Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה חזרתי ממקום עבודתי.

נסעתי הביתה ונכנסתי לחניה של הבנין שלי.

בכניסה לחניה של הבנין יש שלט אין כניסה עם הכיתוב "פרט לדיירי הבניין".

חניתי בחניה שלי ופתאום מאחורי מגיע רכב, אני מרים את הראש למראה האחורית ורואה שזו ניידת.

ממש לא התייחסתי אליה כיביתי את הרכב ובאתי לצאת לכיוון הלובי.

פתאום מגיח שוטר/אדם שאין לי מושג מה תפקידו בלי מדים לבוש כמו סנדלר ליידו בוודאות ישבה שוטרת עם מדים ורץ לעבר הרכב שלי(מרחק של 3 מטרים) כאילו הרגע רצחתי מישהו.

ניגש אליי מר שוטר/סנדלר ושואל אותי מתי הוצאתי רשיון השבתי לו שבערך לפני 6 שנים.

שאל אותי מר שוטר/סנדלר "לא לימדו אותך בתאוריה שלא נכנסים בתמרור אין כניסה".

מיד הבנתי למה הוא מתכוון, אבל בכול זאת שיתפתי פעולה כי בארצנו ובמשטרת ישראל אם הייתי מסביר למר שוטר/סנדלר שהוא אידיוט הוא עוד היה לוקח אותי למעצר ב1:30 בלילה אחרי יום עבודה ארוך.

השבתי וניסיתי לרמוז לו שהוא טועה שאני גר כאן ואני לא מבין למה הוא מתכוון, הוא השיב "תן לי רשיון", תיחקר אותי למי שייך הרכב וביקש רשיון רכב.

לאחר 3 דקות של עיקוב הוא חזר ואמר לי "פעם הבאה תשים לב" השבתי לו שאין לי מושג למה הוא מתכוון והוא בטון מאיים השיב "תשים לב".

לאחר מכן הם עזבו אותי לנפשי.

אני שואל את עצמי מה הם רצו? אם הם רוצים לעשות לי ביקורת מתחת לבניין לבריאות אבל למה להשתמש בתירוץ מטומטם, ואם הם באמת חשבו שנכנסתי באין כניסה אוי ואבוי לכולנו.

למשטרת ישראל כנראה אין במה להתעסק חוץ מלהטריד אזרחים תמימים ב1:30 בלילה בחנית הבניין שלהם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני הייתי מבקש קודם כל ממנו תעודת שוטר, כי אולי הוא בסה"כ חבר של השוטרת שישבה בניידת וסתם רוצה לעשות פוזות :evil:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

דבר ראשון אתה לא חייב לו כלום עד שהוא לא מציג תעודת שוטר, דבר שני, הוא הבין שהוא מטומטם בגלל זה הוא "ויתר" בתוספת אזהרה, יש לשוטרים קטע כזה שהם לא מודים בטעויות שלהם, הם חושבים שהם מושלמים אבל הם לא מבינים שאף אחד לא מושלם, ופי כמה וכמה לא הם.

פורסם

לא סתם מבקש שיציג ת.שוטר, אלא מבקש שיציג תעודה ומבקש לרשום את הפרטים שלו.

אם אתה משוכנע שהוא סתם משועמם הוא ייזהר כפליים מלעשות טעויות.

אם יש ספק בקשר לצדקתך ואכן עברת עבירה כלשהיא- הוא יתאמץ כפליים ל*יין אותך.:lol:

פורסם

יש מצב שאם הוא היה על אזרחי הוא היה או מתנדב מתלהב שהחברה השוטרת הקפיצה הביתה.

או שוטר מסווה שקיבל הודעה על פריצה לרכב. [בד"כ אחרי מספר דקות שיחה איתך הם מבינים שהתבלבלו בחומר האנושי ועוזבים אותך לנפשך באיזה תרוץ הזוי כזה או אחר].

כשגרתי בחולון וחזרתי מבילוי מאוחר קלטתי שני ברנשים מוזרים מסתובבים בחניה של הבנין ,

יצאתי מהרכב ושאלתי אותם מה הם עושים פה,

הבחור שהיה קרוב אלי והחבר שלו ניגשו אלי בפוזה מאיימת ושאלו למה אכפת לי,

אמרתי להם שא' היו הרבה פריצות באיזור ושיש להם מזל שלא ראיתי אותם מסתובבים אם רדיו-טייפ מתחת לאיזה יד.

אז החברים נופפו לי בתעודות שוטר ואמרו שקיבלו דיווחים על פריצות חוזרות באיזור ושלא אדאג הם מטפלים בזה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בסה"כ בדיקה שגרתית של נהג בעל מראה צעיר בשעת לילה מאוחרת. לא יודע איך פותח השרשור נראה ואיפה הוא מתגורר, אבל בשעות כאלה במקומות מסויימים, כל רכב נבדק, עפ"י שיקול דעת של השוטר. תגיד תודה שהוא היה שם, ולא עבריינים שעושים נזק ובלאגן, ואז תוכן ההודעה היה אחר, כמקובל בפורום.

Xbox12341

פורסם

יכול להיות שהוא רצה לבדוק שאתה באמת גר במקום והסתכל לך ברישיון.

ברגע שהוא הבין שהוא לא יכול להשחיל לך דו"ח כי אתה גר במקום הוא נתן לך אזהרה בשביל לא לפגוע באגו והסתלק.

פורסם

אל תהיה כל כך בטוח שהוא יכול "להשחיל" לך דו"ח על שילוט אין כניסה לחניון, מדובר על שטח פרטי ולא ציבורי, את השילוט שם שום קצין תנועה לא אישר.

פורסם

רנו מגאן שנת 2007 הינו רכב חשוד מאוד.

בחור צעיר שחוזר מהעבודה עם חולצה של קפה נטו הוא גם חשוד מאוד.

אני לא מבין עד עכשיו מה הם רצו ממני.

למה לא ביקשתי תעודת שוטר? זה מה שחסר לי שהוא יחליט שאני חוצפן או לא יודע מה ויקח אותי לתחנת המשטרה.

החלטתי לזרום עם כול העניין כי לא היה שום סיכוי שנכנסתי באין כניסה וידעתי שאו שהם מפגרים או שמשעמם להם ממש.

חודש שעבר פרצו לאבי לרכב פעמיים בתוך שבוע באותו חוף באותן שעות.

אם זה לא דפוס פעולה של גנבים מה כן?

התקשרו לאמא שלי מחנות רהיטים בנצרת אמרו לה שניסו לקנות רהיטים ב14000 עם הצ'קים שלנו, אמא שלי אמרה לו שהם גנובים ולא כדאי לו לקבל את הצ'ק.

אותו מוכר נחמד בחנות אמר שיש לו את הפרטים של האיש שניסה לשלם עם הצ'ק(שם כתובת וכו') ויש תמונה שלו מהמצלמות בחנות ושהוא מוכן לשתף פעולה עם השוטרים.

כשאבא שלי התקשר לתחנה עם המידע המעניין הזה לא התייחסו אליו בכלל.

משטרת ישראל לא עושה את עבודתה היא יודעת להיטפל לאנשים ולא לטפל בפושעים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...