Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור המקורי שלי נבלעע ("תקלה פתאומית - דיסטורשן אחרי הנעה") אז אני ממשיך פה להתייעצות נוספת

אז ככה אחרי שחיברתי מינוס מה RCA לגוף הרדיו הפלא ופלא הרעשים פסקו.. - תודה רבה למייעצים !

אבלללללללל ***נקה את מקש הל', נראה שהוא תקוע מעט***

לפתע יש רעש של כמו בום קטן בכל פעם שאני מזפזפ בין ה CD ל TUNER ל USB וכו'...

כנ"ל גם לגבי סריקת תחנות רדיו וגם שאני מנמיך את הווליום רק מ 1 ל 0....

חוץ מזה הכל בסדר מכירים את התופעה ניתן למנוע גם אותה ?

המינוס חובר ל RCA L ואילו הבומים שמתקבלים מגיעים רק מצד ימין וברמקול האחורי יש קשר אין קשר ?!..

שוב תודה...

פורסם

ישנה סיבה מיוחדת שלא חיברת את המינוס גם ל-RCA הימני ?

אם לא אז תבצע את אותה פעולה שעשית בשמאלי גם בימני

סביר להניח שזה יפתור את הבעיה

בומים כאלו קורים בדרך כלל מבעיית מינוס ב-RCA

אנא עדכן בהמשך

דרור

פורסם

דרור..

לפי ההסבר פה בפורום ולפי השרשור ששלחו לי נכתב בפירוש שמספיק לבצע זאת על RCA אחד ולא על שניהם...

לא כתבו שזה מזיק רק כתבו שמספיק על צד אחד ואפילו כתבו שזה לא משנה אם זה R או L ...

פורסם

לא יודע מה לאמר לך - מלקרוא את הכותרת שלך אני פשוט רוצה לאמר לך

מספיק לאכול שעועית! :-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית, כאן לא מדברים בשפת רחוב. קרא את כללי הפורום*** זה לא שעועית אולי חמין..

ועכשיו ברצינות..

גם אחרי שחיברתי מינוס לRCA ה 2 עדיין יש את אותם "בומים"

מה לעשות ???

זה לא משהו שמפריע למוזיקה או לאיכות אבל זה מציק לי כי אני יודע שזה שם..

פורסם

אחה"צ טובים

מה שעולה בדעתי בשלב הזה זה אולי שה- RCA לא תקין

תנסה להעביר RCA אחר בצורה פרובזורית אפילו מחוץ לרכב רק לטובת הבדיקה

יש מצב שזו הבעיה

אם זה לא זה נשאר לי רק להציע לך להגיע ונבדוק את זה פיזית איתך ברכב

דרור

• תוכן חדש...