Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא שאני אוטוטו בן 24 ושכמעט ואין לי שום ניסיון תעסוקתי אמיתי בעבודה רצינית בחוץ. כלומר עשיתי י"ג, י"ד באלק', הייתי בצבא טכנאי מחשבים ורשתות, וחודשיים אחרי שהשתחררתי הלכתי ישר ללמוד. בין לבין עבדתי בעבודות מזדמנות כמו מלצרות וכדו', ולהתחיל עכשיו עוד מסלול של 3-4 שנים בלי יכולת לשלב עבודה בגלל הקושי במסלול החשבונאים זה לא משהו של מה בכך בשבילי. אם אני אקח מימון, אז יהיו לי הרבה פחות שעות ללמוד בשבוע, ובמקום עוד 25 קורסי חובה מלבד הקורסים של המנהל עסקים, יהיו לי רק 7 שמהם אני צריך לבחור 4.

השאלה שלי היא האם באמת המיץ יהיה שווה את הסחיטה כאן?האם שווה לשבת 3-4 שנים באותה פוזיציה כמו היום, להמשיך לרואה חשבון ורק בגיל 27-28 להתחיל את החיים? או שעדיף לבחור במימון(או כל התמחות אחרת שציינתי בהודעה הראשונה), עוד שנתיים אני כבר מסיים את התואר, עם אפשרות כבר לשלב עבודה בתחום תוך כדי?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
הבעיה היא שאני אוטוטו בן 24 ושכמעט ואין לי שום ניסיון תעסוקתי אמיתי בעבודה רצינית בחוץ. כלומר עשיתי י"ג, י"ד באלק', הייתי בצבא טכנאי מחשבים ורשתות, וחודשיים אחרי שהשתחררתי הלכתי ישר ללמוד. בין לבין עבדתי בעבודות מזדמנות כמו מלצרות וכדו', ולהתחיל עכשיו עוד מסלול של 3-4 שנים בלי יכולת לשלב עבודה בגלל הקושי במסלול החשבונאים זה לא משהו של מה בכך בשבילי. אם אני אקח מימון, אז יהיו לי הרבה פחות שעות ללמוד בשבוע, ובמקום עוד 25 קורסי חובה מלבד הקורסים של המנהל עסקים, יהיו לי רק 7 שמהם אני צריך לבחור 4.

השאלה שלי היא האם באמת המיץ יהיה שווה את הסחיטה כאן?האם שווה לשבת 3-4 שנים באותה פוזיציה כמו היום, להמשיך לרואה חשבון ורק בגיל 27-28 להתחיל את החיים? או שעדיף לבחור במימון(או כל התמחות אחרת שציינתי בהודעה הראשונה), עוד שנתיים אני כבר מסיים את התואר, עם אפשרות כבר לשלב עבודה בתחום תוך כדי?

שמע:

א. אפשר לשלב עבודה בלימודי חשבונאות בעיקר בשנה א (וגם אחרי זה)

ב. אתה בן 24 לא בן 40 צא מהסרט.

ג. אתה מנסה לקצר את זמן הלימוד בשביל להתחיל את החיים? אם תתחיל את החיים בגיל 28 יקרה משהו?

ד. בסופו של דבר אתה צריך ללמוד משהו שתהנה ממנו ותרצה ללמוד אותו ושמתאים לך ספציפית. שנתיים ,4 שנים או 10 שנים לא צריך לשחק לך תפקיד כרגע. אתה לא בן 40 שצריך לפרנס משפחה ויש לך מחויבויות ובעקבות זאת אתה צריך ללמוד כמה שיותר מהר.

ה. לימודי חשבונאות הם 3 שנים. שנה 4 יש שנת השלמה ומבחני שלכה לקבלת רישיון ראיית חשבון. בשנה ה4 אתה כבר יכול להתחיל סטאז' שזה עבודה לכל דבר ולדעתי זה יהיה באותו שכר שאתה תקבל אם תסיים שיווק\מימון (בשנתיים הראשונות).

פורסם

אוקי, קיבלתי.

אז לסיכום, האם תואר בחשבונאות הרבה יותר מוערך בחוץ ממנהל עסקים עם התמחות במימון(מה אפשר לעשות איתו בכלל בחוץ?)?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...