Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות אוטו ממישהו ונפגשתי איתו כדי לראות את האוטו,

האוטו מאד מרשים אבל נתקלתי בתופעות כמו התגבשות בועות של קורוזיה בצבע האוטו בחלקים מסויימים, ועוד חלקים כמו ידית הדלת אינה נראית במצב טוב, חשוב לציין כי האוטו עבר צביעה.

האם ניתן להסיק כי כל מכלול האוטו נתון לקורוזיה ולא כדאי לסמוך על האוטו, או שעדיף להחליט לאחר בדיקה של הרכב במוסך?

ועוד שאלה- כמה זמן בערך עורכת בדיקה כזו והאם ממש ניתן להסתמך עליה לפני החלטה של קניית האוטו.

פורסם

איזה אוטו?

מתי הוא נצבע? ולמה?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אל תהיה בטוח שהיא נצבעה רק כדי שתראה יפה יותר... זה נשמע לי טיפה מוזר...

אם תחשוב על כך... אם האדם השקיע צביעה... אז הוא לא ישקיע טיפה יותר על פחחות קלה לרכב? יכול להיות שהוא צבע אצל חאפר.. והוא לא עשה עבודה טובה...

אם תצליח להוריד לו על התקלות האלו... סבבה...

אבל לדעתי... הדבר הכי חשוב ברכב הוא המכניקה... קוסמטיקה היא ברת תיקון חד פעמי (ברוב המכוניות) ולאחר מכן אתה שנים רגוע... אבל אם אתה תקנה חתול בשק... אתה עלול להצויא הרבה יותר על מגוון תיקונים.

. למחשבה :-)

שיהיה בכיף!

פורסם

בדיוק, גם אי חושב ככה, ממש לא אכפת לי מכמה דבריםפ חיצוניים,

אני פשוט רוצה לדעת אם גם יכול להיות שזה יהיה ככה במנוע וכו'

והאם ניתן לסמוך על הבדיקה באיתור קורוזיות כאלה

פורסם

כלומר אתה תהיה יד שישית ?:shock:

אני לא חושב שעד כדי כך קשה למצוא יונדאי קופה,

ויש לי תחושה שיונדאי קופה צבועה, עברה יותר מסתם דהייה , אלא יותר בכיוון של תאונה

בהרבה חלקים כך שכבר צבעו הכל, שלא יהיו הבדלי צבע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני מעוניין לקנות אוטו ממישהו ונפגשתי איתו כדי לראות את האוטו,

האוטו מאד מרשים אבל נתקלתי בתופעות כמו התגבשות בועות של קורוזיה בצבע האוטו בחלקים מסויימים, ועוד חלקים כמו ידית הדלת אינה נראית במצב טוב, חשוב לציין כי האוטו עבר צביעה.

האם ניתן להסיק כי כל מכלול האוטו נתון לקורוזיה ולא כדאי לסמוך על האוטו, או שעדיף להחליט לאחר בדיקה של הרכב במוסך?

ועוד שאלה- כמה זמן בערך עורכת בדיקה כזו והאם ממש ניתן להסתמך עליה לפני החלטה של קניית האוטו.

בד"כ קילופי צבע מופיעים בגלל צביעה מאוד לא מקצועית (ברכבים שנצבעו לא מזמן ואני לא מתכוון לסובארו מלפני 20 שנה שהצבע מתחיל להתקלף כי זה יותר מסביר) ...

אם אתה באמת מעוניין ברכב הזה אז פשוט תקח לבדיקה ואז תוכל לדעת מה הוא מסתיר, אבל אני הייתי ממליץ פשוט לחפש יונדאי קופה אחרת ...

• תוכן חדש...