Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי גולף V5 שנת 2000, לצערי הרב אני עובר איתו רק צרות, שיפוץ גיר, החלפה של כל הצנרת מים כולל רדיאטור (פעמיים), תיקון נזילות שמן וכ"ו (המצער הוא שהרכב אצלי רק שנה בלבד).

בזמן שהיו הנזילות שמן אז נדלקה לי נורת שמן באדום אז הוספתי שמן והכל הסתדר, לאחר מכן נסעתי למוסך מורשה בכדי להחליף אטם קרטר ויצירת הברגה חדשה לבורג קרטר (ההברגה הלכה). עבר כחודש ימים והופיע לי אותה נורת שמן אך בצבע צהוב,

מה זה אומר?

הפסקתי לנסוע ברכב, ואני מעדיף לדעת מה התקלה הפעם (בפעם המיליון) לפני שאני הולך למוסך וינסו לעבוד עליי בפעם המיליון...

תודה מראש לכל התורמים מזמנם וניסיונם.

פורסם

קח את הרכב למוסך בגרירה ,בקש ניקוי קרטר ורשת משאבת שמן ,תבדוק את היוניט ,תחליף שמן ופילטר שמן .

מנורת לחץ שמן שדולקת זה אומר שאין לחץ שמן והמנוע יכול להתפס אחרי כמה מטרים של נסיעה .

אם אתה מת"א אז מוסך רון במסגר הוא הכתובת בשבילך.

עריכה-

אם זאת באמת מנורת כמות שמן ולא לחץ שמן קבל ביטול לדבריי.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מנורת שמן צהובה לא מסמנת לחץ שמן נמוך.

היא מסמנת מפלס שמן נמוך.

יש לבדוק מפלס שמן, ולהשלים לפי הצורך.

פורסם

במידה ונדלקה לך מנורה בצבע צהוב כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת אזי הדבר מעיד על חוסר בשמן מנוע.

מתי לאחרונה בדקת את מפלס השמן במנוע ?

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם
קח את הרכב למוסך בגרירה ,בקש ניקוי קרטר ורשת משאבת שמן ,תבדוק את היוניט ,תחליף שמן ופילטר שמן .

.

שי שלום רב !

מכיוון שפותח השרשור ציין בפרוש, שאגן השמן, פורק לא מזמן והוחלף אטם לאגן ותוקנה ההברגה לפקק ריקון, אני מניח

שמוסך מקצועי ואמין, ניקה את אגן השמן מבוצה, וכן ניקה את רשתית משאבת השמן, והוחלף בהזדמנות שמן מנוע חדש, בצמיגות מתאימה, וכן הוחלף משאבת השמן.

אם העבודה לא בוצעה כראוי, לפי המפרט שציינתי, אין טעם לחזור לאותו מוסך, בכל מקרה המלצתך מיותרת, בהנחה שזה העבודה שבוצעה.

בבל מקרה, לפי הבהרתו של בוקי ומרק, הנורה הצהובה מעידה על מפלס שמן מנוע נמוך, ולא בעיית לחץ שמן, שהיא לכעצמו בעייה החייבת בדיקה איבחון וטיפול, בבעיית צריכת שמן גבוהה.

ההמלצה על מוסך רון בעינה עומדת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות שלכם,

לצערי הרב אני מכרמיאל והמוסך היחיד והמוסך היחיד (המורשה) שאני יכול לגרור אליו את האוטו "אני לא אנקב את שמו".

לצערי הרב כל מה שנעשה ברכב היה אצלם, ותמיד הופיע בעיה כלשהיא ומשהו לא נעשה כראוי, בכל מקרה אני יוסיף שמן וינסה למצא מוסך שיעשה עבודה כראוי...

פורסם

עזוב את כמות הכסף שאתה שופך בטיפולים שלא פותרים לך את הבעיה,

אתה גם שורף זמן ומתמלא בעגמת נפש על כל הטרטור הזה במוסך שהיית עד עכשיו.

ניתן לראות את זה גם בפתיחת השרשור שלך שבה אתה מדגיש כמה הרכב מאכזב אותך (זה ממש לא צריך להיות ככה...)

נראה לי שגם הוא (בלי להעליב) מאוכזב ממך...

קח אותו למוסך טוב במרכז, תשלם עוד כמה מאות על הגרירה אבל תחסוך אותם בהמשך.

תטלפן לרון תתאם איתו הגעה ורק תרוויח

ממליץ בחום - מוסך רון.

רון - 0577280165

GOLF GTI 1.8T

פורסם

יש לך אוטו נפלא שסובל קצת מהזנחה

גם אני קניתי גולף, והשקעתי עכשיו המון כסף בישור קו

ככה זה עם רכבים ברמה הזו.

גש למוסך רון, בקש ממנו בדיקה מקיפה לרכב

היחס מצויין הבדיקה קפדנית תגלה את כל הפגמים ברכב

ביחד תחליטו על דחיפות הטיפולים ומחירם

ואז תעשה "סדר" בבעיות.

אחרי ישור הקו תהינה מהרכב וכל מה שתצטרך לעשות

זה לשמור עליו ולטפל בזמן.

לפעמים ההשקעה הראשונית בישור קו מונעת המון נזק

ועוגמת נפש בעתיד. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

גם אני יכול להמליץ לך על מוסך רון (גם מנסיון אישי), אבל -

לפי מה שציינת עבר רק חודש מהתיקון האחרון. אני חושב שאתה צריך לחזור לאותו מוסך, ולדרוש בתוקף תיקון

יסודי ומקצועי של הבעיה. לא חושב שאתה צריך להרים ידיים כ"כ מהר (ובמוסך אחר לא ייקחו כסף ?)

מרגיז אותי שמישהו משלם במיטב כספו, והכי קל זה להגיד לו "לך למוסך אחר, X, הוא יפתור לך את הבעיה". אולי יש מין ההגיון

בזה, אבל גם אני לא חושב שהייתי נוסע חצי מדינה בשביל מוסך, טוב ככל שיהיה, מה גם שהבעיה לא נפתרה.

(יש לך איזושהי נזילה של שמן לפי דעתי).

alfa 156 2.5.

פורסם

תבדוק מפלס שמן מנוע, אם הוא תקין תבדוק את הקונקטור של היוניט בתחתית הקרטר, יש מצב לנתק !

הרכב שלך כניראה לא מטופל כראוי במוסך הנ"ל, באמת שמוסך רון הוא המקום בישבילך אפילו אם אתה גר בצפון ! שווה כל אגורה.

פורסם

לדעתי המוסך שטיפל בבעיה ולא פתר אותה צריך לתת את הדעת על העניין לפני כל פתרון אחר .

אחרי הכל הוא אמור לתת אחריות על עבודתו .

תוכל תמיד להתייעץ פה בפורום לגבי התשובות שתקבל ממנו .

צביקה

פורסם
בדוק את המיקרו סויץ שעל מנעול מכסה המנוע

גיא שלום רב !

מותר לשאול את כבודו, מה הקשר?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
בדוק את המיקרו סויץ שעל מנעול מכסה המנוע

בדוק שאתה מורח חומוס לפני שאתה שם נקניק, לפחות תסביר שאתה מרביץ עם המיקרו סויץ שלך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...