Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי את האוטו [סיאט טולדו 01] ,לצ'מפיון מוטורס ירושלים, החלפת מאייד של המזגן, יצאתי הייתי מרוצה ,:roll:פתחתי שרשור שיבחתי אותם,[אהבל ] ואז אני מגלה ההגה לא מכוון ,המרזב של המזגן נשפך לתוך האוטו כל המושב ליד הנהג מוצף מים ,אחד מתעלות האיוורור משמיע רעש מעצבן ,והכי חמור לפני נסיעה מחוץ לעיר ,אני בא לבדוק שמן מים אני רואה כל המכסה של המיכל מים סגור בצורה עקומה לגמרי טחנו לי את ההברגה של הפקק והמיכל, חזרתי אליהם את ההגה סידרו ,את המרזב אומרים שסידרו ,בינתיים עוד הכל רטוב. את הרעש מאחד מתעלות האיוורור לא סידרו בטענה ,"עזוב אם אתה סוגר את התעלה לחצי אין את הרעש" הבנת :?:אבל לגבי המיכל מים הגזימו ,מה פתאום זה לא אוטו חדש אין לזה קשר אלינו, אבל זה היה תקין קודם בלי שום בעיה אז למה הרסתם את ההברגה ,אין תשובות ,אחרי לחצים הביאו לי פקק משומש שעדיין דולף, חזרתי אליהם ,והם מסכימים שאני יביא מיכל מים חדש והם יחליפו לי ללא תמורה מדהים !!! כן רק את ההחלפה ,המיכל שהם דפקו אני ישלם לא הבנתם !!! לא נורא גם אני עדיין לא מבין , ח ב ר י ם מ ה ע ו ש י ם ???

פורסם

כואב כואב גם עבודה קשה, גם פירקו כל האוטו בפנים , גם הרבה כסף... האם החליפו מייבש של המזגן?

בעבר החליפו לי מאדה של המזגן הגולף למקורי 2000 שקל עולה + 800 ש"ח עבודה + מע"מ , ואחרי שנתיים שוב דלף כי לא החליפו מייבש.

פירקתי אני לבד הכל הזמנתי מחו"ל מייבש מקורי, מאדה שמתי חליפי וביצעתי לו ציפוי לכה חיצוני ע"מ שלא יהיה מגע בין המים לאלומניום. אולי זה היה מיותר אבל החזיק 4 שנים עד שהרכב נמכר.

הנה השירשור

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81780&highlight=%D7%9E%D7%96%D7%92%D7%9F+SDI

עבודת הפירוק של הדש בורד היא קשה, איטית ומייגעת, צריך לזכור כל סוג בורג מהיכן היה, אני פשוט עבדתי אם קופסאות ושקיות ניילון קטנות ורשמתי "ברגים מלוח שעונים" "ברגים קוסולה רדיו" וכ"ו, לקח לי העבודה כיומיים וחצי כי עשיתי הכל לאט בצמוד לספר ששם מראים לך איך לפרק בלי ששום דבר לא ישבר.

עובדי מוסך עובדים לפי פרמיות, אם הוא מסיים את העבודה יותר מהר משעתון יצרן הוא מקבל פרמיה, ואתה מקבל עבודה "טובה"

אל תוותר, שיפרקו הכל מחדש ויסדרו את הרעש, זה לא פיאסטה 88 מקרקשת אלא רכב די חדיש שלא צריך לטרטר לך באוזן.

פורסם

אם המוסך הוא מורשה יבואן תפנה קודם למח' השירות של היבואן ורק אם לא קבלת פתרון פנה לאיגוד המוסכים.

אם המוסך אינו מורשה יבואן אז כפי שנכתב מעלי,פנה ישר לאיגוד המוסכים,אולי מהם תבוא ישועה..

בהצלחה.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

תתעקש שיסדרו הכל על חשבונם, אין קשר שהרכב ישן.

צריך להיות סתם חזיר כדי לטחון את ההברגה הזאת.

בכל מקרה, לדעתי, אתה צריך לחפש מוסך אחר אם זה לא יסתדר איתם.

• תוכן חדש...