Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ישיבה ממושכת עם אחד מנציגי המכירות של פולקסווגן, מסתבר שאי אפשר לאבזר את הפולו בפנסי ערפל וגם לא בחלון גג (פנסי ערפל אפשרי אבל זה צורך תוספת תשלום גם בגרסא הכי מפוארת), שני התוספות האלו חשובות לי בעין למראה של האוטו בעיקר ובנוסף צריך לחכות די הרבה לקבלת הרכב נאמר לי לפחות חודש וחצי.

לגבי הבראבו הסוכן התחייב שתהיה אצלי תוך 14 ימי עסקים מקסימום מיום סגירת העסקה, ואפילו אקבל בינתיים אוטו זמני על חשבון החברה פיאט 500 החדשה (אוטו גישור ככה הוא קרא לזה), לכן כנראה שאלך על בראבו אחרי הכל בגרסתה היותר מאובזרת.

יש לי מספר שאלות לגבי הבראבו:

על מה יש לעמוד במעמד הקנייה, מה עליי לבקש ? מה חשוב לבקש בקניית רכב? אילו מתנות\הטבות מקובל לבקש בדרך כלל?

(זוהי פעם ראשונה שאני רוכש רכב מסוכנות אז סליחה על הבורות בנושא).

תודה מראש, שגיב.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...