Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי גולף 1999 מנוע 1800 מצב טוב מאוד עם 122000 אלף קמ.

החלפתי לה את כל הבעיות השכיחות בררכב- למשל אטם מכסה שסתומים,מנגנון מגבים,משאבת דלק,חיישן מהיריות מנוע,חיישן טמפרטורה, וכו...

העניין שעכשיו ראיתי שגולף מנוע 2000 שנת 2005 צורה דור 5-מחירון כ 81 אלף שח,בזמן שלפני 3 שנים המחירון היה 122000 המחירון צנח בצורה דרסטית-על הרכב שלי אני מאמין שאבל מעל המחירון ואצטרך להוסיף כ 40-45 אלף שח-האם שווה לעבור לגולף 2005??

או שגם לה יהיו הרבה בעיות?או להישאר עם הרכב המוכר וזהו?שאגב אני מאוד מרוצה ממנו (למעט בעיות אמינות שהיו אבל ככה זה רכב גרמני).

תודה לעונים

פורסם

שמע, הרכב שלך לא נהיה יותר חדש.

גם אני עמדתי בפני התלבטות כזו למרות שלא היתה כל בעיה ברכב הקודם שלי ונשפכו עליו אלפי שקלים באחזקה מונעת על מנת להבטיח זאת גם בעתיד אבל בשלב מסויים מגיע הזמן להתקדם הלאה.

אתה לא תצטער על השדרוג, הגולף דור 5 רכב משופר ואמין יותר ביחס לדור 4 (רוב נקודות התורפה נלמדו היטב ותוקנו בדור 5)למרות שלדעתי אין על העיצוב של דור 4.

אני לא יודע מאיפה ידידנו "גבי ד" מקבל דיווחים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שאגב אני מאוד מרוצה ממנו (למעט בעיות אמינות שהיו אבל ככה זה רכב גרמני).

רכב גרמני עם בעיות אמינות? רק לי זה נשמע מוזר:?:

תגדיר מה אתה מחפש:

-ביצועים עדיפים?

-עיצוב חדש עם פינוקים?

לדעתי, רכב משנת 1999, במצב טוב, עם 122000 אלף ק"מ וכל הפינוקים של פלוקסווגאן אינו דורש החלפה, אני מכיר מעט מאוד מכוניות משנתון כזה עם נסועה כה נמוכה. מבחינה כלכלית גריידא, שידרוג הוא טעות.

ד"א, החלפת כבר ריפוד גג?

פורסם

לדעתי, אם השדרוג רציני (בשנתון, וזה באמת כך לפי מה שאתה רושם), ויש באפשרותך (כספית) - זו יכולה להיות אופציה טובה.

כמו שאמר אייל - מתישהו צריכים להתקדם הלאה.

alfa 156 2.5.

פורסם
לא, כל הריפודים ברכב כולל הגג במצב חדש לגמריי...וכשאני אומר חדש-אני מתכוון חדש.:)

יש לך מזל. רפד הגגות שהייתי אצלו בחודש שעבר טוען כי כל דגמי פלוקסווגאן/מרצדס בני ה 10+ בארץ מאבדים את הספוג בגג והוא נושר.

שוב פעם, תסביר מדוע אתה רוצה לשדרג, ובמיוחד מרכב שנשמע שמור ומתוחזק היטב.

כפי שכתבתי, כלכלית, לעבור מרכב שמור שספג חלק גדול מירידת הערך שלו לרכב משומש אחר שהוא "חתול בשק" אינו כדאי. עם נסועה כמו שלך תוכל להמשיך להשתמש ברכב הנוכחי עוד 5 שנים לפחות.

פורסם

למה לשדרג ? כדי לנסוע ברכב חדש ומתקדם יותר,בטיחותי יותר ואיכותי יותר.

זה כמובן אם מבחינה כלכלית זה מתאפשר...

בקשר לגגות, זה עניין של 500 שקל, לא יקום או יפול דבר לפי מצב הגג.

אכן ברכבים כאלה (וגם ברבים אחרים של יצרנים אחרים) שעמדו רוב חייהם בשמש , ריפוד הגג יתחיל להתרופף בגיל 10 ומעלה.

זה המחיר שמשלמים על כך שהגג מחומר רך ונעים למגע בניגוד ללבד המחוספס שנפוץ ביפניות.

דרך אגב גם דיפוני הדלתות בגיל הזה מתחילים להתרופף אבל שוב, זה לא סיפור יקר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...