Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוסיף ואקשה, דעות רלוונטיות בבקשה!

אז לי כן יש 911 משנות השבעים וכרגע היא נעולה בזוג צמיגים חדשים וזוג ישנים,

אני כן יודע משהו או שלוש על נהיגה-היגוי יתר-רכיבה ומה שביניהם.

יש לציין שהצמיגים הפחות טריים הם מתוצרת מעולה ובמצב טוב מאד.

הרכב חזק ומוציא זנב דיי בקלות.

לטעמי יותר נכון לשים את החדשים מאחור.

צודק?

לא צודק?

בתור אחד שגם יש לו 911 ודיי חדשה ועם הרבה יותר כוח, אני יכול לומר לך שאני הייתי שם צמיגים עם מסמרים מאחורה אם זה היה חוקי...

אבל הצמיגים אצלי במידות שונות קדימה ואחורה.כך שאני לא יכול להחליף. אפילו לא מצד לצד בגלל שהצמיג א-סימטרי

אצלך המידות זהות?

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיחושיט, אני מבקש :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בתור אחד שגם יש לו 911 ודיי חדשה ועם הרבה יותר כוח, אני יכול לומר לך שאני הייתי שם צמיגים עם מסמרים מאחורה אם זה היה חוקי...

אבל הצמיגים אצלי במידות שונות קדימה ואחורה.כך שאני לא יכול להחליף. אפילו לא מצד לצד בגלל שהצמיג א-סימטרי

אצלך המידות זהות?

מידות זהות

פיחושיט, אני מבקש :twisted:

אכן פיחושית :-D8)

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

עידן,

הכוונה שלי לא הייתה שמי שהלך לחניון בישביל לראות מזה להרים בלם יד, מיד לאחר מכן הפך להיות נהג, או לצורך העניין גם לא יגיע לנס הרים, ולא זכור לי גם שהבן אדם שפתח את התר'ד ציין אפלו פעם אחת נס הרים .

הכוונה שלי הייתה שיש הרבה יותר סיכוי שנהג מצוי בארץ ידע יותר להישלט על רכב שנזרק מאשר רכב שנמצא בתת היגוי. אבל זה רק תיאוריה שלי, ולכן לא בדקתי את זה ואני בטח שלא צודק ב100 אחוז. אבל זה בטוח תקף לגבי פותח התרד, אני בטוח שהוא יודע מזה היגוי יתר, בניגוד לכך אני בטוח שהוא לא יודע מזה תת היגוי, או לפחות לא חווה את זה.

לגבי הבלימות חורף

התיאוריה שלך נכונה, ככל שאתה לוחץ יותר על הברקס, מועבר יותר משקל לסרן הקדמי, אבל יש חור בביסוס הזה. והוא הצמיגים, אם אכן יש צמיגים זבל מקדימה (הרי שמת את הR1R מאחורה ) אז תיהיה לך בעיה ברגע שהצמיגים יגידו לך " אין בי יותר אחיזה" וינעלו, בלי מערכות למיניהם, וכאשר אתה נמצא בתת היגוי אתה יכול להגיד לשליטה שלך ברכב להיתראות כי מזה לא תצא אלה אם אתה נהג באמת טוב.

חבר, כשאני אומר "נהגים" הכוונה שלי היא לא של כל בן אדם עם רכב או רשיוןם תקף!!! אלה חובב נהיגה, מי שנהנה לנהוג ויהיה מוכן לשלם כל כך הרבה כסף על צמיגים. כמו פותח התרד! וכל מי שנמצא בפורום אני מניח.

בנוגע להערה שלך, כרגע בכל מקרה אני לא מוצא צמיגים איכותיים ממש למידה שלי, אז אני על רביעייה של צמפירו , שהם עם TW של 340 , שזה הכי נורמלי שמצאתי למידה שלי. אז כרגע עד שאקבל את הR888 שלי, זה מה שיש,

ואני נוהג על הרכב שלי כבר שנתיים וקצת , ואני חייב להגיד לך, שאני מרגיש הרבההההההההההה פחות בטיחותי מאשר כשהיה לי סמי סליקס מקדימה וצמיג רגיל מאחורה!

אבל שוב, זה אולי בגלל שלרוב אני נוהג רגיל לגמרי, ככה שזה לא מתבטא ביום יום. (אלה אם יש גשם :p)

אלכס, תקרא את ההודעה שלי,

אתה חיי יותר(ממש אבל) מדי בסרט!

מה אתה חושב פה שזה מסלול!? שהטכניקות שהוא ביצע בסרט אתה מסוגל בכלל להבין!?

זה שהוא לימד טכניקות ברקס מתקדמות שבעצם גורמות לו לשלוט על כל מה שקורה מתחת לרגל, ואיך זה ישפיע על הגלגלים. זה לא אומר שאם תלחץ פול ברקס זה יעביר משקל קדימה!! ההפך הגמור. לרוב תאבד כל אחיזה שנשארה בצמיגים הקדמיים.

A.R.T Performance

פורסם
מסכים עם הדיעה שהובעה כאן : גם אני תמיד מחליף ברביעיות.

זה נכון שהקדמיים נגמרים הרבה יותר מהר מהאחוריים,

במקרה הזה אני פשוט מוכר את האחוריים במחיר סמלי (בדרך כלל הם במצב מצויין בעת המכירה) ,

ומרכיב רביעייה שלמה. אני גם מקפיד שכולם יהיו מתאריך זהה.

במחירים של הטויו האלה ופעם בשנתיים - שלוש , אני חושב שזה משהו שאפשר וחשוב להשקיע בו.

ולמה אתה לא מעביר כל 20K לדוג' את הצמיגים האחוריים קדימה, ואת הקידמיים אחורה?

הרי הקידמיים אחרי 20K הם במצב מצויין רק עם שחיקה יותר גדולה מהאחוריים, אז תעביר את האחוריים קדימה לעוד 20K ואז השחיקה תיהיה שווה.(מכאן זה לא משנה אם תחליף בחזרה, כי הגעת לרמת שחיקה אחידה בציר הקידמי והאחורי, אז תמשיך עם איזה זוג שתבחר לעוד 20K, ואז תחליף שוב באותה השיטה)

ככה אתה מאריך משמעותית את אורך חיי הרביעיה.

פורסם
אלכס, תקרא את ההודעה שלי,

אתה חיי יותר(ממש אבל) מדי בסרט!

מה אתה חושב פה שזה מסלול!? שהטכניקות שהוא ביצע בסרט אתה מסוגל בכלל להבין!?

זה שהוא לימד טכניקות ברקס מתקדמות שבעצם גורמות לו לשלוט על כל מה שקורה מתחת לרגל, ואיך זה ישפיע על הגלגלים. זה לא אומר שאם תלחץ פול ברקס זה יעביר משקל קדימה!! ההפך הגמור. לרוב תאבד כל אחיזה שנשארה בצמיגים הקדמיים.

מי שחי פה בסרט tokyo drift זה אתה, בגלל זה ניסיתי להביא לך דוגמא שתצליח להבין, מהתחום "שלך".

אבל לא נראה לי שהצלחתי...

כבר איחלו לך כמה פעמים פה בת'רד בהצלחה אז לא נותר לי אלא להתצטרף לאיחולים

over and out

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

הבן אדם כבר קנה צמיגים ואתם ממשיכים לחפור על דבר שנטחן פה כבר מיליון פעם.

כשיהיה מסלול נורמאלי בארץ והחוק הזה יעבור כבר ונוכל ללכת להתגרזן עם הרכב במסלול סגור ובלי בלאגן!

• תוכן חדש...