Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר עמדתי ברמזור אדום נכנס בי מאחור מונית.

לכאורה פגיעה בפגוש אחורי.

ראה 2 תמונות.

הייתי ב-3 מוסכים.

עלות התיקון נא בין 900 ₪ (תיקון פגוש)

ועד 3100 ₪ (החלפת פגוש).

במוסך אחד אמרו שיש פגיעה בחיזוק הפגוש, אשר נמצה בפנים אך אין פגיה בשלדה.

בשני מוסכים אחרים אמרו שפגיעה רק בפגוש.

המונית לא רוצה להפעיל ביטוח (השתתפות עצמי גבוהה) ומוכן לתקן ולשלם הכי זול.

השאילות שלי הם:

• האים כדאי לי לתקן או להחליף? רכב חדש, חצי שנה על הכביש.

• איך ניתן לקבוע ירידת ערך לרכב אחרי תאונה?

• האים כדאי לקבל הערכת שמאי וכמה זה עולה?

תודה.

IMG_0001-01s.jpg

IMG_0007-01s.jpg

פורסם

במכה כזאת אין ירידת ערך.

לך לפחח טוב שיתקן את זה, במקרה הגרוע זה אמור לעלות 500 ש"ח, ולפי מה שאמרת ההצעה הכי נמוכה היא 900, לך תקן וסגור עיניין.

פורסם

מכה שכזו בקלות יכולה לפגוע בחיזוק הפגוש ולהרוס אותו, לפני שמחליטים על שיפוץ יש צורך לפרק את הפגוש ולבחון אותו מבפנים

כל הצעת תיקון אחרת היא חפרית.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני לא מבין איפה השאלה.

המונית נכנסה בך -> הוא אשם.

יש לך רכב חדש בן חצי שנה, למה אתה צריך לנסוע עם ההרגשה הזאת שהפגוש האחורי עבר "פחחות" ותיקונים?

בשביל זה יש ביטוח ואני מציע שתפעיל אותו כדי לקבל פגוש חדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה זאת אומרת המונית מוכן לשלם את הכי זול ?!

מי הוא בכלל שיחליט ?!

לך למי שנותן לך את ההצעה שתהיה שלם איתה.

לא טוב לאדון נהג מונית ? שיפעיל ביטוח או שתתבע אותו בתביעות קטנות.

לדעתי - תגיד לו שאתה רוצה טמבון חדש כמו שהיה לך, ירצה ביטוח - אחלה, לא ירצה ויעשה בלאגן - פנה לביטוח שלך וששמאי יתן הערכה ואז אין בכלל על מה להתווכח.

פורסם

הדבר היחיד שהנהג מונית הזה יכול לרצות , זה שתסלח לו, מי הוא בכלל שיחליט איפה אתה תתקן, תילך לפחח הכי מקצועי שתמצא, שייתן לך הצעת מחיר על כל התיקון, אם צריך פגוש חדש אז תחליף, אל תתפשר על רכב חדש, אם נהג המונית לא מוכן לשלם, תתבע את הביטוח שלו ותראה איך מהר מאוד הוא יסכים לכל מה שתרצה, דבר אחרון שהם רוצים זה התייקרות של הפוליסה.

ואם הרכב בן פחות משלוש שנים אם אני לא טועה, הביטוח חייב לשים חלקים חדשים ולא מתוקנים או מפירוק, החיישני רוורס ודלת הבאגז' עובדים כמו שצריך?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כדי לעמוד את הנזק יש לפרק את הפגוש. אי אפשר להגיד על בליינד מה קרה שם.

אני הייתי מתעקש על פגוש חדש כי שכבות צבע יל פלסטיק יתפוצצו מהר מאוד.

פורסם

אני גם הייתי מתעקש על תיקון במוסך של היבואן, שומר תיעוד של תמונות של הפגיעה, תמונות של הרכב עם פגוש מפורק בכדי להוכיח שאין פגיעה בפח שמאחוריו וגם קבלות של התיקון שיתבצע, הכל כדי להסביר מה בדיוק קרה כשתרצה למכור.

