Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז 07.08.2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה אחלה מפגש, נהניתי מאוד,

אבל כרגיל עם המעופפות שלי פיספסתי את השוס שלו (המכונית של דני).

פעם לפני שעברה פיספסתי את הפרוייקט של סטאס S3T ,

אבל עכשיו שאני יודע מי זה לפחות אני יודע מה לבדוק מפגש הבא :-)

פורסם

תודה על קישור מלמד. יש גם בגדלים של מידים?

רק אלו שיש בתמונה - internal diameter 47mm 45mm and 57mm

P7220135.jpg

[under construction]

פורסם

אף פעם לא הגעתי למפגש, והפעם כל כך רציתי לבוא, אבל לא יצא... מקווה שיסתדר בפעם הבאה!

נראה שנהנתם. כל הכבוד למארגנים ולכל מי שתרם להצלחץ המפגש.

פורסם
מי הבחור עם הסאבים של SEAS ? לא חבל לחנוק אותם ככה :(

למה לחנוק ?

הסבר את השאלה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

עידן, אתה שואל את עידו למה הוא לא בא?

ואיפה אתה היית?

יש לי גם כמה תמונות, אעלה בהמשך היום

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
למה לחנוק ?

הסבר את השאלה.

אני סתם מתעניין בנוגע לתיבה ואם זה Bandpass עם יציאה לסלון הרכב או פשוט תיבות אטומות

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

שלום חברים!

תסלחו לי שלא הגבתי עד עכשיו, יש דבר קטן כזה בישראל שנקרא צה"ל, אז...

היה מפגש מעניין, סוף סף זכיתי לראות פרצופים ולהכיר אנשים, לדבר פנים מול פנים הרבה יותר כיף מאשר על גבי הפורום.

איתמר המתאבק היה גולת הכותרת במפגש :lol:

אופיר, הMS8 נשמע אדיר, אני מבין שלא כל כך אהבת את האלבום החדש של פול וול אבל אני נהניתי מכל רגע לשמוע אותו ברכב שלך, 8) לגמרי!

שתיהיה שבת שלום לכולנו, ואני מקווה שאהבתם את הפרגיות חסרות השיפודים שלי :-).

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אכן כן - יש דבר כזה שנקרא צה"ל, שבוע וחצי של נגמ"שים הספיק לי :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עוד משהו "קטן" לתוספת

במפגש האחרון איתמר ישב ברכב שלי ואמר לי שאני עושה משהו לא נכון והמערכת לא נשמעת טוב כמו שהוא היה מצפה שהיא תשמע.

היו כמה אנשים שאהבו את המערכת - אני מדבר על הרכב הפרטי עם האימג'ן והאאורה

אבל איתמר וניר לא התרשמו - כמובן - ניר עלה על הבעיה.

שמענו טרק של נורה ג'ונס ברכב שלי - אני תמיד חשבתי שמדובר בהקלטה גרועה אבל מתברר שמדובר בעצם בכניסה של המערכת לקליפינג.

אחרי שמיעה במערכת של ניר הבנתי שבאמת המערכות שלי בקליפינג בתחום הקול של הזמרת הזאת.

ברכב הפרטי כיוונתי לפי שמיעה עד שהגעתי לתוצאה רצויה - הבעיה, ירידה בעוצמה, לא שאין מספיק אבל אני אצטרך לעשות עוד קצת כוונים בכדי לקבל איזון נכון בין כוון לבין יכולת במערכת הפרטית.

ברכב ליסינג - הורדתי תכנת pocket rta לאייפון שלי ומצאתי שהקליפינג בקול של נורה ג'ונס מתבצע בעיקר בתדרים - 250 הרץ 500 הרץ (בייחוד 500 הרץ - זה מטורף שם) ו2K הרץ ואולי קצת טיפה ב1K

את אזור ה200 עד 400 הרגעתי גם במידבאסים וגם במידים.

את ה500 ה1 וה2 הרץ עד קילוהרץ הרגעתי מאוד במידים וגם הנחתתי אותם.

תוצאה סופית - תענוג!

המערכת קיבלה את הרגיעון שהיה חסר לה מאז הפעם האחרונה שעשיתי לה כוון RTA (זה היה עוד לפני הCARPC) אבל גם אז הדיסק של נורה ג'ונס עוד היה עם צרימות בקול שלה.

עכשיו נשאר לי להתעסק בעיקר עם אזור תדר ה500 הרץ עוד קצת אבל סה"כ תענוג - בשתי המערכות, הליסינג בכלל...

לזה אני מתכוון כשאני מדבר על כיווני מערכת שאין לי נקודות ייחוס עד שאני מגיע למפגש :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...