Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,היום ביקרתי בסוכנות פיאט-אלפא באשדוד לאור המבצע המ-אוד מרשים חייב לומר,3 שנים אחריות ו3 שנים של טיפולים ורחיצות וטיפולים שוטפים (כולל טסטים שנעשים ללא התערבות שלי וללא הוצאה כספית שלי) על חשבון החברה.

ישבתי עם הסוכן וקיבלתי עיסקת מימון משתלמת שכוללת החזרים שיש באפשרותי להתמודד איתם כל חודש בחודשו וזה הכי חשוב.

לסיכומו של עניין מדובר על הדגם האוטומטי (עם ה77 כ''ס) עבור 103 אלף ש''ח מה שכולל קודן,טסט,מרימי שמשות,מבע מטאלי לבחירתי,חישוקי מגנזיום וחיישני חנייה.

וסאן רוף בתוספת של כ-5 אלף ש''ח.

בכל אופן על פניו זה נראה מאוד משתלם אין מה לומר מה גם שהתרשמתי מהאוטו ומאיכות החומרים מאוד,למרות שהאוטו די קטן לי אני חייב לומר אני בחור די גבוה כמטר 80 וכמעט נושק לתקרה של הרכב וכן עברה לי בראש המחשבה מה קורה אם אני עולה על איזה בור בכביש או במפר במהירות.

האם משתלם להוסיף קצת יותר מ10K ולהשתדרג לדגם הדינמי עם ה105 כ''ס?

האם בכלל הייתם ממליצים להתקרב לפיאט,שמעתי מלא מעט אנשים כי האוטו לא אמין בעיקר.

מה אתם הייתם עושים במצבי? אני לפני קניית רכב חדש והייתי על סף של סגירת עסקה היום,האם לסגור את העסקה או אתם ממליצים לבדוק עוד אופציות? ואילו אופציות אם כן?

אני בן 19,סטודנט,ויש באפשרותי לתחזק רכב,אני מחפש משהו בעל מראה צעיר,זריז ואמין.

ועוד קריטריון משלי-מערכת מובנת של הרכב שבאמת שווה משו =)

תודה ושבת שלום!

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זריזות זה לא הצד החזק של הפונטו בגרסה הזו (בלשון המעטה). תפרט פחות או יותר תקציב, שיוכלו להמליץ לך על אופציות שונות. מה שכן, מדובר במכונית חסכונית בדלק, חומרים איכותיים מבפנים, וחוץ מהביצועים החלשים והתיבה המציקה מעט (דורשת הסתגלות) מדובר בחבילה טובה מאוד. אם אין לך בעיה עם הדוושה השלישית עדיף לך לקחת בגרסה הידנית (זה ישפר את הביצועים) ואם אתה מוכן להוסיף את ההפרש לביצועים טובים יותר, כדאי לך להסתכל גם לכיוון אופציות אחרות כמו סקודה פאביה ופולקסווגן פולו עם המנוע החדש.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

המבצע שלהם נחמד, אבל זה שהיה קודם היה יותר טוב (מימון ללא ריבית). בכל מקרה, הרכב נחמד אבל ממש לא מוביל קבוצה, בעוד הגיר האוטומטי שלו הוא בעצם רובוטי ולא בהכרח מתאים לכל אחד (ביצעת נסיעת מבחן?)

מטר 80 לא אמור להגיע לתקרה - האם הורדת את המושב למצבו הנמוך ביותר?

בנוגע לאמינות - עם אחריות ל-3 שנים לא הייתי דואג.

אפשרויות נוספות - יש הרבה, השאלה היא מה מוצא חן בעיניך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ב-108K ש"ח יש לך I20 עם מנוע 1600 (123 כ"ס) שמגיעה כסטנדרט עם סאנרוף (ועם עוד רשימת אבזור ארוכה).

במחיר שנושק ל-115K ש"ח על הכביש כדאי לך לשקול כבר את המשפחתית של פיאט שעולה כ-5K ש"ח יותר.

אם אתה מוכן להתפשר על גיר רגיל אז תוכל להנות מהמבצע האחרון של האיביזה שנותן תמורה מדהימה.

בקיצור, כפי שאמר הבחור מעליי, המבצע של פיאט ממש לא להיט והמחיר של הפונטו עוד יותר לא להיט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

פזלתי האמת לכיוון הבראבו כל הזמן שהיינו בסוכנות,היא גם יותר מרווחת מהפונטו.

האם הביצועים של הבראבו יהיו עדיפים על הגרסא הידנית (105 כ''ס) של הפונטו?

אגב התקציב שלי המקורי עמד על כ-100K,ואחת הסיבות גם שהמבצע של פיאט נראה לי היא בגלל ההתחייבות לטרייד אין עתידי, והמשך התשלום על האוטו בתשלומים (ככה שיוצא שכל 3 שנים אתה נוסע על אוטו חדש).

