Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי קודם כל לבהיר משהו קטן, אני לא מתכוון בכלל לקחת 100 אלף ש''ח הלוואה בגיל 19 ואם לא היה לי את האפשרות של לממן רכב עכשיו במיוחד רכב בסכום כזה לא הייתי חושב על זה אפילו הייתי קונה הונדה סיוויק יד 2 ב20~30 אלף נוסע איתה ללימודים ושלום על ישראל, אני מעוניין ברכב חדש כי יש לי חלק גדול מהסכום הזה באופן נזיל וכי ההורים עוזרים לי מאוד בקטע הזה ככה שאין פה שום הלוואה.

לגבי ידני לא בא בחשבון אם לא כבר הייתי קופץ על המבצע של האיביזה או מוסיף קצת כסף והולך על הפונטו 105 כ''ס.

כרגע ההתלבטות היא בין הבראבו 120 כ''ס לבין הפולסווגן פולו 2010 TSI 1.2.

המטבע נוטה יותר לכיוון הבראבו עקב הסיבה שכתבתי בהודעה למעלה ועקב העובדה שאני יודע שטיפולים ותחזוקה (ביטוחים לנהג צעיר במיוחד) יעלו הרבה יותר בפולו לעומת הבראבו.

מישהו יכול לומר לפשט לי קצת את העניין ולהגיד לי מה בערך עלות התחזוקה של הפולו לעומת הבראבו? האם הטיפולים של הפולו באמת יקרים משמעותית? (ואם מישהו יוכל גם לתת מידע לגבי כמה עלה לו טיפול בכל אחד מהרכבים)?

בנוסף האם ביטוח בפולו יהיה יקר משמעותית מהבראבו?

מה הם ההבדלים בביצועים?

האם הפולו ברמת האבזור הכי גבוהה שעולה אגב 112 אלף ש''ח נכון להיום מגיעה עם חיישנים\חלון גג\שליטה מההגה וכו'?

תודה מראש =)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אילו עלויות אחזקה אתה חושב שיהיו לך ברכב חדש באחריות?

תעשה נסיעת מבחן ולך על מה שיותר מתאים לצרכים שלך.

קח בחשבון שהבראבו מסגמנט גבוה יותר.

emotion of motion

פורסם

אני מדבר על עלויות של טיפולים שותפים\חלקי חילוף\ביטוח... זה בשבילי עלויות אחזקה ובכל זאת לא קונים אוטו רק לתקופת האחריות ומוכרים זה לא הכוונה שלי.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מבלי להיכנס לך לכיס, להלן העלויות המשוערות לאחזקת רכב כזה (המחירים עוגלו קלות למעלה לשם הנוחות בלבד) :

• ביטוח - הואיל ואתה נהג צעיר, צפה פגיעה לאיזור ה-6,000 ש"ח בחודש, שהם 500 ש"ח בחודש.
  • דלק - נגיד שהפיאט צורכת בערך 1:12. בהערכה גסה, נגיד שתעשה רק 700 ק"מ בחודש. במחירי הדלק להיום, זה יוצא כ-400 ש"ח.
  • אגרת רישוי - 1530 ש"ח, או 130 ש"ח בחודש.

בקיצור, יוצא לך לשים על האוטו הזה 1000 ש"ח בכל חודש, וזה עוד מבלי לקחת בחשבון את האפשרות שתקח מימון (מדבריך לא ברור לגמרי האם יש לך צורך במימון או לא).

מניסיון, הוצאה כזאת בשביל סטודנט היא חתיכת משקולת רצינית. אם הבראבו היא החלום שלך - חלומות נועדו להתגשם, אבל רק תהיה מודע לכמה החלום הזה הולך לעלות לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

סביר,בערך מה שתיארתי לעצמי,אגב הנתונים שרשמת הם לגבי הבראבו או הפולו? יש לך מושג מה עלות טיפול של פולו ומה היא עלות טיפול של בראבו, האם ישנם הפרשים גדולים בעלות חלקי חילוף\טיפולים וביטוח?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

הבראבו תהיה קרוב לודאי זולה יותר לאחזקה ולו מהסיבה שמדובר על טיפול אחת לשנתיים או 30K. בפולו זה גם זה נחתכים בחצי. אחריות היא לשלוש שנים ולא שנתיים כמו בפולו. אשר לביטוח, תוכל לברר אצל אותו מבטח, או טוב יותר כמה, מהי עלותו לגבי כל אחת מהן. היום בעידן האינטרנט זה מאוד פשוט. אני מניח בזהירות שגם כאן תהיה הבראבו זולה יותר. בצריכת הדלק מדובר בשתי צרכניות דלק צנועות יחסית, אם כי יש להניח שאולי כאן הפולו תהיה עדיפה בשל מנוע ומשקל קטנים יותר וגיר מאוד מתוחכם. מכל מקום הדבר הנכון לעשות הוא נסיעת מבחן ואז ההחלטה תהיה, אני מניח, פשוטה יותר.

פורסם

אני מאוד מעוניין בנסיעת מבחן בפולו ומעוניין לרכוש את דגם הTSI 1.2,יש אפשרות לבקש נסיעת מבחן בדגם הנ''ל? או שנסיעת המבחן היא בדגם היותר פשוט עם ה85 כ''ס?

לגבי הבראבו,האם נכון הדבר שהיא קיימת בהיצע רק עם גיר ידני?

ולגבי הפולו,האם הגיר שלה לא בעייתי? DSG חדש לי ומעולם לא התנסיתי עם הגיר הזה,האם לוקח זמן להתרגל אליו והאם הוא נחשב אמין?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

יש לבראבו גם תיבה רובוטית רגילה (חד מצמדית).

