Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"מילה של צנחן היא מילה" וואו כמה שאתה מפחיד...

אני במקרה גם צנחן ואני חייב להגיד שבגלל אנשים כמוך המדינה הזאת נראית כמו שהיא נראית.

אתה לא מפחיד אף אחד ואת האיומים שלך תשמור לעצמך, א' כל בגלל שזה לא מביא אותך לשום מקום, שנית כל בגלל שאתה צנחן ואתה מייצג משהו שאתה כל כך גאה בו. תעשה טובה לעולם ותייצג את צה"ל כמו שצריך ולא כמו איזה ילד אשפתות בן 14 שלא יודע תקשורת בסיסית ותרבות דיון מהי... הבנו? יופי.

ד"א עם כל הכבוד לזה שאתה צנחן, אתה לא אלוהים... תפנים את זה לפני שתגיע לסיטואציות שלא תוכל לצאת מהם.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

חברות וחברים, להירגע, אכן 6*9 לא בדיוק SQ.

אבל זכותו של כל אחד בפורום להביע את דעתו, אומנם הוא בחור אימפולסיבי אבל בסופו של דבר הוא צודק. באמת אין 6*9 שמוסיפים משהוא לרוב רק הורסים את האוזנים של מי שיושב מאחורה.

לפחות כשיש רק 6*9 במגש האחורי אתה יכול טיפה להטות את הראש ולא לקבל צרחות לאוזנים אם הוא ישים גם טוויטרים בקורות C או בדלתות לא יהיה מנוס גם מזה. :)

אבל לשאלת פותח השרשור:

לך בתור נהג זה ימשוך את הבמה אחורה ויהרוס לך את הסאונד, למי שמאחורה זה יוסיף יותר מידי צרחות ותדרים גבוהים שגם ככה יוצאים מה 6*9, מה שיצור לך תמונה חלקית של באס מהסאב ו טרבל וחוסר מיד. או במילים פשוטות צרחות ובומים.

פורסם

שובי דובי, אתה צודק, אני בנאדם קצת אימפולסיבי אין מה לעשות, ולכל בור שאני מכניס את עצמי אליו אני יוצא אל תדאג לי.

בקיצור זה ברור לכולנו ש6X9 נועד להגדיל מכירות ולתת תחליף זול, ונגיש לקומפוננטים אחוריים שממילא יצאו מהמשחק.

דיפורס צודק, אין ספק בזה אבל הגישה של "אני יודע הכל וכולכם על הז' שלי" ממש לא תורמת לנראות הפורום, כמו התגובות המטומטמות שיוצאות לי לפעמים :|.

נשמור על דיון אנושי, אחרי הכל דיפורס בנאדם ואני בנאדם וכולנו בני אדם ויהודים.

בואו נהיה חברים לרגע ונגיע להסכמה כללית, נשמור על דיבור מכובד ולא נגיע למצבים של קטילות, כולנו נהנה הרבה יותר מזה בסופו של דבר.

שלומי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אף אחד לא על הז' שלי , איפה אמרתי את זה ? אני פשוט מדבר ישירות מה שאני חושב ומה שרלוונטי לנושא ומשאיר את כל המסביב בחוץ.

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...