Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סליל הצתה רנו מגאן 2 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום הלכתי לראות רכב , איך שאני מתניע את הרכב המנוע התחיל לרקוד , המנוע עבר 25 אלף קילומטר , הרכב עצמו עבר 80 אלף .

נאמר לי שסליל הצתה הלך והסידור יהיה על חשבון החברה .

הרכב ניראה מצויין חוץ מיזה

.

כדאי להמשיך ברכישת הרכב למרות התקלה ?

תודה לכולם .

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

בוקר טוב ,

יתכן כי קיימת בעיה באחד מסלילי ההצתה. יש לגשת למרכז שרות "מורשה" ולבדוק את האפשרות

לתקן את העניין במסגרת אחריות החברה.

מניסיון, חברת קרסו עוזרת ועושה את המקסימום לתת את מה שמגיע והרבה מעבר לכך...

אסי בורג מנכ"ל

פורסם

אני לא מאמין שזה סליל הצתה בגלל שאז הרכב לא היה מניע לך בכלל..

ועוד הרכב קר בלי סליל הצתה אין מצב שיהיה לך הצתה עצמית..

אם הוא מניע אבל הוא מתכבה אחרי כמה שניות זה בעיה אחרת חבר.

פורסם

אני ממליץ לפותח השרשור, לבקש מבעל הרכב לתקן את הטעון תיקון (כדי שתתחיל בראש שקט), ואח"כ לקחת את הרכב לבדיקה.

ממליץ לברר מדוע הוחלף כבר מנוע (או ראש מנוע?) בק"מ כ"כ נמוך. כמובן - בדיקת הסטוריית טיפולים לא תזיק !

אגב - הרכב כבר בן 6 שנים. לא הייתי סומך יותר מדי על כך שיתוקן משהו במסגרת אחריות יצרן (אם אתה מתכוון לקנות את הרכב עם התקלה).

מי בעל הרכב ? (פרטי/היה ליסינג), ואיזו יד הוא ?

(אישית - אני לא הייתי "נכנס" בכלל לקניה אם יש בעיה שמקורה לא ידוע, ולא תוקנה. פה בארץ אוהבים כנראה, לצערי, למכור את הרכב כאשר יש לו איזושהי בעיה שעלות תיקונה איננה זניחה במקום לנסות ולטפל קודם).

alfa 156 2.5.

פורסם
אני לא מאמין שזה סליל הצתה בגלל שאז הרכב לא היה מניע לך בכלל..

ועוד הרכב קר בלי סליל הצתה אין מצב שיהיה לך הצתה עצמית..

אם הוא מניע אבל הוא מתכבה אחרי כמה שניות זה בעיה אחרת חבר.

לא מדוייק.

מניע גם מניע עם סליל הצתה אחד שאינו מתפקד, גם בהנעת מנוע קר.

אפרים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...