Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו ארבעה חברים (בני 22-23) שרוצים לטוס לקראת סוף החודש לחופשה של 4-5 ימים , חשבנו לטוס לבורגאס אבל הבנתי שזה כבר סוף עונת התיירות שם ומעבר לכך שניהיה קריר המועדונים נסגרים ונשארים רק הפאבים מה גם שכבר אין כמעט תיירים שמגיעים לשם והמקום הרבה פחות תוסס מאשר בקיץ.

מישהו יכול להמליץ לי מניסיון אישי על יעד תיירותי אחר שעדיין "חי" בתקופה הזו לצעירים?

מיקי.

פורסם

בקשר לבורגס,

הייתי שם לפני חודש וחצי עם חברים למשך 5 ימים.

אני יכול להגיד לך שאני בן אדם של בית, לא יוצא למסיבות פה בארץ בגלל התרבות הברברית בעיקר, יוצאים לים וכל זה.

אבל בבורגס, זה היו החמישה ימים הכי מטורפים שהיו לי בחיים! כל לילה 3 שעות שינה, הלכנו כל ערב למסיבה אחרת ברמה מטורפת וחזרנו ב6 לפנות בוקר, 9 קמנו לארוחת בוקר. כל האנשים בבורגס נחמדים מאוד, אתה דורך על מישהו במסיבה הוא מסתובב אומר סליחה, כולם רוקדים עם כולם, מכירים המון אנשים במסיבות, והמחירים שם בקנטיםםםםם אתה חיי כמו מלך על 150-200 יורו, ועוד קניתי המון המון המון בגדים (ויש שם המון "מותגים" שכתובים בילאבונג ולא בילילבונג).

קיצור שווה לטוס לשם!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני יודע ששוה לטוס לשם ובגלל זה זו היתה הבחירה הראשונה שלנו , אבל מבירור שעשיתי הבנתי שנגמרה שם עונת התיירות.

חבר'ה שאני מכיר חזרו משם ביום חמישי ומעבר לזה שהם נהנו מאוד הם גם אמרו שהתחיל להיות קריר וראים שהמקום מתחיל להרוקן וכבר לא היה תוסס כמו בשיא העונה.

השאלה אם זה באמת נכון או שפשוט הם נפלו על כמה ימים כאלה , ואם זה נכון אז אנחנו הולכים להיות שם רק בסוף החודש ואז סביר שיהיה יותר קר.

פורסם

כן בתקופה הזו כבר מתחיל להיות קריר, והכוונה לגשמים ורוחות.

אני הייתי שם בקיץ והמקום הוא ממש מטורף, יש שם מסיבות מדהימות ובחורות חבל על הזמן.

אבל תשקול אולי יעד אחר, חבל להתבאס על החופשה בגלל גשם.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• תוכן חדש...