לגבי ה-DSG, לצערנו כמו שראינו כאן בפורום התיבה הזאת לא מושלמת ויש בה בעיות, כמו בכל תיבה אוטומטית אחרת. הבעיה שלה, שכמו שרשמו פה, אם יש בה תקלה, לתקן אותה יעלה סכום לא הגיוני (אם אני זוכר נכון - מחשב גיר ב-15K, מעניין כמה עולה באודי, 30K?:shock:).לשיקולך

פורסם
אני מאוד מעוניין בנסיעת מבחן בפולו ומעוניין לרכוש את דגם הTSI 1.2,יש אפשרות לבקש נסיעת מבחן בדגם הנ''ל? או שנסיעת המבחן היא בדגם היותר פשוט עם ה85 כ''ס?

לגבי הבראבו,האם נכון הדבר שהיא קיימת בהיצע רק עם גיר ידני?

ולגבי הפולו,האם הגיר שלה לא בעייתי? DSG חדש לי ומעולם לא התנסיתי עם הגיר הזה,האם לוקח זמן להתרגל אליו והאם הוא נחשב אמין?

יש נסיעת מבחן בפולו TSI.

emotion of motion

פורסם

אני הייתי באותו ראש כמו שלך לפני חודשיים. נסעתי על כולן.

אם יש לך 113 אלף, תקנה פולו 1.2. מה שכן אתה תמתין 3 חודשים לאוטו.

לגבי הפונטו, יש לך אופציה אחרת, גרנדה פונטו, לא אייוו, והיא תעלה לך 90 אלף שקל על הכביש כולל צבע מטאלי.

יותר טוב מזה? זה בדיוק אותו האוטו בפועל, למעט פנסים טיפה שונים וסמלים.

אני קניתי דינמיק גרנדה פונטו, האחרונה שהייתה במלאי, ב90 אלף שקל.

נסעתי על האיביזה, על הפולו, על הפיאט 500 אפילו, על סקודה.

אני מטר 89, בפולו אין מקום מאחורה לאדם מעל מטר שבעים. הוא יאלץ לכופף את הראש.

בפיאט אין בעיה ל 1.89. כנל בכל רכב אחר (נהג הכוונה).

הפיאט היא לא רכב מהיר אבל בשילוב של אמינות וצריכת דלק, הוא מצויין.

הבראבו היא דבר אחר לגמרי, עם מנוע מוגדש, הרבה כוחות סוס (יחסית לפונטו), גדול יותר, הרבה יותר מפואר, הוא בחירה מאוד טובה, מה שכן, הוא עולה 20 אלף יותר מהאייוו ו30 מהגרנדה פונטו.

אם כדאי לשלם את זה? אני לא יודע.

פורסם

המתנה לפולו TSI היא שלושה חודשים?? לא נשמע לי הגיוני,אין מלאי של הרכבים האלו או משהו?

אגב מה לגבי הרובוטית של הפיאט בראבו,האם נחשבת אמינה מלבד זה שהיא מעצבנת (לפי מה שהבנתי)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לא בטוח שהבראבו עולה 120 אלף ש"ח. תעשה שוב בדיקה באוטו דיל ותראה שהיא נמכרת במחיר זול בהרבה.

לגבי התיבה הרובוטית - לא דווח עד כה על עלויות מטורפות לתיקון וכנראה שמדובר בתיבה אמינה למדי.

פורסם
המתנה לפולו TSI היא שלושה חודשים?? לא נשמע לי הגיוני,אין מלאי של הרכבים האלו או משהו?

אגב מה לגבי הרובוטית של הפיאט בראבו,האם נחשבת אמינה מלבד זה שהיא מעצבנת (לפי מה שהבנתי)

בסוכנות פולקסווגן נאמר לי שההמתנה לדגם הTSI היא 3 חודשים - באוקטובר יגיע, זה למה וויתרתי על תענוג והלכתי על פאביה TSI.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

טוב אז לאחר שחזרתי עכשיו מסיבוב בשני הסוכנויות של פיאט אלפא ושל פולקסווגן הממצאים אומרים ככה:

אפשר להזמין פולו TSI בשלוש צבעים ספציפים או אדום או שחור או כחול והרכב ימסר לי לא יאוחר מ4.9, כל צבע אחר (ואני במקרה מעוניין בלבן),אני אצטרך לחכות עד סוף אוקטובר.

לגבי הפיאט בראבו ביררתי,הדגם ברמת איבזור דינמית (בסיסית) עולה 120 אלף ש''ח,הדגם המפואר כולל כל התוספות שאני מעוניין בהם נושק ל130 אלף.

התלבטות די קשה הייתי אומר,לכל רכב יש היתרונות שלו ולכל הצעה יש היתרונות שלה,אני אחכה לנסיעת מבחן בבראבו ואראה עם אני מסתגל יפה לתיבת ההילוכים במידה וכן כנראה אלך על הפיאט.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אין במלאי.

בראבו, פונטו, פנדה, אותה התיבה בדיוק.

התיבה אמינה, ומחליפה הילוכים בצורה מאוד טובה יחסית לרובוטית

האישה נוהגת בפונטו, אני נוהג בין היתר בפנדה.

לא מאוכזב לרגע. אמינות בשמיים, וצריכת הדלק גורמת לחיוך.

הגרנדה פונטו בהנחה של 10 אלף שקל כרגע. לדעתי שווה לשקול ולא את האיוו. פשוט כי זה אותה הגברת בשינוי האדרת.

חבל לשלם 13 אלף שקל יותר.

כמו שאמרו יש בראבו באוטו דיל, אבל אתה יד2 והיד 1 חברת השכרה.

• תוכן חדש...