Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אם אני מרכיב מערכת קומפוננט מקדימה, 6 על 9 במגש האחורי ו טוויטרים בדלתות האחוריות, כמובן שהכל מוגבר ולסאב מגבר עצמאי.

מה בעצם יתרון\חסרון שיעשו הטוויטרים בדלתות האחוריות שבהן אין רמקולים?

תודה

פורסם

תתקין קומפוננט מקדימה,6X9 מאחורה.

את הטוייטרים אל תתקין בכלל(זאת הדעה האישית שלי,אם אתה רוצה את יכול לחבר את הטוויטרים,אם תאהב את התוצאה תשאיר,לא תאהב? תנתק).

בשיפוצים...

פורסם

אין חיה כזאת 6X9 טובים , כי רמקול צריך להיות עגול , אם הוא לא עגול הצורה שלו תגרום לעיוותים.

6X9 וכל ווריאציה שלה פשוט קיימת בשביל לדחוף כמה שיותר "אלמנטים" מעל כמו 6X9 4-WAY או יצורים כאלה ואחרים שקיימים רק בשביל להימכר.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

http://salestores.com/stores/images/images_747/CH69302.jpg

אם הוא היה עגול , כל מה שאתה רואה מעל הממברנה לא היה נכנס פיסית ... אז איך ימכרו ? אם היה אפשר הם היו עושים אותו גם מרובע בשביל לדחוף עוד .. תאמין לי.

כי אין שום סיבה שבעולם בכלל ליצור כאלה רמקולים אם לא בשביל זה.

אין כזה דבר רמקול 6X9 טוב , יש כאלה שפחות גרועים מאחרים.

הם קיימים רק בשביל שיקנו אותם , אם הציבור דורש רמקול זול שמפיק הרבה באס ועם כמה שיותר "דרייברים" מעל אפילו אם זה 8-WAY אז יהיה מישהו שיבנה וימכור אותם , ככה נולד ה 6X9.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

חירטוט מעניין אבל לא קניתי, רמקול 6X9 טוב (וכן יש דבר כזה..) יודע לתת תוצאה מאוד מספקת למי שרוצה לחבר רמקולים לHU בלי ציוד הגברה וסאבים למיניהם, כידוע יורדים בד"כ נמוך יותר מאלמנטים בגדלים סטנדרטים (6.5 ו 5.25) שמחוברים ללא הגברה.

פורסם

הם לא יורדים נמוך יותר , הם פשוט מנגנים חזק יותר באס כי הם FREE AIR , בדרך הזאת אתה יכול לספק להם הרבה פחות וואטים בשביל להישמע באותו הווליום כמו רמקול שסגור בדלת של רכב , שידרוש יותר כוח להגיע לאותו הווליום.

לכן על הגברה סטנדרטית של 10 RMS מרדיו דיסק כזה או אחר הם ישמעו חזק ביחס לרמקול בדלת ( או רמקול בתיבה אטומה ) ולא ידרוש הגברה חיצונית.

אתה יכול לקנות מה שבא לך ולחשוב מה שבא לך , אם זה נשמע טוב זה טוב ( בע"מ כל הזכויות שמורות ).

יש להם מקום בתחום בדיוק כמו שאמרת ... אבל הדימיון בינהם לאיכות הוא מיקרי ביותר , לכן לא קיים אחד כזה שהוא איכותי.

כמה חירטוטים נכון ? תהנה מה 6X9 שלך .

אבל ניכא ... שיהיה לך לבריאות.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

תקשיב בנאדם, ויסלח לי איתמר שזה צריך להיעשות בפורום שלו וככה, אבל אם אני רואה אותך ברחוב בטעות במקרה לא אכפת לי!

אני לוקח את ה6X9 הראשון שאני רואה ודופק לך אותו בראש עד שיצא לך המחשבה שאתה יודע יותר מכולם פה או בכלל בכל מקום אחר בעולם! אני מספיק ברור?? ותאמין לי מילה של צנחן היא מילה!

תהנה עם הכוכבות פורנו האיטלקיות שלך. אתה ממש פתטי!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

וואוווווו

6X9 בראש זה נשמע כואב לאללה (בייחוד עם זה 6X9 מרובע) :-D

חברים צריך להירגע ולהיות קצת יותר סובלניים

אכן דיפורס מעצבן קצת בתגובותיו

לא בגלל שאין בהם כלום מין האמת (להיפך בדרך כלל נחמד לקרוא את הנתונים האלו) אלא בגלל שאתה כותב בצורה פסקנית ואגרסיבית ואתה מרשה לעצמך לפסול לאנשים השגים אישיים בהתקדמות של הבנה בסאונד וברכישות של מוצרים טובים יותר ממה שהיה להם ממש בלי להניד עפעף וללא שום התחשבות בכך שאולי לא לכולם יש את ההשכלה שלך בסאונד

זו התנשאות לשמה ולכן אתה מוציא מאנשים סוג של תגובות כאלו

טוב אני לא פסיכולוג ואני לא עושה לך פרופיל אני סתם יכול לייעץ לך להיות קצת פחות פסקני ומתנשא, זה הכל

למרות שבנושא ה 6X9 ידוע שזה רמקול פשרה ואני לא חושב שיש מי שייתווכח עם זה

אבל יש דרך לומר זאת ויש גם דרך להסכים עם כך שלמרות שהוא רמקול פשרה עדיין ישנם דגמים מסויימים של חברות מסויימות שפיתחו אותו והצליחו להגיע לרמת סאונד טובה ומניחה את הדעת (אפילו לאודיופיילים מתחילים)

מקווה שהבהרתי את הנקודה בצורה חברית

דרור

פורסם

מה זה משנה איך אני כותב אם בסוף אני צודק , אני לא מבין את זה , אנחנו נשואים ?

בסוף גם אתה חושב שאני צודק אז מה העיניין , מישהו לא מסכים עם זה שאין רמקול 6X9 טוב ? שיביא לי דוגמא אחת לאחד טוב.

אני חושב שאין כאלה טובים , רק כאלה שגרועים פחות.

למה הטבע של אנשים זה ישר לתקוף ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
תקשיב בנאדם, ויסלח לי איתמר שזה צריך להיעשות בפורום שלו וככה, אבל אם אני רואה אותך ברחוב בטעות במקרה לא אכפת לי!

אני לוקח את ה6X9 הראשון שאני רואה ודופק לך אותו בראש עד שיצא לך המחשבה שאתה יודע יותר מכולם פה או בכלל בכל מקום אחר בעולם! אני מספיק ברור?? ותאמין לי מילה של צנחן היא מילה!

תהנה עם הכוכבות פורנו האיטלקיות שלך. אתה ממש פתטי!

תגובה כזאת הרבה זמן לא ראיתי.

אתה פתטי אם אתה שולח אותו לבלות עם כוכבות פורנו במקום את עצמך.

צנחת רמה אחת מתחת.

אדי.

• תוכן חדש...