Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה - קניתי רכב חדש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת ממה שקדם לרכישה:

לפני הבדיקה

אחרי בדיקה

אז בשעה טובה מאוד, קניתי לי רכב - פג'ו 206 XS, ידני, 2001, עם 125,000 ק"מ, יד שניה

בסיכומו של יום תהליך החיפוש היה מתיש ומלחיץ, כל העניין של התחייבות כלכלית כזו בגילי (22) ובמצבי (קצין בסדיר) די כבד, אבל זה רגע שחלמתי עליו כבר שנים.

הרכב הוא לגמרי לא מה שחיפשתי בהתחלה - קלאס אחר, בתקציב שגדול ב50% מהמקורי, כשבתחילת התהליך אמרתי "צרפתי אני בחיים לא אקנה"..

ובינתיים, מהיום הראשון שלי על הכביש אני פשוט מבסוט!

הנוחות, הפינוקים הקטנים שברכב הקודם עוד לא המציאו בכלל, איך שהכל מתכוונן וניתן להתאמה, ואיך שהרכב נוסע גם תענוג.

מקווה שאני אמשיך להנות ממנו בשנים הקרובות בלי יותר מידי ביקורי מוסך לא מתוכננים. :roll:

למטרת השרשור הזה באמת:

חברים, המון המון תודה לכם על כל הידע שקיבלתי מפה ב5 השנים האחרונות, בלי העזרה והתשובות והחפירות והמאמרים והלינקים והוויכוחים והדעות וההודעות הפרטיות שלכם זה היה קשה פי 100. תודה!

מקווה שעכשיו גם אני בעל רכב בארצנו ובפורומנו, אוכל לתרום קצת יותר לקהילת קארזפורום. נתראה בכביש :)

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

תתחדש!

לשניי חברים קרובים שלי יש את הרכב הזה אחד ידני והשני אוטומט ושנייהם נהנים ממנו

קצת תמונות לא יזיקו!:-D

פורסם

אני לא יודע האמת אם זה הדגם המאובזר או לא, אני יודע לומר שיש בו חלונות ומראות חשמל, אורות ערפל קדמי ואחורי, נעילה מרכזית, וכו' ואין בו ג'אנטים או סאן רוף לשמחתי (לא מעוניין לנהוג רטוב בחורף).

תמונות עדיין קצת מוקדם, וכנראה יהיו רק שבוע הבא.. ממחר ועד יום ראשון אני בתורנות בבסיס :roll:

צריך גם לשטוף ולנקות אותו.

תודה על האיחולים :)

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...