Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יופי של רכב, צבע מושלם ואני בטוח שגם מבפנים הרכב נראה מעולה.

עכשיו רק להשחיר לו את החלונות ולשים מגנזיום, ויש לך רכב עם נוכחות על הכביש!:evil:

יאוו איך אני שונא שמשחירים חלונות

זה נראה כל כך רע :x

מצטער דעה אישית .

יוסי

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה להשחיר חלונות האם זה ירמוז שנשיא המדינה עבר ליסוע בפיאט פונטו? ולשים מגנזיום, לא חבל על הכסף? איזה נוכחות בדיוק זה יתן לו ולפיאט הנחמדה שלו? זה גם לא יניב לו תוספת כסף במכירת הרכב (ואולי אף יבריח כמה אנשים בכל הנוגע לחלונות מושחרים).

לדעתי חבל על הכסף. שמור עליו ותשקיע במה שצריך: טיפולים, אחזקה שוטפת, דלק.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
למה להשחיר חלונות האם זה ירמוז שנשיא המדינה עבר ליסוע בפיאט פונטו? ולשים מגנזיום, לא חבל על הכסף? איזה נוכחות בדיוק זה יתן לו ולפיאט הנחמדה שלו? זה גם לא יניב לו תוספת כסף במכירת הרכב (ואולי אף יבריח כמה אנשים בכל הנוגע לחלונות מושחרים).

לדעתי חבל על הכסף. שמור עליו ותשקיע במה שצריך: טיפולים, אחזקה שוטפת, דלק.

משחירים חלונות כי זה נראה מצוין וזה חוסם את השמש.

אחד הדברים הראשונים עשיתי עם רכישת הפונטו שלי היה ביקור ב"צל פוינט" בנהריה - 400 ש"ח והחלונות שחורים.

מעבר למראה שהוא עניין סובייקטיבי - במדינה כמו ישראל אני מעדיף שיהיה לי קצת פחות חם ושהמזגן יקרר במהירות את חלל הרכב ולא רק ינסה להוציא את החום מהמושבים והדשבורד.

לגבי המגנזיום - שוב - עניין של מראה. אני אישית אוהב את זה. זה גם מניב כסף במכירה, מכיוון שברכבים ל"צעירים" זה מתפקד כמקדם מכירות טוב מאוד.

פורסם

חברים לא לריב!!

תודה עלהפירגון.

כרגע אני לא מתכוון להשקיע יותר מידי בקוסמטיקה מיותרת על הרכב. (מחסור במזומנים)

בשביל חלונות כהים צריך אישור ברישיון רכב. לא???? והמזגן. מקפיא!

שוב תודה וכיף לגלוש בפורום הזה.

פורסם

לא צריך אישור ברישיון מכיוון ש:

חלונות אחוריים אפשר להשחיר בלי לבקש רשות.

חלונות קדמיים אסור להשחיר על פי חוק.

אני השחרתי את שניהם ומאז אני לא זוכר מה זה רכב חם, גם ביום חמסין לוהט.

פורסם

אם מוכרים את זה באוטו דיפו כנראה שלא מדובר בשיא האיכות.

תשחיר את החלונות במקום מקצועי ותהנה מהפחתה רצינית בטמפרטורות בתוך הרכב.

ביחד עם וילון רשת אחורי וסוכך שמש על החלון הקדמי בזמן חניה - מובטח לך רכב קריר ככל האפשר בימי הקיץ החמים.

פורסם

חברה שלי לא מעוניינת בהשחרת החלונות. (לך תבין)

האם הוילונות המתקפלים שמתחברים בוואקום יעילים בהצללה?

• תוכן חדש...