Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

המקרה הוא כזה: ברשותינו קו טלפון של "בזק" כבר המון שנים. בשנת 98' אבי נעלם כאילו בלעה אותו האדמה. כרגע אנו מעוניינים להסיר אותו מבעלות על הקו ולהשאיר רק את אמי.

משיחה אל שירות הלקוחות מסתבר כי "לא ניתן" ולא מעניין אותם כלום, למרות שהבינו שאני לא יכול לאתר אותו כדי שיחתום על טופס ויתור. העיניין הוא שאני רוצה לנייד את המס' לחברה אחרת, ואי אפשר כי צריך חתימות של כל בעלי הקו.

השאלה היא כזאת: איך להסיר אותו מבעלות על הקו?! לא מספיק שאני לא מקבל מהם דקות בחינם כמו אצל כל החברות האחרות, הם גם שוחטים במחירים (48 ש"ח אחזקת קו בחודש, 53 ש"ח על תשתית אינט' 1.5 מ"ב, 7 ש"ח על שיחה מזוהה ותא קולי)...

תודה לעונים :)

פורסם

אמא שלך יכולה לוותר על הבעלות בקו, ושבזק יחפשו מאיפה להוציא את הכסף מאבא שלך. אם הם רוצים להתחתן עם אבא שלך, שיהנו :)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נו באמת זה לא למטרות פליליות, היית לוקח את הטופס "מחתים" את אבא שלך ומפקסס להם.

היו מעבירים לך את הקו בלי בעיה.

בבקשה בלי תגובות של יפי הנפש שזה נותן פתח לעוד מעשים מגונים זה לא האישיו כאן.

פורסם

הקו הוא שלנו, הוא מותקן בבית שלנו ואנחנו משתמשים בו ובכל השירותים האחרים. אני פשוט צריך לנייד את אותו המס' לחברה אחרת.

העיניין הוא שאני דיברתי איתם, השיחות מוקלטות וגם הנציגה תיעדה את השיחה במחשב - אם אני מזייף חתימה יכול להיות שהם יעשו עליי בדיקה ולא יאשרו את הניוד, חוץ מזה שזה לא בדיוק חוקי ואף פעם לא עשיתי דבר כזה.

יש עוד דרך כדי לנייד את אותו המס' ולמחוק אותו או רק לזייף חתימה?

פורסם

לפעמים צריך לדעת לדבר ממש מעט ולא לספר את הכל לנציגי שירות. עכשיו כבר מאוחר מידי, דיברת הרבה ואתה יכול ליפול בפח.

יש לך את האפשרות לקחת את הסיכון שהם לא יבדקו והכל "יעבור בשלום" או שתעשה את זה ואח"כ תישא בתוצאות (ואז אולי מישהו יוכל להקשיב לנושא עליו דיברת יותר מידי עם נציגי השירות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
הקו הוא שלנו, הוא מותקן בבית שלנו ואנחנו משתמשים בו ובכל השירותים האחרים. אני פשוט צריך לנייד את אותו המס' לחברה אחרת.

העיניין הוא שאני דיברתי איתם, השיחות מוקלטות וגם הנציגה תיעדה את השיחה במחשב - אם אני מזייף חתימה יכול להיות שהם יעשו עליי בדיקה ולא יאשרו את הניוד, חוץ מזה שזה לא בדיוק חוקי ואף פעם לא עשיתי דבר כזה.

יש עוד דרך כדי לנייד את אותו המס' ולמחוק אותו או רק לזייף חתימה?

לא אמרתי שתזייף חתימה.

אל תחתום כמו שהוא היה חותם תיכתוב סתם את השם שלו.

נראה לך שהוא יתלונן בבזק וישאל למה הוציאו את השם שלו מהקו? כי רק אז יבדקו מה היה.

אף אחד לא יחפש בהקלטות וגם אם כן בשיחה האחרונה תגיד שאיתרת אותו והוא מוכן לחתום ושישלחו לך את הטופס שצריך.

דרך אגב זה כמו שחתמנו במקום ההורים על הפתק שהמורה בבי"ס נתנה כאשר הפרענו בשיעור. או שזה רק אני?.

פורסם

השיחה המוקלטת הזאת לא אומרת כלום

לא בודקים ולא נעליים , תזייף חתימה וזהו

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אם אמא שלך יכולה להסיר את שמה מהקו באופן עצמאי, שתעשה זאת.

אח"כ שבזק יחפשו את האב - נראה לי שהם יצליחו למצוא אותו יותר בקלות ממכם.

דבר שני - אם כבר מתועד להם שאחד מבעלי הקו "נעלם" - יכול להיות שבכל בקשה עתידית שלכם (כגון אינטרנט וכד'), הם יעשו בעיות וידרשו חתימה של שני בעלי הקו.

אפשרות נוספת העומדת בפנייכם היא להפוך את הקו לקו וירטואלי בעלות של כ-12 ש"ח לחודש ולהתעלם מקיומו של קו בזק. בקו הוירטואלי תוכלו להשאיר הודעה קולית על מספר הטלפון החדש שלכם שתקבלו מחברה אחרת.

אם כל ההפרש בין שתי החברות עומד על כ-12 ש"ח, אולי לא כדאי להתאמץ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני גם לא מבין מה הבעיה הגדולה. אני גר בדירה של סבא שלי שנפטר לפני כמה שנים. העברת הקו על שמי היא פרוצדורה של חמש דקות שיחה לבזק וכל מה שאני צריך זה את מספר תעודת הזהות שלו. מבחינתם זה ממש לא משנה מי משלם על הקו, כל עוד משלמים עליו... אם הם לא מבינים את זה ועדיין עושים בעיות - פשוט לבטל את הקו ולהעביר אותו לחברה אחרת רק על שם האמא. אם יש לנציגי השירות טיפה שכל בקודקוד הם יעדיפו לשמור על הלקוח ולא לוותר עליו ויבצעו את הבקשה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

מה שאתה אומר, לא תמיד מצליח. יש נציגים קפדנים ויש נציגים שלא שמים לב או לא מקפידים לברר שבעצם הם לא מדברים עם בעל הקו, טועים ומעבירים מנוי או פעולה אחרת.

נראה לי שפשוט צריך לברור את המשפטים הנכונים כדי להשיג את המטרה בלי להכניס לנציג מידע בעייתי. אם לא שואלים, אין צורך לנדב מידע.

אם זה לא הצליח עם נציג אחד, אפשר לנסות שוב מתוך תקווה שנופלים על נציג אחר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...