האיביזה ירדה מהפרק,דוד שלי אמר לאמא שלי לא להתקרב לרכבים מקבוצת סיאט ודומיו (פולסווגן\סקודה) וכו'....

ומשום מה היא מקשיבה לאחיה הגדול יותר מלבן שלה,אז נשארתי עם היפניות או הפיאט.

(לא לפני שאמרתי לדוד שלי כמה הוא צר אופקים ובעל דעות קדומות שמאמין רק בביואיק שלו =\)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אתה בן 19 ? למה אתה צריך על הראש שלך הלוואה של 100 שח ???

רד מיזה אחי .

מה תנאי המימון עם אפשר לדעת ? כמן יוצא לך להחזיר ?

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

במחיר הזה הייתי חוסך כמה אלפי שקלים והולך על המבצע של האיביזה SC עם התוספות ב-94 אלף ש"ח,

אתה צעיר, אתה לא צריך יותר מזה.

פורסם

בתור אחד שקנה את האביזה SC שבמבצע האחרון קשה לי להבין אותך,איפה המקום להתלבטות????

יש לך חבילה מדהימה של תוספות+מסך מולטימדייה במתנה ואתה בוחן את הפיאט???

מיותר לציין שמחיר האביזה נמוך משמעותית מהפיאט(8200 מגירסת הבסיס הפשוטה).

עקרונית יש מצב שהמבצע כבר נגמר, כדאי כדאי לך להזדרז ולעשות נסיעת מבחן ואז להחליט.

בהצלחה:)

פורסם

אם כבר פונטו, אז בגירסת המולטיג'ט. בהחלט רכב חביב וגם המבצע לא רע בכלל. יחד עם זאת, אם הייתי במקומך, לא הייתי מוותר גם על ביקור בסוכנות של סיאט, המבצע שלהם על האיביזה בסה"כ גם נותן תמורה מעניינת מאוד ושווה בדיקה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא יכול ללכת על סיאט למרות שאני מת ללכת ולבחון אותה זה לא תלוי רק בי...

1.דוד שלי הטיל מן חרם בגלל איזה שהיא דעה קדומה לא ברורה על בית פולסווגן\אאודי\סיאט\סקודה ודומיהם ומטיל ספק באמינות שלהם ובתחזוקה היקרה שלהם והפציר באמא שהיא בעצם תשים את החלק הגדול ממחיר הרכב,ואמא שלי משום מה מקשיבה לדוד שלי למרות שניסיתי להסביר לה ולו שזה סתם דעות קדומות והיום פולסווגן וסיאט רכבים מאוד אמינים וכו'ו.

2.סוכנות סיאט נמצאת בראשון לציון ואני אשדודי.

3.פיאט מציעה מבצע שאין לו מתחרים בכל הנוגע למימון,וגם המבצע עם ה3 שנים טיפולים\טסטים\שטיפות על חשבון פיאט ולא על חשבוני,עקב זה שאני סטודנט זה בערך הדבר היחיד שמושך אותי כרגע לכיוון סגירת העסקה עם פיאט.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
שלום לכולם,היום ביקרתי בסוכנות פיאט-אלפא באשדוד לאור המבצע המ-אוד מרשים חייב לומר,3 שנים אחריות ו3 שנים של טיפולים ורחיצות וטיפולים שוטפים (כולל טסטים שנעשים ללא התערבות שלי וללא הוצאה כספית שלי) על חשבון החברה.

ישבתי עם הסוכן וקיבלתי עיסקת מימון משתלמת שכוללת החזרים שיש באפשרותי להתמודד איתם כל חודש בחודשו וזה הכי חשוב.

לסיכומו של עניין מדובר על הדגם האוטומטי (עם ה77 כ''ס) עבור 103 אלף ש''ח מה שכולל קודן,טסט,מרימי שמשות,מבע מטאלי לבחירתי,חישוקי מגנזיום וחיישני חנייה.

וסאן רוף בתוספת של כ-5 אלף ש''ח.

בכל אופן על פניו זה נראה מאוד משתלם אין מה לומר מה גם שהתרשמתי מהאוטו ומאיכות החומרים מאוד,למרות שהאוטו די קטן לי אני חייב לומר אני בחור די גבוה כמטר 80 וכמעט נושק לתקרה של הרכב וכן עברה לי בראש המחשבה מה קורה אם אני עולה על איזה בור בכביש או במפר במהירות.

האם משתלם להוסיף קצת יותר מ10K ולהשתדרג לדגם הדינמי עם ה105 כ''ס?

האם בכלל הייתם ממליצים להתקרב לפיאט,שמעתי מלא מעט אנשים כי האוטו לא אמין בעיקר.

מה אתם הייתם עושים במצבי? אני לפני קניית רכב חדש והייתי על סף של סגירת עסקה היום,האם לסגור את העסקה או אתם ממליצים לבדוק עוד אופציות? ואילו אופציות אם כן?

