Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

שאלה הזויה קצת, אבל פליז בר ווית' מי, אני מאותגר קימוטית:

אחת השריטות שלי זה שאני חייב להסתובב עם חולצה מגוהצת ולא מקומטת, במיוחד בעסקים. כל קמט מוציא אותי משלוותי...

למרות שאני נוהג ב C5 אשר מגהצת את הכביש, כאשר אני נוהג החולצה שלי מתקמטת בגב ומקדימה וזה ממש מעצבן ולא אסתטי בעיני. ה- C5 לא תוכל לעזור לי כאן...

האם מישהו מכיר שיטה למניעת קמטים בחולצה בנהיגה? כשאני יכול אני תולה את החולצה ברכב ולובש אותה עם סיום הנהיגה, אבל לא תמיד זה פרקטי. בדים מסוג אל קמט, כשמם אין הם, והם אינם שומרים על צורה מספקת אחרי נהיגה.

אני מודה מודה מודה לכם על הסבלנות..

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסית לתלות את החולצה על קולב מאחורה ?

זו שאלה רצינית ?:roll:

עריכה : אני חושב שיש מעיין תרסיסים למניעת קמטים תברר את זה אני לא בטוח .

אין מה לעשות החולצה צריכה להיות תלויה , הרבה אנשים אפילו מחליפים באמצע החניון את החולצות .

בחרת להיות מגוהץ ----> אז תעמוד בזה .

בהצלחה

ממקומט מאושר .

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. נא לכתוב עם סימני פיסוק ולא עם נקודות .. משונות .. במקום ... סימני פיסוק... זה פורום רכב... לא צ'אט ...***

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

על הקולב תלה ז'קט, הוא יסתיר את הקמטים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. נא לכתוב עם סימני פיסוק ולא עם נקודות .. משונות .. במקום ... סימני פיסוק... זה פורום רכב... לא צ'אט ...***

Winston S. Churchill -

פורסם

כדי להמנע מקמטים בחלקה הקדמי של החולצה, שים את החגורה מתחת לחלק הרפוי של החולצה, קרוב לאזור החגורה. החלק הרפוי יכסה מעט את החגורה. לקמטים מאחור אין לי פתרון.

פורסם

מאותגר קימוטית יקר,

Dont be a fashion victim!

תלה חולצה מגוהצת על קולב ברכב ואל תטריד את עצמך בקמטוטי אריג בזמן הנהיגה.

כל ההמלצות להסיט את חגורת הבטיחות ממקומה הטבעי, יוסיפו לך קמטי עור בעת תאונה.

פורסם

חברים תודה, כמו שאמרתי, תליה על קולב רלוונטית רק כאשר יש אפשרות להחליף לפני הפגישה, ולא תמיד זה ניתן.

פתרון שמערב ויתור כלשהו בתחום הבטיחות לא מתקבל.

יום מעולה לכולם,

אודי

Winston S. Churchill -

פורסם

בתור אחד ששנים רבות נסע כל בוקר לעבודה, עם בגדים מגוהצים למשעי,

והנסיעות שלי היו ממש קצרות, אני מצטער להגיד לך, שאין פתרון לעניין.

בייחוד לקימוטים בגב.

כמו שהציעו, או לתלות חולצה מגוהצת על קולב, שזה מעצבן כל פעם להוריד

וללבוש מחדש, מה גם שכל לבישה מוסיפה קמטים נוספים,

או לשים את החלק התחתון של חגורת הבטיחות, על החגורה, ולא על החולצה,

מה שימנע קמטים באיזור הזה, אבל עדיין יש לך את הרצועה האלכסונית, וממנה

לא תוכל ולא תרצה להמנע.

פורסם

טוב, אני חושב שאפשר להכתיר את הבעיה ככזו שאינה ניתנת לפיתרון.

העיקר שניסינו!

Winston S. Churchill -

פורסם

הפתרון של סיינפל או יותר נכון קריימר

זה לא לנהוג אם הבגדים שאתה רוצה שלא יתקמטו

תלה אותם על וו בכסא האחורי

וסע אם בגדים פשוטים

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...