדעג גם אתה לפרסום.

אנו כמיטב יכולתנו דעגנו לזה וכנראה לא היה מספיק הודעות, פרסומים וכו...

אז אנשים אם ברצונכם לערוך עוד מפגש ולעזור לנו בתחום של קריאת אנשים עם מכוניות שיהיה שווה לבוא ולהתרשם, בבקשה ! התעריך של המפגש הבאה יתפרסם בהמשך....

מש"ק זרזור

פורסם

אני גם רוצה לעזור מה יש למישהו רעיונות איך להעביר הלאה את הפרסום??

(בלי שיגיע למשטרה למרות שבאשקלון לא מעניין אותם כל הסיפור של השיפורים יש להם דברים יותר חשובים לעשות...)

אני ידבר עם אח של חבר שלי יש לו אימפרזה טורבו עם הרבה מאודדדד ממתקים.

זהו אם יש רעיונות דברו דרך אגב הנה הפרסום הראשון... למטה חחח (הזכויות שמורות ל Stas'Ka ..)

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אני באתי (עם האופניים :lol: ) בהתחלה ראיתי את הרנו הצהובה החלומית הזאת,לזה אני קורה אוטו מושקע בלי כל מיני שטיויות פשוט אוטו לעיניין.הייתה אימפרזה טורבו כנראה ,יפה בהחלט(אני חושב שהיא הייתה 4X4) בכל אופן יחסית לפעם ראשונה זה היה מפגש טוב.

מי שראה אולי את הג'יפ ג'י אם סי השחור הענק הזה....איזה יפה הוא!!!!!! הייתה גם פיאט בראבה אדומה כם מכונית טובה ,היו גם כל מיני מכוניות של ערסים (עם מדבקות לא לעיניין,אגזוזים עם צינור ביוב,צביעה עם הטושים כמו של אחי הקטן,ובכלל בושה ...).

היו שני אנשים עם מכוניות על שלט משהו חבל'ז סיטרואן המתפרקת ובאגי נחמד.

עם יהיה מפגש פעם הבאה (ואני מקווה שיהיה) אני חושב שצריך לפרסם אותו יותר הרבה,אני אישית אפרסם הרבה ת'מפגש. אני רואה באשקלון הרבה רכבים "משופרים" (חיצונית) ואני הייתי בטוח שהם יודעים על המפגש אבל לא הגיעו ,פעם הבאה אני אגיד גם להם.

תגידו רק מתי יהיה עוד מפגש..

נ.ב

כשכל המכוניות נסעו לכיוון הטניס(אני לא יודע מה היה שם באתי באחור-אופניים).

אני חושב שהם רצו להתחרות או משהו,אז אני ראיתי בילוש ,איזה איש ישב בתוך אוטו ודיבר במירס.אז בלי שטויות מפגש הבא.

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...