אני בן 19,סטודנט,ויש באפשרותי לתחזק רכב,אני מחפש משהו בעל מראה צעיר,זריז ואמין.

ועוד קריטריון משלי-מערכת מובנת של הרכב שבאמת שווה משו =)

תודה ושבת שלום![/quot

לא חבל לך לשרוף מעל 100000 שח על עגלה עם 77 כ"ס, כשיש לך היצע כל כך גדול של מכוניות יותר חזקות ויותר זולות מהפיאט הזאת??

פיג'ו 207 1600 אוטומט עם מנוע 120 כ"ס ב-102,000 שח.

סקודה פאביה עם מנוע tsi חזק ומודרני ב-98,000 שח לגרסה הידנית, ו-102000 לגרסה עם ה-dsg המתקדם.

סוזוקי סוויפט ב-103000 שח לדגם המאובזר.

סוזוקי ספלאש ב-91000 שח

סיטרואן c3 החדשה עם מנוע 1600 120 כ"ס מתחיל במאה אלף שח.

טויוטה יאריס ב-102000 שח, 95000 לדגם הידני.

פורד פיאסטה החדשה, מאזדה 2.

המבצע של סיאט איביזה שמשתלם מאוד ביחס למה שאתה מקבל.

זה פשוט לא הגיוני התמחור הזה של הפונטו.

עם כל הכבוד לשלוש שנים אחריות ולטיפולים בחינם, זה עדיין לא מצדיק מחיר שערורייתי לפונטו הזאת.

מעניין מה גרם לאנשי סמל"ת לתמחר את הפיאטים במחירים יקרים יחסית להיצע בשוק.

אני הייתי מציע לך קודם כל לא למהר. תעשה סיבוב בין היבואנים, תראה דגמים אחרים, תעשה נסיעות מבחן על מכוניות אחרות. כמו שראית, יש היצע של מכוניות יותר טובות וחזקות מהפונטו באותו מחיר ואפילו יותר זולות.

פורסם

עוד אופציה מעניינת -

יש אפשרות לרכוש את הרכב במחיר היצף מאוטו דיל. הרבה מכוניות כאלה מגיעות לאוטו דיל ומתומחרות במחיר מאוד מאוד אטרקטיבי, על מנת שימלאו את הכבישים ויהוו מקדם מכירות.

יש מצב טוב שתוכל להוציא בראבו במחיר של הפונטו - קח את זה בחשבון.

פורסם
פזלתי האמת לכיוון הבראבו כל הזמן שהיינו בסוכנות,היא גם יותר מרווחת מהפונטו.

האם הביצועים של הבראבו יהיו עדיפים על הגרסא הידנית (105 כ''ס) של הפונטו?

אגב התקציב שלי המקורי עמד על כ-100K,ואחת הסיבות גם שהמבצע של פיאט נראה לי היא בגלל ההתחייבות לטרייד אין עתידי, והמשך התשלום על האוטו בתשלומים (ככה שיוצא שכל 3 שנים אתה נוסע על אוטו חדש).

האיביזה ירדה מהפרק,דוד שלי אמר לאמא שלי לא להתקרב לרכבים מקבוצת סיאט ודומיו (פולסווגן\סקודה) וכו'....

ומשום מה היא מקשיבה לאחיה הגדול יותר מלבן שלה,אז נשארתי עם היפניות או הפיאט.

(לא לפני שאמרתי לדוד שלי כמה הוא צר אופקים ובעל דעות קדומות שמאמין רק בביואיק שלו =\)

לבראבו גם יש גרסה ידנית ב-117 אלף שקלים, ובטח אפשר לקבל עוד הנחה. היא בפירוש תהיה עדיפה על הפונטו בביצועים ובאיכות.

שים לב בנוגע למבצע של פיאט - התחייבות לטרייד אין במחירון זה רק אם אתה קונה עוד פיאט.

טיפולים ל-3 שנים - זה רק טיפול אחד (פעם בשנתיים).

שטיפות - 18 שטיפות, שווה בטח איזה 800 שקלים מקסימום.

מימון - כמעט כל היבואנים מציעים היום מימון. מעט מאוד אנשים קונים היום בלי מימון, כך שזה ממש לא מוגבל לפיאט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אני הייתי סטודנט היום, הייתי הולך דווקא לכיוון של היונדאי I10 , הרכב עולה כ 70K , קטן וזריז וחשוב ביותר חסכוני בדלק.

למה ללכת על הלוואה של 100K לרכב ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא רואה שום היגיון ללכת על פיאט כשיש כול כך הרבה מבחר באיחוד אם אתה גמיש לכיוון ידני, לפי מה שהבנתי מחבר שהזמין היום סיאט 1.6 עוד יש רכבים, למרות שאני לא מתלהב מסיאט בכללי היא נותנת תמורה מצויינת למחיר. כנ״ל גם פאביה עם הtsi.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• תוכן חדש...