בהצלחה וברכת נסיעה בטוחה.

פורסם

א. יש סיכוי טוב שהפנימי למגן נפגע.

ב. לא היתי מסכים לשיפוץ מגן בטח לא בתקופת שימוש מעוטה, כל שיפוץ מגן מחייב ב "חומר פחחים" אשר יתפוצץ בכל נגיעה קלה יחסית במגן. (להבדיל מהמגן שלא שופץ שהוא חומר פלסטי אלסטי).

ג. שלא תסכם שום מחיר מול צד ג' הפוגע, עד לקבלת רכב מהמוסך המתקן, לאחר פירוק המגן אחורי יכולים להתגלות הפתעות לא נעימות כלל.

ולבסוף תזכור כל עוד הנזק לרכבך נמוך מ ה.ע של הרכב הפוגע חברת הביטוח שלו "תמליץ" לך להגיעה להסדר מולו והסיפור יכול להסתבך עד לתביעה בבית משפט לתביעות קטנות.

בהצלחה.

פורסם

ללא ספק, כשמדובר ברכב חדש, יש לתקנו אך ורק במוסך מורשה יבואן. אם נהג המונית רוצה לשלם לך את המחיר הגבוה שהם יבקשו ע"מ לא להפעיל ביטוח, שיבושם לו, אבל זכותך להחליט היכן ובאיזו עלות יבוצע התיקון.

במבט גלוגלי על המצב, זה די עלוב שרכב חדש שבקושי נגעו בו כבר סובל עשרות אלפי שקלים של נזק. זאת כולה מכונית, פעם היו מתקנים אותן עם פטיש ומברג (זוכרים את ערכת הכלים האינטגרלית בלאדה?), ואם זה לא היה עוזר, סימן שזאת הייתה בעיה חשמלית שאפשר לתקן עם גליל של איזולירבנד. היום על כל דבר רצים למוסך, מערבים ביטוח, שמאי, ירידת ערך, קצה שלדה... WTF? אפשר לחשוב שהמכוניות האלה בנויות מזכוכית. :brickwall:

נ.ב. בספרד אף אחד לא היה יוצא מהאוטו אפילו על שטות כזאת.

פורסם

ריסקו לבן אדם את הפגוש, ואתה אומר שאם זה היה קורה בספרד לא היו יוצאים מהרכב, על מה כן יוצאים שם, אם רכבת עולה עליהם, אז בעצם הם כבר באמת לא ייצאו מהרכב יותר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

פגוש זה פגוש. מטרתו בחיים זה להתכופף ולהישרט. זאת הנקודה.

במקרה הזה יש פגיעה די רצינית, לכן אמרתי שיש לגשת למוסך מורשה ולטפל בה.

בלי קשר, באיזור שלי אין הרבה מפגשי רכבת - כביש, זה לא אפקטיבי.

לרכבות יש גשרים ומנהרות, אחרת הן היו נאלצות לעצור כל 5 דקות.

פורסם

אני במקומך לא הייתי צובע בכלל.

קצת פוליש לפי דעתי יעשה את העבודה, ויישור עד כמה שניתן.

זה הכל, כמה שלא תצבע אותו טוב, תמיד יהיה שוני קטן בצבע.

הרכב חדש, לא שווה.

פורסם

תודה עבור תגובתכם מהירות.

בדקתי מתחת לפגוש. 2 צינורות חיזוק לא התעקמו. התעקם רק פגוש, אך לא נקרעה.

האים לאחר יישור פגוש בחום צריך לצבוע אותו?

איך מומלץ לצבוע שצבע לא התקלף עם הזמן?

איזה מוסך פחחות ב מבאר שבע מומלץ?

תודה.

פורסם

לדעתי לרכב חדש כמו שלך רק פגוש חדש פלוס תסתכל על הפגוש באזור הפנסים יש מצב שהקליפסים שבורים ו אם זה כך הוא מעולם לא ישב כמו חדש או כמו שצריך . (לדעתי בלבד)

• תוכן חדש...