Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית גיר בפוקוס 2007?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לא מזמן קניתי פורד פוקוס האצבק 2007 מליסינג של חברת מוטורולה 115K קילומטרז.

עכשיו חוץ מבעייה ברמקולים (רק הימיני קידמי עובד) האוטו נראה יפה בדקנו את השלדה לבדוק עם יש ריתוכים דברים פגועים מכות שינויי צבע והכל נראה טוב.

עכשיו אחרי קצת נהיגה ברכב יש הרגשה מוזרה בגיר, בהעברה מראשון לשני ומשני לראשון הגיר נותן מכה, כאילו משני לראשון הוא מעביר בטורים ממש נמוכים והמכה היא מורגשת כנל גם מראשון לשני.

עוד בעיה או אולי זה האופי של הגיר, כאשר אני מעביר מסרק לדרייב בלי בלם יד ובלי בלם רגל הגיר כאילו משתפשף פנימה כאילו הוא נכנס לאט לאט לעבודה האוטו כאילו קצת רועד ונכנס, לא נכנס במכה קצת קשה להסביר את זה זה קורה גם שאני מעביר לרברס, כאילו הגיר נכנס בהדרגה.

מה אתם אומרים? ואם כבר אז איפה יש מוסך מורשה לפורד באיזור נתניה?

(כל הכתוב נעשה לאחר חיפוש בפורום.)

פורסם

בנתניה יש לך מוסך מורשה בדם "דורון מוטורס" תיגש תבקש לעשות בדיקה ונסיעת מבחן, בוחן של הרכבים הללו יאמת לך האם יש תקלה או שכך הרכב.

מכאן קשה לדעת מהי הרגשתך כשיסע בוחן הוא יידע בוודאות.

פורסם

השאל האם זה מוסך מוכר, שלא ינסה לכסתח אותי... למרות שאבא שלי מכונאי באחת מהכשרותיו עדיין אני מפחד מזה, ועד כמה הוא אמין יש חוות דעת עליו? וכמה אמורה לעלות בדיקה כזאת לא טיפול כמובן..

פורסם

הבנתי שפוקוס ומאזדה 3 בנויות על אותם רכיבים.

ב3 היתה בעיה דומה שתוקנה ע"י עידכון תוכנה-יש מצב שזה מה שאתה צריך.

• תוכן חדש...